شعرهای پر احساس و صدای بغض آلود مجید همیشه در تنهایی همدم خوبیه ..... به قول یکی از دوستام رهبر دلشکسته ها مجید خراطها![]()
شعرهای پر احساس و صدای بغض آلود مجید همیشه در تنهایی همدم خوبیه ..... به قول یکی از دوستام رهبر دلشکسته ها مجید خراطها![]()
دیگه از تو توی ذهنم یه بی همتا نمیسازم ...... واسه برگشتنت دیگه،بهت من رو نمیندازم
انفجاری در راه است ....
خوشحالم خوشحالم که خیلیا نمیتونن صدای سلطان رو درک کنن و یه خواننده ی همگانی نیست.
چون فقط چیزی که ازدل بیاد به دل میشینه و خیلیا احساسی ندارن که بتونن درکش کنند.
کاش میتونستم 16 گیگ فیلمی که با گالاکسی اس2 با کیفیت 720 از کنسرتش تو بستک (هرمزگان) گرفتم بذارم واستون.
واقعاااا دیوونه شدمحرف نداشت کنسرتش... اولش دوست نداشتم برم اونجا. فقط و فقط چون میدونستم سالن خوبی واسه اجراء سلطان نیست و میترسیدم تو ذوقه بخوره. ولی فهمیدم اصلا اینجوری نیست. واقعا عالی خوند.
بی صبرانه منتظر آلبوم جدیدشم![]()
ای جوووونم. دیوونه ی متن شعراشمتک آهنگه؟ راستی اخرین تک اهنگاش کدوم بودن؟ نکنه یه وقت دانلود نکرده باشمش
![]()
1 -مجید که آهنگاش خیلی به نظر میکسو اینجور چیزا داره تو کنسرتش چه جوری بود !؟
2 - همه آهنگا رو واقعا خوند ؟ هیچ کدومو لب نزد ؟
باور کن اولین آهنگو که خوند همه دور و بریام میگفتن داره لب خونی میکنه از بس صداش واضح و قشنگ بود. ولی فقط یه دیقه بعد بدون آهنگ ادامه ش رو خوند و به قشنگی ثابت کرد خودش داره میخونه.
یکی از بهترین شب های عمرم بود اون شب. اتفاقا همین الان داشتم دوباره نگاه میکردم.
کلا فکر کنم 11 یا 12 تا آهنگ خوند که 7تاش رو با آهنگ خوند و بقیشو خودش بدون آهنگ خوند.
واقعا حال کردم. ما رو کشت تا ((کنسل)) رو خوند. یکی مونده به آخر کنسل رو خوند و آخری رو هم مسافر
اتفاقا کمتر از یه ماه بعدش علی عبدالمالکی اومده بود کنسرت اجرا کرده بود. فیلمشو دیدم بخدا لب خونی محض بود. یعنی آهنگاشو پخش میکردن و آقا لب میزد. پرستیژ سلطان خراطها کجا و عبدالمالکی کجا. من که دیوونه رفتارش و نوع پوشش و احترامش به هواداراش بودم. سروره![]()
خیلی خوشحالم که یه آدم با احساس دیگه هم اومد تو جمع طرفداران سلطان احساس .... همیشه منم حرفم این بوده که هرکس یه کمی احساس داشته باشه و یه بار تو خلوت خودش آهنگ های مجید عزیز رو گوش کنه شیفته این بشر میشه .... خوش به حالت که کنسرت رو رفتی .... البته منم تو 9 باری که تهران کنسرت داشت موفق شدم 7 بارش رو برم ..... اما سیر نشدم .
عزیز این ترک تو آلبوم جدید و مجاز هست که با آهنگ سازی سبک قدیمی ترکیه هست که وقتی بشنوی موهای تنت سیخ میشه تینو قول میدم ..... آخرین آهنگ رسمی پخش شده هم کارتن خواب هست .
محمد جان شما دیگه چرا داداش ؟ من چندین اجرا زنده مجید در کنسرت رو تو همین تاپیک گذاشتم تا امروز ....
ضمنا این رو عرض کنم تمام آلبوم جدید مجید آمادس و تمامی آهنگ ها با یه تیم حرفه ای ضبط شده و کاملا زنده خونده شده و هیچ کار در استدیو و .... نبوده ...... نوازنده ها زدن و استاد مجید خراطها زنده خونده .....
منتظر این شاهکار باشید .....
خدایا از خلقت همچین انسانی ازت ممنونم
مجید خراطها عاشقتم ،بازم واسه دل ما بخون
با خیلی از آهنگاش خاطره دارم و همدم روزای تنهاییم بودهبا دل و جون گوش میدادم. خیلی خییل وقتا باهاش شک ریختم...
همون بعد از کنسرت با بعضی از دوستام بحث میکردیم که آهنگاش خوبه یا بد. خلاصه یه جوری شد که شک ام برطرف شد که خیلی ها نمیتونن آهنگای استاد رو گوش بدن. بخدا نمیتونن. متن شعرهاش منو دیوونه میکنه. همین آخرین شعری که گذاشتین رو خودتون بخونین. واقعا واقعا دوست دارم ببینم ادامه ش چیه![]()
دوست ندارم پائین تراز کیفیت 256 گوش بدم. ولی دارم وسوسه میشم برم کیفیت پائینو گیر بیارم گوش بدم:43: سخته واقعا آهنگ سلطان باشه و صبر کرد
ای جوووونم استاد... خوشم میاد قبل از صدای فوق العاده خاصش ، آهنگساز خوبیه.
همونی که باهاش بحث میکردم میگفت استاد خراطها کار خاصی انجام نمیده. یه خورده صدایی داره میخونه. آهنگسازی اصلا بلد نسیت. اونجا بود که فهمیدم نه اون دوستم ، که من ، نباید این بحثها رو میکردم
قدرت صداش رو تو یه سالن ورزشی و فقط با یه میکروفن به همه ثابت کرد و فهمیدم شایسته عنوان استادیه
داش حسام این بیت رو هم از همون آهنگ تقدیم میکنم بهت ..... برای اولین بار هست جایی پخش میشه .... به عشق دل خودت که قلب دریاس ........
می گفتی بی من آرومی ولی باور نمیکردم ..... دیگه از زور دلتنگی پشیمون برنمیگردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)