بابا یکی نیست جواب این بیچاره را بده؟؟؟
انتخاب رشته کامپیوتر به نام رشته مجازی در دانشگاه خواجه نصیر طوسی چطوره؟ آیا کسی با این رشته با خبره میصرفه؟؟
بابا یکی نیست جواب این بیچاره را بده؟؟؟
انتخاب رشته کامپیوتر به نام رشته مجازی در دانشگاه خواجه نصیر طوسی چطوره؟ آیا کسی با این رشته با خبره میصرفه؟؟
بچه ها مهلت انتخاب رشته تا 18 تمدید شد
من چیزی نمیدونم
فقط یکی از دوستام زنگ زده بود پرسیده بود میگفت هزینه هر ترمش 6 میلیونی میشه
نه بابا اشتباه میکنه
تو دفترچه نوشته بود ترمی 140 هزار تومان.
6میلیون دیگه چیه؟
مي خواي بري خدمت؟؟
من احتمالا فردا پس فردا ....ميرم حوزه نظام وظيفه...ببينم ميشه معافيت بگيرم يا نه
اگه تونستم ميام خبرت ميدم
فكر كنم بايد بگيري
راستي اينجا تاژيك انتخاب رشته اس![]()
من از دو سه نفر پرسيدم اينكه بعضي دانشگاها ميگن خوابگاه نميديم يا تعهدي نداريم و... گفتن:خوابگاه ميدن ولي پولي!
اونايي كه نوشته مطلقا نميديم نميدن
سلام دوست عزيز . من با يادگار ماندگار و همكاران برات انتخاب كردم . شرمندتم كه منبع ديگه اي ندارم .
مهندسي مكانيك :تو روزانه قبول نمي شي ولي تو شبانه شايد
فيزيك : دانشگاه هاي زير رو به احتمال زياد مياري
دانشگاه علوم پايه دامغان
دانشگاه يزد ( سه گرايش )
دانشگاه شهيد چمران اهواز
دانشگاه لرستان
دانشگاه اروميه
دانشگاه هرمزگان ( گرايش هواشناسي )
دانشگاه خليج فارس
دانشگاه محقق اردبيلي
دانشگاه سيستان و بلوچستان
به هر حال شما سعي كن همون دانشگاه هاي ناحيه و قطب خودتون رو كامل بزني بعلاوه دانشگاه هايي رو كه گفتم . حتما قبول مي شي . براي بقيه رشته ها هم تا 1 ساعت ديگه برات مي فرستم .
موفق باشي .
بابا دشمنت شرمنده.به این میگن یه دوست خوب و ارزشمند که ما چاکرشیم
حالا من حدود 32 انتخاب اولم را زدم مکانیک توی 20 دانشگاه.تهران و اصفهان و مشهد و چند تای دیگه نزدم.یعنی امیدی به کرمان-سیرجان یا گیلان و این جور جاها نیست
قربون دستت حالا این ها مال منطقه 3 هست دیگه.چون دارم بال در می آرم.فیزیک روزانه قبول میشم!!!
باز هم دستت درد نکنه
Last edited by TATAR1400; 05-08-2008 at 16:38.
احتمالاً شما وقتی رفتی سایت خلوت بوده. اگه همون موقع که من پست زدم سایت سنجش رو میخواستی باز کنی، باید یه دو سه روزی صبر میکردی نه قبلش و نه بعدش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)