ولی اگه لوکاس بره تیم دیگه مهاجم خوب ذخیره نداره که وقتی بازی گره میخوره بیاد توی زمین
ولی اگه لوکاس بره تیم دیگه مهاجم خوب ذخیره نداره که وقتی بازی گره میخوره بیاد توی زمین
"اوليور کان" : خوشحالم که تيم ملي آلمان در فينال جام جهاني 2002باخت
برلين- دروازه بان تيم ملي فوتبال آلمان در فينال مسابقات جام جهاني 2002 در ژاپن گفت: خوشحال هستم که تيم ملي آلمان در اين ديدار برابر تيم ملي برزيل مغلوب شد.
"اوليور کان" در يک فيلم مستند 30 دقيقه اي که قرار است در باره زندگي خصوصي و گذشته اش پخش شود، علت خوشحالي خود را توجه بيش از حد وي به فوتبال و بي توجهي به ساير مسايل زندگي و بخش هاي ديگر ورزش اعلام کرد.
وي گفت: افراد بسياري از من خواستند که بايد از کسب نکردن جام جهاني در سال 2002خوشحال باشم، زيرا در صورت کسب اين جام من به راه خود ادامه مي دادم.
آلمان در فينال جام جهاني 2002 با دريافت دو گل که توسط رونالدو به ثمر رسيد ، مقابل تيم برزيل نتيجه را واگذار کرد.
وي که تا حدودي در شکست تيم ملي آلمان در اين مسابقه و ناکامي ژرمن ها مقصر بود، افزود: در صورت پيروزي در آن مسابقه درستي کارهاي من ثابت مي شد و ناچار به ادامه آنها بودم.
وي درباره منظور خود ازآن کارها اظهار کرد: من فوق العاده عاشق فوتبال هستم و در زمان بازيکني فقط به تمرين و آمادگي خوب براي مسابقه به صورت بسيار افراطي آن فکر مي کردم.
سرگروه سابق تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: من براي حضور درمسابقه کارهاي غيرضروري و بسيار زياد در زمينه تمرينات فيزيکي و روحي و رواني انجام مي دادم و فقط به پيروزي و قهرماني فکر مي کردم.
وي با بيان اينکه تمام زندگي اش فوتبال و نتيجه مسابقه شده بود، افزود:اين اشتباه بزرگي است و ساير بازيکنان فوتبال نيز نبايد اين اشتباه را بکنند زيرا دراين صورت از ورزش و فوتبال لذت نخواهند برد.
"اوليور کان" يکي از بزرگترين دروازه بانان تاريخ فوتبال آلمان بود که در موفقيت هاي تيم ملي اين کشور در جام هاي جهاني و قاره اي نقش بزرگي را بر عهده داشت.
وي اخيرا با کناره گيري از فوتبال به عنوان مفسر ورزشي با شبکه هاي تلويزيوني آلمان همکاري مي کند.
اروپام**2051**250**
آلمانها براي حضور در جام جهاني آفريقاي جنوبي
از هم اکنون به دنبال تعيين محل استقرار تيم ملي فوتبال کشور خود هستند
برلين- مدير ورزشي تيم ملي فوتبال آلمان در حاليکه حدود 20 ماه به آغاز رقابتهاي فوتبال جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي باقيمانده و حضور تيم ملي اين کشور نيز در اين مسابقات هنوز قطعي نشده است، براي انتخاب محل استقرار اين تيم در طول اين مسابقات بزودي راهي جنوب آفريقا خواهد شد.
تيم ملي فوتبال آلمان تاکنون در مسابقات انتخابي جام جهاني در قاره اروپا دو بازي انجام داده که حاصل آن يک پيروزي برابر ليختن اشتاين و يک تساوي مقابل فنلاند بوده است.
ديگر تيم هاي حاضر در اين گروه تيم هاي ملي فوتبال جمهوري آذربايجان ، روسيه و ولز هستند که تيم اول گروه راهي جام جهاني 2010 مي شود و تيم دوم بايد در مرحله بعد مسابقات انتخابي با هفت تيم دوم اين گروهها مسابقه بدهد.
به گزارش رسانه هاي ورزشي آلمان، مدير تيم ورزشي تيم ملي فوتبال آلمان بعد از انجام دو ديدار ديگر اين تيم مقابل روسيه و ولز در ماه اکتبر به همراه هياتي به آفريقاي جنوبي سفر مي کند تا مکان مناسبي براي استقرار اين تيم انتخاب کند.
"اوليوربيرهوف" در اين باره گفت: شايد افکار عمومي به دليل قطعي نشدن صعود تيم آلمان از اين اقدام متعجب شود، ولي در اين مورد چاره ديگري نيست.
وي با اشاره به اينکه تيم هاي ديگري مانند برزيل، ايتاليا و اسپانيا که در جام کنفدراسيون ها در آفريقاي جنوبي بازي خواهند کرد، هم اکنون به دنبال انتخاب مکان استقرار تيم هايشان در اين کشور هستند، افزود: با توجه به مشکلاتي که در حمل و نقل و امنيت در آفريقاي جنوبي وجود دارد بايد از هم اکنون در اين زمينه اقدامات لازم را انجام داد.
وي با اشاره به اينکه تعداد هتل هاي داراي زمين تمرين در آفريقاي جنوبي بسيار اندک است، گفت: بايد مکاني را انتخاب کنيم که تمامي شرايط لازم را براي اقامت و استقرار تيم ملي مدعي قهرماني جام جهاني داشته باشد.
بازيکن سابق تيم ملي فوتبال آلمان با بيان اينکه آفريقاي جنوبي کشور امني نيست و بازيکنان اجازه خروج از هتل را نخواهند داشـت، گفت: به همين دليل بايد مکاني با امکانات لازم براي بازيکنان پيش بيني شود.
وي با اشاره به شرايط جغرافيايي آفريقاي جنوبي و نزديکي فصل زمستان در اين کشور در آن زمان گفت: به همين دليل محل اقامت بايد نزديک فرودگاه و ورزشگاه باشد.
آلمان پيش از اين اعلام کرده بود که شايد در کشور همسايه آفريقاي جنوبي يعني ناميبيا مستقر شود، ولي بعدا اين احتمال رد شد.
مسابقات جام جهاني 2010 در خرداد و تيرماه سال 1389 در آفريقاي جنوبي برگزار مي شود.
لوكا تونى در مصاحبه با كوريره دلواسپورت
دشوارترين بازى بايرن مونيخ مقابل فيورنتينا است
بعد از پيروزى تيم ملى ايتاليا مقابل گرجستان آتزورى ها خوشحالند چرا كه با ۲ برد پياپى در صدر گروه خود قرار گرفته اند اما لوكا تونى خيلى خوشحال نيست. مهاجم ايتاليايى بايرن مونيخ كه با وجود تمام انتقادى كه از او مى شد باز هم مورد اعتماد مارچلو ليپى قرار گرفت و از ابتداى بازى با گرجستان در تركيب ايتاليا به ميدان رفت اما با فرصت هايى كه از دست داد ليپى مجبور شد تا ياكينتا را به جاى تونى وارد زمين كند. خيلى ها بر اين عقيده اند ستاره سابق برشا، پالرمو و فيورنتينا در حال سپرى كردن يك دوره بحرانى است كه خيلى از بازيكنان بزرگ دنيا اين زمان را پشت سر گذاشته اند و يا به نوعى با آن روبرو شده اند و در مورد لوكا تونى هيچ چيز نگران كننده نيست و بايد به او فرصت داد. پس از بازى با گرجستان روزنامه كوريره دلواسپورت مصاحبه اى را با بهترين گلزن فصل گذشته بوندس ليگا انجام داده كه از نظر گراميتان مى گذرد.
• لوكا، خيلى از كارشناسان اذعان مى كنند شما در حال پشت سر گذاشتن يك بحران هستيد...
- مى توانم احساس آنها را درك كنم و به تمام انتقاداتى كه مى شود احترام مى گذارم. هر مهاجمى دوست دارد گل بزند وقتى كه تيم به او نياز دارد طبيعى است كه او بايد تلاش خود را هم بكند. من از وضعيتى كه در تيم ملى دارم راضى هستم و تمام سعى ام را مى كنم تا مؤثر باشم اما بحران را نمى پذيرم.
• گفتيد به انتقادات اهميت مى دهيد؟
- بله اما با بحران مخالفم. من مدتى مصدوم بودم اما زمانى كه به تركيب بايرن بازگشتم موفق شدم گل بزنم.
• شما در رقابت هاى يورو ۲۰۰۸ هم در گلزنى خيلى موفق نبوديد و عده اى هم بركنارى روبرتو دونادونى را به شما ربط دادند...
- براى من يورو ۲۰۰۸ به پايان رسيده است و دوست ندارم شرايط فعلى را با آن بازى ها مقايسه كنم. من و روبرتو رابطه دوستانه اى با هم داريم. او يكى از بهترين مربيانى بود كه من داشتم. اميدوارم به اين داستان ها توجهى نكند.
• آمائورى آماده پوشيدن پيراهن تيم ملى ايتاليا است و علاوه بر او هم اكنون مهاجمان جوانى در انتظار دعوت به آتزورى هستند فكر مى كنيد با ادامه اين روند جايى در تيم ملى براى لوكا تونى باشد؟
- من احساس بدى در مورد بازى ام ندارم. در مقابل قبرس توانستم گلسازى كنم و مقابل گرجستان هم تلاش زيادى كردم. فكر مى كنم تغيير شيوه در بازى ايتاليا به وضعيت فعلى مربوط مى شود. در طى ۴ سال اخير ما تحت روش هاى مختلفى بازى كرده ايم و حس مى كنم بازى به بازى، شرايط بهترى پيدا كنم اما به هر صورت انتخاب بازيكنان وظيفه مربى است.
• آيا تفاوت هايى بين تيم ملى و بايرن مونيخ است؟
- مسلماً تفاوت هايى وجود دارد. هر مربى شيوه هاى كارى خود را دارد. براى مثال نوع كار ليپى با دونادونى متفاوت است و هم اين طور كلينزمن با هيتزفلد. فكر مى كنم هر بازيكن به اين شرايط آگاه است. در طول اين سال ها سعى ام را كرده ام تا با هر طرز فكرى خوب كار كنم.
• گيلاردينو معتقد است او و شما براى تيم ملى كافى هستيد و نيازى به ايتاليايى شدن آمائورى نيست...
- احساس مى كنم او قصد شوخى داشته چرا كه آمائورى مهاجم خيلى خوبى است و ما براى موفقيت به چنين بازيكنانى نياز داريم.
• موافق بازگشت توتى به تيم ملى هستيد؟
- فرانچسكو بازيكن بسيار بزرگى است و يكى از دوستان خوب من محسوب مى شود اما فكر مى كنم كه بايد به تصميم او احترام بگذاريم و اجازه دهيم تا توتى در آرامش به فوتبال خود ادامه دهد.
• آيا شما هم به بازنشستگى فكر مى كنيد؟
- حقيقت را بخواهيد تا به امروز به طور جدى به آن فكر نكرده ام. حتى سن خداحافظى را هم تعيين نكرده ام. احساس مى كنم مى توانم براى مدت طولانى به فوتبال ادامه دهم.
• فوتبال خود را در آلمان ادامه مى دهيد يا به ايتاليا باز خواهيد گشت؟
- در حال حاضر از زندگى در بايرن خيلى راضى ام. اينجا تجربه تازه اى كسب كرده ام و فعلاً مى خواهم ادامه دهم. شايد در پايان فوتبالم به ايتاليا بازگردم.
• شما بعد از قهرمانى ايتاليا در جام جهانى آلمان به بايرن مونيخ رفتيد چگونه با جوى كه بر عليه فوتبال ايتاليا در بين آلمان ها وجود داشت مبارزه كرديد؟
- ابتدا خيلى آسان نبود اما همتيمى هايم به خصوص اليور كان و فرانك ريبرى كمك زيادى به من كردند حتى بعد از پخش آن كليپ ضد فوتبال ايتاليايى هم خيلى ها با من حرف زدند و آن را يك طرز فكر شخصى نام بردند. من هم ايمان دارم موضوع كليپ نظر تمام مردم آلمان نبود چرا كه من هر روز در راه خانه ام تا محل تمرين به هنگام گردش و خريد با مردم زيادى روبرو مى شوم و احساس آنها و محبت هايشان به من شگفت آور است.
• اودو به بايرن پيوسته است براى حضور او در فوتبال آلمان چه اندازه نقش داشتيد؟
-من فقط راهنماى ماسيمو بودم و از حضور او در بايرن خيلى خوشحالم. دوست دارم چند بازيكن ديگر را هم به اين تيم ببرم.
• مثلاً گتوسو؟
- رينو يكى از بهترين گزينه ها است. سران بايرن خيلى دوست داشتند تا او را به مونيخ مى آوردند اما رينو تصميم گرفت تا در ميلان بماند. حالا او تبديل به يك سمبل براى تيم روسونرى شده است.
• در رابطه با فيورنتيناى جديد چه فكرى مى كنيد. بازى در ليگ قهرمانان اروپا مقابل اين تيم برايتان آسان است؟
- به طور قطع آسان نيست اما خوشحالم كه بار ديگر به فلورانس باز مى گردم. من اين شهر و مردم آن را خيلى دوست دارم و هميشه در قلبم باقى مى مانند. ايمان دارم كه فيورنتينا تيم پرقدرتى شده است. پراندلى مربى بزرگى است و تلاش هاى زيادى براى موفقيت اين تيم كرده. بازى با آنها در ليگ قهرمانان يكى از سخت ترين بازى هاى بايرن خواهد بود.
• آيا كلينزمن بعد از قرعه كشى ليگ قهرمانان اروپا و همگروهى با فيورنتينا صحبتى با شما داشته است؟
- بله به او گفتم فيورنتينا خيلى قوى تر از زمانى شده كه من در آن بازى مى كردم. گيلا، موتو و با تزينى خط حمله پرقدرتى را تشكيل داده اند.
• رونالدينيو، كارسما، باپتسيتا و بازيكنان صاحبنام زيادى به ليگ ايتاليا آمده اند. نظر شما در رابطه با حضور آنها در سرى A چيست؟
- اينها همگى ستاره هستند و يقين دارم ليگ با حضورشان قوى تر خواهد شد. با وجود آنان رقابت بين تيم هاى بزرگ براى اسكودتو خيلى سخت و فشرده خواهد بود.
• پيش بينى در مورد قهرمان داريد؟
- از بين اينتر و ميلان يك تيم به طور حتم قهرمان اين فصل خواهد شد.
• و ليگ قهرمان اروپا؟
- جواب اين سؤال را نمى توانم بگويم چرا كه تيم هاى بزرگى در اين تورنمنت حضور دارند و انتخاب ۴ تيم اول هم آسان نخواهد بود.
• سؤال آخر، در صورت بازگشت به ايتاليا پيراهن چه تيمى را بر تن مى كنيد. فيورنتينا، پالرمو، برشا، ميلان، اينتر، رم يا يوونتوس؟
- آرزويم اين است كه در تمامى آنها بازى كنم و احساس غرور مى كنم اما در حال حاضر به تيم ملى و بايرن مونيخ فكر مى كنم. موفقيت در اين تيم ها برترين اهداف من هستند.
البته بايرن در صورت فروش پولدي ميخواد پيشنهاد خريد اندري ارشاوين رو به زنيت سن پترزبورگ بده كه فكر كنم خريد خوبي باشه. البته بايد ببينيم اصلا چي پيش مياد.
بوندس ليگا زير سايه داربي نوردهاين وستفالن
گوشه جنوبي ورزشگاه نوردهاين وستفالن دورتموند در شنبه اين هفته پذيراي 25هزار تماشاگر در حال انفجار خواهد بود. اين فقط و فقط يك دليل خيليخيلي ساده دارد. و دليل آن اين است كه تيم شالكه ميهمان آنها است.
استان نوردهاين وستفالن آلمان كه در مرز كشور هلند قرار دارد بيش از 18 ميليون از جمعيت آلمان را تشكيل ميدهد. در شهرهاي دورتموند، گلزن كرشن، بوخوم اكثر مردم اين استان درآمد خود را از معادن زغالسنگ كسب ميكنند و رقابت بين دو تيم دورتموند و شالكه كه از شهر گلزن كرشن و يك منطقه به نام شالكه ميآيد به اين برميگردد كه هر دو باشگاه متعلق به منطقهاي است كه از كارگران مهاجر لهستاني تشكيل شده است. شالكه كه تاكنون هفت بار قهرمان آلمان شده است بزرگترين افتخارات خود را در دهه 1930 تا اواسط 1940 به دست آورده است و آخرين مقام آنها به سال 1957 برميگردد. هواداران تيم دورتموند كه در سالهاي 1996-1995 و 2002 قهرمان بوندس ليگا شدهاند رقيب آبيپوش خود را مسخره ميكنند كه هرگز قهرمان بوندس ليگا كه از 1963 برگزار ميشود، نشدهاند، اما شاگردان فردروتن هلندي خيلي مايل هستند در شنبه اين هفته از زرد و سياهپوشان شهر دورتموند زهر چشم بگيرند. چون هرچه باشد در دو روز به پايان دو فصل پيش شالكه با شكست دو بر هيچ در همين زمين قهرماني را از دست داد و دوم شد. در شنبه اين هفته دو مربي كاملا گوناگون به مصاف يكديگر ميروند. فردروتن هلندي را با هموطن هلندي خود هوب استيونس مقايسه ميكنند كه اصلا حوصله شوخي ندارد. هوب استيونس با بازيكنان خود در معادن زغالسنگ كار ميكرد و در عوض فرد روتن در همان روز اول تمرين چون جراردو آساموآ دست خود را در جيب شلوار تمرين داشت 2000 يورو جريمهاش كرد. و از سوي ديگر يورگن كلوپ مربي اين فصل دورتموند كه پيش از اين مربي تيم ماينتس بوده است گاهي اوقات با بازيكنان در جنگل چادر ميزند و از آنها ميخواهد فقط با گرفتن ماهي غذاي خود را تهيه كنند.
هدف اين مربي در اين فصل با توجه به خواستههاي باشگاه فرق ميكند. شالكه ميخواهد در كنار بايرن مونيخ و برمن به ليگ قهرمانان راه پيدا كند. آنها هنوز شكست چهار بر هيچ در خانه آتلتيكو مادريد كه باعث عدم شركت آنها در ليگ قهرمانان اين فصل شد را هضم نكردهاند. اگر آنها سه امتياز را در زمين رقيب خود به دست بياورند يك نفس خيلي راحت خواهند كشيد. ولي خوب خيال دورتموند خيلي راحت است چون با توجه به اينكه فصل پيش سيزدهم شده بودند مقام پنجم تا هشتم براي آنها كافي است.
1 - بزرگترين پيروزي شالكه در زمين خود 10 بر صفر در فصل 1941-1940
2 - بزرگترين پيروزي شالكه در زمين حريف هفت بر صفر در فصل 1940-1939.
3 - بزرگترين پيروزي دورتموند در خانه خود هفت برصفر در فصل 1966-1965.
4 - بزرگترين پيروزي دورتموند در خانه حريف. شش بر دو در فصل 195-196.
5 - تعداد بازي بين دو تيم 131
پيروزي شالكه 53.
پيروزي دورتموند 45
مساوي 33
تعداد گل شالكه 262
دورتموند 203
پیروزی بایرن با گلزنی لوکا تونی و لوکاس پودولسکی
تیم فوتبال بایرن مونیخ در هفته چهارم رقابتهای قهرمانی دسته اول آلمان بوندس لیگا در استادیوم خانگی تیم کلن،راین انرگی اشتادیون موفق شد حساب سه بر صفر بر حریف خود چیره شود.
لوکا تونی دو بار و لوکاس پودولسکی در دقایق انتهایی بازی گلهای بایرن را به ثمر رسانند،بایرن در ابتدای بازی تحت تاثیر بازی تیم میزبان قرار گرفته بود و در لاک دفاعی فرو رفته بود،همین وضعیت تا به انتهای نیمه نسخت ادامه داشت،اشتباهات فردی بسیاری در خط میانی تیم مشاهده میشد و تنها بازیکن موثر تیم در نیمه نسخت مارتین دمیکلیس بود که در چند موقعیت حریف دروازه را نجات داد،عدم هماهنگی بین مدافعان تیم بخصوص لوسیو و میشائیل رنسیک در این دیدار نیز مشاهده میشد،نیمکت نشینی مارک فن بومل در این دیدار که به عنوان کاپیتان اول بایرن از سوری کلینزمن انتخاب شده بود پس از اخراج وی در دیدار دو هفته پیش بایرن نیز در نوع خود جالب بود!
در آغاز نیمه دوم بازیکنان بایرن بازی رو به جلو رو در دستو کار خود قرار داده بود و سعی داشتند از همان ابتدای نیمه دوم نبض بازی را در دست بگیریند،در دقیقه 54 نیمه نخست روی یک ضربه ایستگاهی ارسالی توسط باستیان شواین اشتایگر مهاجم ایتالیایی بایرن که طی هفته گذشته توسط مطبوعات ایتالیایی مورد حمله و کم کاری در تیم ملی ایتالیا قرار گرفته بود با ضربه ای سر توپ را به دورازه اف ث کلن چسباند،دقایقی بعد کلینزمن لوکاس پودولسکی را به جای کلوزه راهی میدان کرد و حاصل این تعویض همکاری پولدی،زی روبرتو و تونی بود که منجر به گل دوم بایرن شد،در دقایق انتهایی بازی نیز همکاری همین سه بازیکن روی پاس به عمق تیم بروفسکی بایرن توسط پولدی به گل سوم رسید.
fcbayern.ir
ولی بیشتر به نظر من شبیه خوشحالی اومد شاید نمی تونن معنی خودشونو برسونن. این بیشتر شبیه عصبانیته![]()
Last edited by mohamad23; 13-09-2008 at 20:01.
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
سایتی که اسم بازیکن هایی که تو تیمها الان دارم بازی می کنن داره رو میدونین
اقا شرمنده ها ولی میپرسم
سایتی که اسم بازیکن هایی که تو تیمها الان دارم بازی می کنن داره رو میدونین
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)