تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 800 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

Banned sid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    مشهد ( متولد لنگرود )

پيش فرض

سلام .دوستم هارشو آورد گفت نمیتونم ویندوز نصب کنم منم اول هارد به هارد کردم و دایوهاشو فرمت کردم بعدم چک کردم و بد سکتورهاش رو از بین بردو و بعد کمکی با ÷ارتیشن مجیک درایوهای اون و خودم رو انگولک کردم ولی در کل عملیات خاصی انجام ندادم تنها حجمها رو کم و زیاد کردم اخه درایو سی اون خیلی کم بود و کمی هم درایو خواهرم رو کم کردم به درایو خودم اضافه کردم همین بعد که اپلای کردم گفت که باید ری استارت بشم گفتم ok بعد که ری استارت کردم نتونست سیستمم رو بالا بیاره و ارور grub میداد error17 وهمین دیگه هر کاری کردم بالا نیومد .هارد خودم رو در آوردم هارد دوستم رو گذاشتم توی کیس ویندوزش رو نصب کردم .دیگه حال نداشتم با هارد اون هارد خودم رو فرمت کنم و از دوباره همه چیز رو بنصبم دادم بیرون درستش کردن .حالا میخوام بدونم چرا اینجوری شد من اون موقع فقط xp و ubuntu 8 رو نصب داشتم که هر کاری کردم که ایکس پی توی منوی بوت سیستم پیش فرض باشه نشد و تا اخرش لینوکس سیستم عامل پیش فرض من بود و در نهایت هم که با این داستان سر ارور 17 (گراب) مرحوم شدن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام خدمت همه

دستتون درد نکنه زودتر جواب بدین لطفا؟!!!!
    بعد از نصب NET Framework برای بعضی کامپیوترها صفحه خوشامد گویی میاد بدون این که یوزر دیگری تعریف شده باشه بعد که تیک صفحه خوشامد گویی برداشته میشه این حالت پیش میاد حالا تیک رو دوبازه بزن فکر نمیکنم برگرده بحالت اولیه ولی امتحان کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام
    من يه مشكل ديگه واسم پيش اومده . امروز رفتم تو ست آپ اول كامپيوتر و رفتم تو power management setup و بعد modem ues irq فكر ميكنم 3 بود زدم و تغييرش دادم به NA سيستمو خاموش كردم روشنش كه كردم همه گزينه هاي setup غير فعال شده تو رو خدا كمكم كنيد ممنونم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    با عرض پوزش از این که شاید سوالم تکراری باشه ولی من تو مباحث قبلی پیداش نکردم.
    مشکل من اینه که ویندوزم یه ایراد پیدا کرده موقع بالا آمدن دیگه اون صفحه آبی رنگ Welcome نمیاد به جاش یه صفحه کوچیک میاد که نام یوزر رو روش نوشته و موقع خاموش شدن هم یه صفحه به شکل زیر میاد

و از صفحه Start هم عکس بالای یوزر رفته

و وقتی هم میخوام حالتشو عوض کنم یه ارور میده که میگه
    Client Services for NetWare has disabled the Welcome screen and Fast User Switching. To restore these features, you must uninstall Client Services
    for NetWare

حالا باید چه کار کنم که حالتش عوض بشه؟
    دستتون درد نکنه زودتر جواب بدین لطفا؟!!!!
    سلام دوست عزیز

1 . در کادر محاوره ای Run عبارت nusrmgr.cpl را تایپ کنید و دکمه ی OK را فشار دهید تا کادری با عنوان User Accounts ظاهر شود .
    2 . روی گزینه ی Change the way users log on or off کلیک کنید و در مرحله بعد گزینه ی Use the Wlcome screen را تیک بزنید .
    اگر کادر محاوره ای Log Off هم تغییر کرده ، گزینه ی Use Fast User Switching را تیک بزنید .

اگر گزینه های Use the Wlcome screen و Use Fast User Switching غیر فعال بودند مراحل زیر را دنبال کنید :

1 . در کادر محاوره ای Run عبارت ncpa.cpl را تایپ کنید و شستی OK را فشار دهید .

2 . روی گزینه ی Local Area Connection راست کلیک کنید .

3 . از منوی ظاهر شده روی گزینه ی Properties کلیک کنید

4 . گزینه ی Client Service for NetWare را انتخاب کنید و سپس شستی Uninstall را فشار دهید .

5 . برای ادامه کلید Yes را فشار دهید و آنگاه سیستم را Restart کنید .

موفق باشید .

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    من يه مشكل ديگه واسم پيش اومده . امروز رفتم تو ست آپ اول كامپيوتر و رفتم تو power management setup و بعد modem ues irq فكر ميكنم 3 بود زدم و تغييرش دادم به NA سيستمو خاموش كردم روشنش كه كردم همه گزينه هاي setup غير فعال شده تو رو خدا كمكم كنيد ممنونم
    سلام دوست عزیز

ایا شما روی ستاپ سیستم پسوورد گذاشتید ؟

در کیس را باز کنید و باطری مادریورد را دربیارید و بعد از یک دقیقه دوباره اون را سر جاش قرار بدید تا تنظیمات ستاپ به حالت اولیه برگردد .

موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا حالا کامپیوتر رو در حالت hibernateخاموش کردید
    بعد از اینکه در این حالت خاموش کنید موقع روشن شدن یه صفحه ای می آید مستقیم در محیط ویندوز(=دسکتاپ) نمی رود
    چه کار کنم که مستقیم در محیط ویندوز(=دسکتاپ)بره
    در ضمن من فقط یک یوزر دارم برای ویندوزم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز

با اپگرید کردن ویندوز هیچ اسیبی به برنامه های نصبی شما وارد نمی شه . و همه برنامه های شما سر جای خودشون می مونند .
    و اپگرید کردن ربطی به از بین بردن یا نبردن ویروس نداره . یعنی با اپگرید کردن ویروس های سیستم شما از بین نخواهند رفت .

و فایلهایی که توی ویندوز شما بوده و خراب شده نیز بازسازی نخواهند شد .

بلکه اپگرید کردن ویندوز باعث می شه patch های امنیتی که ماکروسافت به صورت رایگان در اختیار شما قرار داده روی سیستم شما نصب بشن .

برای از بین بردن ویروس ها باید از انتی ویروس استفاده کنید .
    برای تعمیر قسمتهای از بین رفته توسط ویروس ها نیز باید از برنامه های بهینه سازی سیستم عامل مثل tun up و غیره استفاده کنید .
    و بهترین راه برای تعمیر فایلهای ویندوز ریپیر ویندوز توسط سی دی خود ویندوز هست .

موفق باشید .

دوست عزیز از اینکه جوابمو دادی ممنون

نگفتی چرا بین دقایق 33 و 34 گیر میکنه ؟

یه سوال دیگه چه جوری آپگرید ویندوز رو لغو کنم ؟

و یک سوال دیگه وقتی از راه سی دی می خوام ویندوز رو نصب کنم ریپیر نداره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز از اینکه جوابمو دادی ممنون

نگفتی چرا بین دقایق 33 و 34 گیر میکنه ؟

یه سوال دیگه چه جوری آپگرید ویندوز رو لغو کنم ؟

و یک سوال دیگه وقتی از راه سی دی می خوام ویندوز رو نصب کنم ریپیر نداره ؟
    من این یه تیکه را متوجه نمی شم شما از طریق اینترنت ویندوز را اپگرید می کنید یا از طریق سی دی ویندوز ؟

اگه از طریق سی دی ویندوز اقدام به اپگرید کردن ویندوز می کنید به این روش همون ریپیر می گن . دلیل گیر کردن هم میتونه به خاطر کثیف بودن سی دی ویندوز باشه یا اینکه سی دی رام شما قادر به کپی کردن فایلهای مربوطه نیست .

برای غیر فعال کردن اپگرید ویندوز هم باید به کنترل پنل برید و روی گزینه Automatic Updates کلیک کنید و سپس از صفحه باز شده گزینه turn off Automatic Updates را تیک بزنید و صفحه را ok کنید .

برای ریپیر کردن ویندوز شما باید از داخل خود ویندوز اقدام به این کار بکنید . یعنی سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار دهید و هنگامی که سی دی به صورت اتوران بالا اومد روی گزینه windows install کلیک کنید و در ضفحه بعد گزینه upgrade را انتخاب کنید ( البته به صورت پیش فرض انتخاب شده است ) و روی گزینه next کلیک کنید و منتظر باشید تا ویندوز شما ریپیر شده و فایلهای از دست رفته دوباره جایگزین شوند .

موفق باشید .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام,يه سئوال مبتديانه,ولي من اگه بخوام كاراكتر سومه يه كليد كيبوردمو تايپ كنم بايد چيكار كنم؟مثلا دگمه 5 رو وقتي با ctrl shift ميزنم علامت % تايپ ميشه .ولي براي تايپ علامت يورو بايد چيكار كنم.
    كسي جواب منو نميده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام,يه سئوال مبتديانه,ولي من اگه بخوام كاراكتر سومه يه كليد كيبوردمو تايپ كنم بايد چيكار كنم؟مثلا دگمه 5 رو وقتي با ctrl shift ميزنم علامت % تايپ ميشه .ولي براي تايپ علامت يورو بايد چيكار كنم.

كسي جواب منو نميده؟
    ‏سلام

برای تایپ حرف سوم یک کلید از کیبورد باید کلید shift را پایین نگه دارید و سپس اون دکمه را بزنید .

مثلا برای تایپ $ شما باید کلید shift را پایین نگه دارید و سپس عدد 4 را از بالای کیبورد بزنید .

موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •