اگرکسي واقعا کسي رو دوست داشته باشد بيشتر از اينکه بهت بگه دوست دارم ميگه مواظب خودت باش...پس مواظب خودت باش
اگرکسي واقعا کسي رو دوست داشته باشد بيشتر از اينکه بهت بگه دوست دارم ميگه مواظب خودت باش...پس مواظب خودت باش
نمينويسم، چون ميدانم هيچ گاه نوشتههايم را نميخواني، حرف نميزنم، چون ميدانم هيچ گاه حرفهايم را نميفهمي، نگاهت نميكنم، چون تو اصلا نگاهم را نميبيني، صدايت نميزنم، زيرا اشكهاي من براي تو بيفايده است، فقط ميخندم، چون تو در هر صورت ميگويي من ديوانهام
مرسي Javad جان،كاملا 2رسته
"با اجازه
البته اگه بي ادبي نباشه
فكر كنم درستش اين طوريه
شمع سوزان توام اينگونه خاموشم نكن * از كنارت مي روم هرگز فراموشم نكن"
ای كه دور از منو در یاد منی ، باخبر باش كه دنیای منی . شادیت شادی من ، غصه ات غصه من . قلب من خانه تو ، خانه تو قبله من...
تقدیم به زیباترین شقایق دنیا : دوستت دارم نه به خاطر اینكه دوستم بداری ، به خاطر اینكه لایق دوست داشتی . . .
هر کس تونست رو خورشید با یخ بنویسه دوست دارم بدون بیشتر از من دوست داره...
فقط موجهای دریا هستند که عاشقن، آره فقط اونا هستن با اینکه میدونن اگر برسن به ساحل میمیرن بازم بیقرار رسیدنن...
نکردم در این دنیا گناهی . فقط کردم به چشمانت نگاهی . گناه من اگر باشد نگاهی مجازاتم کن هر طور که خواهی .....
عهد کردم اگر بوسه داد توبه کنم. بوسه ای داد چو برداشت لب از روی لبم، توبه کردم که دگر توبه بی جا نکنم...
عشق همان چيزي است كه هديه مي شود و پذيرفته نمي شود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)