اون چيزي كه من گفتم هيچ ربطي به رنگ نداشت.
بازم فكر كنم يه چيز ديگه ميگي كه بهت شك كنم فيزيك خوندي. يا بهش علاقه داري![]()
اون چيزي كه من گفتم هيچ ربطي به رنگ نداشت.
سلام یکی بهم میگه آیا درست در مورد این دو مورد فکر میکنم؟؟(منظورم معنیش هستش):
1- محدود شدن: مثلا حق نداری دیگه وارد انجمنی خاص بشی مثل متفرقه ولی میتونی تو انجمنهای دیگه بری
2- بن شدن : دیگه حق نداری پاتو تو پی سی ورلد بزاری!! وگرنه؟؟.... (پخ پخ)![]()
![]()
![]()
خوشگل اول منظورت رو واضح بگو تا عین آدم راهنماییت کنیم.
یه بار میگی مدیرا رو نمیشه پیدا کرد.یه بار میگی ادمین و نمیشه پیدا کرد یه بار میگی ......
خودت منظور خودت رو فهمیدی؟؟؟؟؟
در ضمن من نه فیزیک خوندم و نه بهش علاقه دارم
درسته- محدود شدن: مثلا حق نداری دیگه وارد انجمنی خاص بشی مثل متفرقه ولی میتونی تو انجمنهای دیگه بری
نه ، توی p30 می تونی بیای،ولی دیگه نمیتونی پست بدی.- بن شدن : دیگه حق نداری پاتو تو پی سی ورلد بزاری!! وگرنه؟؟.... (پخ پخ)
سلام![]()
سلام![]()
Last edited by Ahmad; 02-02-2007 at 19:04.
برا اینکه مشکلی بین دوستان پیش نیاد من بنا به در خواست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پستمو ویرایش کردم !!
امیدورام دیگه از این مشکلا نداشته باشیم !!
ویرایش شد!!
نه امكان نداره من خودم اين تاپيكو زدم متنشو خودم نوشتم تو 3 تا پست خودتون همه پستامو چك كنين من هميشه اخر جمله هام ميگم مرسي
تو اين تاپيكم خودم زدم متنشو تو 3 تا جمله نوشتم ولي به نام يكي ديگست چرا اينجوريه؟![]()
امكان نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيك اينه امكان نداره خودم تاپيكو زدم و متنشو نوشتم
پست اول :
پست دوم :با اينكه مي ميخواهم يه فروم بزنم و 4 تا برنامه هست بيشتر برنامه ها لينكاش خرابه يا اصلا معلوم نيست چي به چيه كودومش خوبه كودومش چيجوريه
نگاه كن مثل هميشه اخرش نوشتم مرسيمن نميدونم چرا همه لينكا خرابه اصلا معلوم نيست چيجوريه
اگه ميشه يه برنامه خوب با فايل دانلود درست و حسابي بدين برنامه اش رايگان و راحت براي فروم زدن باشه
مرسي
پست سوم :
اوضاع خيلي 3 هست رو خودم نوشتم يعني خيلي ضايع هست ولي چرا به نام اونه؟از مديران محترم خواهش ميكنم كه اين تاپيكو قفل نكنن تا جوابمو بگيرم
اخه خيلي اوضاع 3 هست
من دارم رواني ميشم يكي كمك كنه
اقا به جان خودم من اين تاپيكو زدم چرا اينجوريه؟
اقا جان من يكي زود تر بگه من براي اين 3 تا پست زدم كه اولي پاك نشه
ولي تورو خدا من اينو زدم يارو هم دقيقا 3 تا پست داره منم دقيقا اينارو تو 3 تا پستم گفتم
يعني چي اخه؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
جعفر عزيز ، من نه قصد توهين به كسي را دارم و نه اينكه بخواهم به كسي ، آنهم شخصي كه در جايي حق آب و گل داشته باشد ، بي احترامي كنم.
ولي بهتر يك نگاهي به نوع پاسخ دادن اين دوستمان بيندازيد.
من منظور ديگر داشتم و ايشان چيز ديگري برداشت كرده بود. اين پاسخ را من نوعي توهين ميدانم( چون هنوز به اين سوءتفاهم در برداشت پي نبرده بودم )واقعا مدیرارو تشخیص نمیدی.![]()
اين جواب من به ايشان است :
و اين هم پاسخ ايشان :مثل اينكه سوء تفاهم شده منظور من Administrator هاي سايت كه فكر كنم سه نفر باشند است :
sina و meisam و ali
اوه اوه دیگه خفن تر شد.
ادمین ها که قرمز هستن.از همه بهتر معلومن
باز هم به همين منوال.
و به همين علت پاسخي دادم كه ديگر به اين گونه پاسخ دادن پايان دهم :
شايد نبايد جمله آخر را مينوشتم چون متوجه اين سوءتفاهم شده بودم. به همين خاطر همين جا معذرت ميخواهم. ولي ايشان هم بايد متوجه ميشدند كه منظور من اين نيست. .اون چيزي كه من گفتم هيچ ربطي به رنگ نداشت.
ولي جواب ديگر قابل تحمل نبود :
خوشگل اول منظورت رو واضح بگو تا عین آدم راهنماییت کنیم.
یه بار میگی مدیرا رو نمیشه پیدا کرد.یه بار میگی ادمین و نمیشه پیدا کرد یه بار میگی ......
خودت منظور خودت رو فهمیدی؟؟؟؟؟
در ضمن من نه فیزیک خوندم و نه بهش علاقه دارم
Last edited by Ahmad; 02-02-2007 at 15:32.
ما اینجا تو یه جمع دوستانه قصد کمک به هم رو داریم !!
اول بگم که همکار یا مدیر با کاربر هیچ فرقی نداره !!
تنها فرقی که دارن اینه که مدیرا و همکارا نظمی رو تو انجمن ایجاد می کنن تا کاربرا راحت باشن !!
و بابک جان هم اگه جوابی دادن قصد کمک داشتن !!
الان زیاد وقتشو ندارم !!
فعلا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)