چرا؟؟!!!!؟؟
رائول این فصل هم خوب بازی کرده و هم خوب گل زده.
چرا؟؟!!!!؟؟
رائول این فصل هم خوب بازی کرده و هم خوب گل زده.
اینجاست که مربی باید از خودش شجائت به خرج بده!
اگه با نشستن رائول و اومدن روبن، کارگروهی تیم بالا میره، بهتره این کار رو بکنیم!
در ضمن به نظر من میشه همون کاری رو که یوونتوس با دل پیرو می کنه رو بکنیم! یعنی نیمه دوم رائول رو بیاریم!
البته حضور بازیکنی چون رائول با این همه تجربه، و اعتماد به نفسی که به بقیه بازیکنا میده، در بازی های مهم 100 درصد ضروری هست!!!!!!
خبرگزاري فارس: بازيكن آرژانتيني رئال مادريد گفت: از ديد من رئال خيلي بهتر از بارسلونا است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، هيگواين مهاجم نيمكت نشين رئال مادريد كه كم كم لقب ذخيره طلايي خود را نيز از دست مي دهد، گفت: رئال مادريد ثابت كرده كه خيلي بهتر از بارسلونا است.
وي ادامه داد: بازي بسيار خوبي را به نمايش مي گذاريم و هواداران فقط از كسب نتيجه ما خوشحال نمي شوند، درست است كه چند بار شكست خورده ايم؛ اما اصولا قرار نيست در تمام بازي ها به پيروزي برسيم. رئال مادريد يك تيم است و مثل بارسلونا به چند بازيكن نامي تكيه نداده است.
رئال مادريد در شب دوم از هفته بيست و پنجم لاليگا ميزبان ختافه تيم سابق برنارد شوستر است.
به نظر من کاسیاس رو بیاریم بیرون به جاش روبن رو بیاریم این خیلی بهتره به رائول هم دست نمی زنیم....
راستی الان این تایپیک عالی شده فقط خواهش می کنم هیچ کدومتون نزارید برید...
در ضمن توی تایپیک باشگاه های خارجی ما بیشترین پست رو داشتیم ولی هتوز به پرسپولیس نرسیدیم...
چشم داش وحيد من كه هستم اما خيلي پرسپوليس رو دوست دارم چون سرور فوتبال ايرانه![]()
به نظر من هم اينطور بهتره
مثلا بهتره نيستلروي رو از اول بذاريم تو بازي اما نيمه دوم رائول رو بياريم
اينطوري هم يه مهاجم تازه نفس داريم و اينكه يه رقابتي بين رائول و نيستلروي ايجاد ميشه كه باعث ميشه بهتر بازي كنند
قربون هيگي جونم برم من ...
من كه هميشه ميگم رئال بهترينه![]()
منم پرسپولیسیم...![]()
میگم شما پس چرا از آراگونس انتقاد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی یه بازیکن خوب کار میکنه اونم بازیکنی در حد رائول چرا باید نیمکت نشین بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
ساویولا با اون همه ادعا گفت که وقتی رائول داره خوب کار میکنه منم اگه مربی باشم میزارمش تو ترکیب اصلی...........
الان تمام اسپانیا داره از رائول طرفداری می کنه...حتی اونایی که رئالی نیستن.......اونوقت شما
رائول تازه شده همون بازیکنی که مثل یه بت می پرستیدنش.....و شما میگید باید بشینه روی نیمکت!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
مصاحبه باپتیستا:
ایا از اینکه در سال ۲۰۰۸ تا به حال ۵ بار شکست خورده اید نگران نیستید ؟
خیر . به نظر من ما باید از تمام توانایی های خود استفاده کنیم چون هیچ تیمی به ما رحم نخواهد کرد.
باید چی کار کرد تا شکست در برابر رم را تلافی کرد ؟
باید در برابر رم تمام قدرت خود را به کار گیریم ان روز می تواند روز بزرگی باشد و باید خودمان را برای ان روز اماده کنیم و باید ان بازی را به چشم یک فینال ببینیم و برنابئو می تواند نقش بزرگی در ان بازی ایفا کند.
شما باید با ختافه بازی کنید که بازی خیلی مهمی است ...
بله . با اینکه به انها احترام می گذاریم اما ما باید ختافه را در برنابئو شکست دهیم و امتیازات را جمع اوری کنیم هرچند می دانیم باید از نظر روحی خودمان را برای این بازی اماده کنیم.
ایا کم شدن فاصله با بارسلونا خطرناک نیست ؟
کم شدن فاصله انها بیشتر به خاطر اشتباهات ما بود و اگر ما ان دو بازی را نباخته بودیم حالا همه چیز سرجایش بود هرچند انها هم تیم خوبی دارند. هواداران از ما می خواهند به یک باره ۱۱ امتیاز از بارسلونا جلو بیفتیم که همچین اتفاقی در فوتبال امروز اسان نیست.
ایا رئال مادرید در برابر تیمهای کوچک انگیزه خود را از دست می دهد ؟
تیمهای کوچکتر در برابر رئال متفاوت بازی می کنند انها در برابر ما بیشتر دفاع می کنند. ما در برابر المریا خوب بازی نکردیم اما در ۲۰ دقیقه اول بازی با بتیس ما خیلی خوب بازی کردیم مشکل اینجا بود که بعد از ان گل ما دیگر کار خاصی انجام ندادیم و دلیل برد انها همین هست.
ایا رم باید در برنابئو از شما بترسد به خصوص اینکه شما سابقه برد ۷ --- ۰ در برنابئو هم دارید ؟
انها می دانند خودشان سابقه شکست ۷ -- ۰ را دارند و ما نیز سابقه این نوع پیروزی را داریم. انها به احتمال زیاد محتاط بازی خواهند کرد و به فکر زدن یک گل ناگهانی خواهند بود. لیگ قهرمانان جام بسیار مهارتی است چون همه تیمهای حاضر در ان قدرت زیادی دارند و بازیکنانی که توانایی گل زدن در هر لحظه ای را دارند. ما باید خیلی مراقب باشیم و از خوردن گل جلوگیری کنیم.
شما ۳ بازی مهم در پیش رو دارید : ختافه - رکرتیوو و رم ...
بله . ما باید فکر کنیم که می توانیم هر ۳ را ببریم و باید بهترین بازیهای خود را انجام دهیم تیم ما خوب بازی می کند اما کمی بدشانس هستیم.
ایا از وضعیت خودتان در این فصل راضی هستید ؟
بله چون من دارم بازی می کنم. وضعیتم در ابتدای فصل کمی پیچیده شده بود اما الان فرق می کند.
شما فکر می کنید برای اینکه بازیکن ثابت باشید باید بیش از دیگران تمرین کنید ؟
برای من خیلی سخت است اما برای دیگران خیر ولی این به معنی این نیست که مربی بین ما فرق می گذارد من همیشه تلاش می کنم تا به اندازه کافی این ارزش را داشته باشم که مردم به من احترام بگذارند و همیشه می خواهم نشان دهم مربی می تواند روی من حساب باز کند.
نظرتان در مورد شوستر چیست ؟
او از برنامه هایش خیلی مطئن است و خیلی کم حرف است و فقط چیزهایی را که لازم است دانسته شود به ما می گوید او خود بازیکن بوده است و زبان ما را خوب می فهمد.
ایا هواداران امسال از بازیهای در برنابئو نسبت به پارسال بیشتر لذت می برند ؟
من پارسال نبودم اما فکر می کنم همین گونه باشد و هواداران از بازیهای امسال بیشتر راضی هستند.
بهترین لیگ در دنیا کدام لیگ است ؟
لیگ اسپانیا خیلی باکیفیت است اما لیگ انگلیس دیدنی تر است.
قهرمانی در کدام اسانتر است لالیگا یا لیگ قهرمانان ؟
حدس می زنم قهرمانی در لالیگا اسانتر است چون اگر اشتباه کنی فرصت جبران اشتباه را داری اما در لیگ قهرمانان این طور نیست.
فکر می کنید تیم توانایی قهرمانی در هر دو جام را دارد ؟
بله و فکر می کنم این به خودمان بستگی دارد.
فکر می کنید نتیجه بازی برگشت در برابر رم چه خواهد بود ؟
به گفته شوستر نتیجه ۱ --- ۰ هم برای صعود کافی است
اسامی بازیکنان دعوت شده برای بازی مقابل ختافه:
دروازه بانان : کاسیاس - دودک
مدافعین : راموس - کاناوارو - هاینزه - تورس
هافبکها : دیارا - گاگو - روبن - بالبوا - باپتیستا - درنت - گوتی
مهاجمین : رائول - نیستلروی - سولدادو - هیگوئین
دعوت نشده ها : روبینیو - په په - متذلدر - ساویولا - مارسلو - اشنایدر - سالگادو ( مصدومیت )
میگم اگه تیم تو دفاع مصدوم بده چی میشه......
متاسفانه روبینهو هم نرسید.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)