تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 98 از 1219 اولاول ... 48889495969798991001011021081481985981098 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد عنوان های اختصاصی، حق با شماست،
    به نظر من این حرف درست نیست قاعدتا هر کسی که یه کنسول رو داره بازیاشم بیشتر دوست داره و کلا
    این یه بحث تاحدودی سلیقه ای است مثلا یه کسی که 360 داره میگه به هیچ وجه gow 2 رو با تمام بازیای
    ps3 عوض نمیکنم و کسی که ps3 داره در بازی mgs همین احساس رو نسبت به بازیای 360 داره
    مثل ارشیا جان که بازی معمولی motor strom رو خیلی خوب میدونن یه هوادار 360 هم میتونه به فرض
    بازیای سری lego رو خیلی خفن بدونه
    پس بحث بازیای اختصاصی کمی به سلیقه ی طرف بر میگرده و فقط باعث درگیری میشه

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

[quote=Gamemaster;2725613]از صحت قطعاته ديگه هم خوب مطمئن شو.

همه چیز چک شد فقط بازی رو بالا نمیاره جریان چیه؟؟؟؟؟

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

سلام کسی میدونه تو متال گیر vamp رو چطوری باید کشت هی زنده میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب بود!
    به هر حال چون در RSX از Unified Shader Architecture (و کلا در PS3 از Unified Architecture) استفاده نشده همیشه توی پردازش یک سری Redundancy وجود داره و ازش نمیشه فرار کرد!
    اگه یه کم ساده تر توضیح بدید ممنون میشم. یعنی هیچ وقت از تمام توان 3 استفاده نمی شه کرد؟ جالبه.

به نظر من این حرف درست نیست قاعدتا هر کسی که یه کنسول رو داره بازیاشم بیشتر دوست داره و کلا
    این یه بحث تاحدودی سلیقه ای است مثلا یه کسی که 360 داره میگه به هیچ وجه gow 2 رو با تمام بازیای
    ps3 عوض نمیکنم و کسی که ps3 داره در بازی mgs همین احساس رو نسبت به بازیای 360 داره
    مثل ارشیا جان که بازی معمولی motor strom رو خیلی خوب میدونن یه هوادار 360 هم میتونه به فرض
    پس بحث بازیای اختصاصی کمی به سلیقه ی طرف بر میگرده و فقط باعث درگیری میشه
    خب، کلاً بحث کنسول خریدن تا حدی سلیقه ایه. این که کاملاً واضحه. اما نمیشه انکار کرد که عنوان های انحصاری سونی، عنوان های خوبی هستند. اما اگه منظورتون اینه که هر کسی عنوان های یک کنسول رو بیشتر دوست داره، موافقم. این حرف من به این معنی بود که سونی عنوان های خوبی داره، نه عنوان های بهتری نسبت به کنسول های دیگه. آخه میدونید، هیچ وقت نمیشه گفت این کنسول از اون یکی بهتره...
    اما مثلاً اگه سلیقه من رو بخواید، من ماریو رو خیلی دوست دارم! انصافاً هم عنوان های قشنگی داره. مثل mario galaxy

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام کسی میدونه تو متال گیر vamp رو چطوری باید کشت هی زنده میشه.
    اول کامل جونشو بزن،بعد سرنگ رو از منوی آیتم انتخاب کن،بعد موقعی که بلند شد از پشت بگیرش و مثلث رو بزن.
    همه چیز چک شد فقط بازی رو بالا نمیاره جریان چیه؟؟؟؟؟
    اتفاق خاصي نيافتاد كه بعد اينجوره بشه؟
    مثل برق رفتني.يا همچين چيزي...
    فرمور دستگاه چنده؟
    اخرين بازي كه جئاب داد كدوم بود؟
    Last edited by Gamemaster; 29-07-2008 at 15:09.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بحث کلی تاپیک که فعلا رکوده!یعنی ملت با PS3 هاشون مشکلی ندارن.بذار یه خورده بحث کنیم!

خب، کلاً بحث کنسول خریدن تا حدی سلیقه ایه. این که کاملاً واضحه. اما نمیشه انکار کرد که عنوان های انحصاری سونی، عنوان های خوبی هستند. اما اگه منظورتون اینه که هر کسی عنوان های یک کنسول رو بیشتر دوست داره، موافقم. این حرف من به این معنی بود که سونی عنوان های خوبی داره، نه عنوان های بهتری نسبت به کنسول های دیگه. آخه میدونید، هیچ وقت نمیشه گفت این کنسول از اون یکی بهتره...
    اما مثلاً اگه سلیقه من رو بخواید، من ماریو رو خیلی دوست دارم! انصافاً هم عنوان های قشنگی داره. مثل mario galaxy
    ماریو که...بیخیال!

خوب!آقای (یا خانم؟به تاپیک نمیخوره!) dark fear عزیزم!
    پس خودتم قبول داری Halo با همه ی گند کاری ای که سرش در اومد (تبلیغاتو میگم) یه بازی متوسطه؟باشه.صبر میکنیم تا Gears Of War 2 رو هم ببینیم.ولی از همین الآن باهات شرط میبندم به MGS نمیرسه!پتانسیل لازمو نداره.بعدشم،MGS4 سایز دیسکش 30 گیگا بایته!رو یه DVD9 چقدر جا میشه؟

تا اونجایی که من یادمه، قیمت 3 روی 400 ، 500 یورو بود. در حالی که مایکروسافت هی حال می ده قیمت کنسولش رو میاره پایین، تازه اون هم بستگی داره کدوم مدلش رو بگید. مثلاً مدل core الان 200 یورو اِ یعنی حتی از wii هم ارزون تره. مدل pro هم 270 یورو اِ که باز هم خیلی کمتره. فقط الیت رو میتونید مقایسه کنید که اون هم هاردش بیشتر از 3 است یعنی 120 گیگه. نمیشه این رو نادیده گرفت!
    اولا که تو ایران جفتشون رو 450-500 تومنن.بعدشم،core واقعا 200 یورو شده؟بیخیالش!مایکروسافت حراجی زده،نه؟

این حرفتون منطقیه ولی از کجا معلوم wii و 360 به اوج خودشون رسیدن، در ضمن تا کی باید صبر کنیم تا اوجش رو ببینیم؟ از الان 3 بگیریم تا یه روز به اوجش برسه؟ البته باز هم دلیل خوبی بود.
    360 از PS3 یکسال زودتر اومد،و به همون نسبت هم یک سال قبلشو باید با الآن PS3 مقایسه کنی.

من هرگز نگفتم Motor Storm خییییلی خوبه.گفتم فیزیکش!فیزیکشم واقعا شاهکاره.چند تا بازی دیدی که وقتی رو جاده میری رد چرخ ماشینت رو جاده بیفته،اونم نه فقط با Texture،بلکه به صورت کاملا 3 بعدی و با Polygon ها،بعدش نفر بعدی بیاد بیفته توش؟!؟!

7. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اول کامل جونشو بزن،بعد سرنگ رو از منوی آیتم انتخاب کن،بعد موقعی که بلند شد از پشت بگیرش و مثلث رو بزن.

اتفاق خاصي نيافتاد كه بعد اينجوره بشه؟
    مثل برق رفتني.يا همچين چيزي...
    فرمور دستگاه چنده؟
    اخرين بازي كه جئاب داد كدوم بود؟
    فریمور رو هنوز اپ نکردم....................چه ط.ری باید اپدیتش کنم؟؟؟
    همون بازی که میرفتم یهو این طوری شد............

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

عزیزان من که این بازی MGS 4 رو بازی کردم ولی هیچ جذابیتی توش ندیدم برای مثال نوار هایی که نشان دهنده ی تفنگت و .... تو صفحه ی تلویزیون هستند به رنگ نارنجی اند و این ارزش بازی رو میاره پایین .
    در ضمن من اگه دوستان تاپیک یادشون بیاد از کسانی هستم که تا 3 هفته پیش پلی 3 داشتم ولی اونو با کلی ضرر فروختم و یک XBOX 360 خریدم می دونین چرا ؟
    شش ماه پیش که من هیچ اطلاعی در مورد کنسول های دیگه نداشتم رفتم و یک PS3 خریدم فروشنده گفت : عزیزم قربونت برم تو نگران قیمت زیاد بازی ها نباش هر وقت این بازی رو تموم کردی بیا فقط با ده هزار تومن تعویض میکنم آقا من 3 هفته بعد اومدم واسه تعویض یارو بهم گفت اگه بخوای با این بازی جدید تعویض کنی یه حق تعویض می گیریم ( همون ده تومن ) یدونه هم اختلاف قیمت( چهل و پنج هزار تومن ) سر جمع میشه پنجاه و پنج هزار تومن خلاصه هم اون پولو دادم و هم بازی قبلیمو تا تونستم یه بازی جدید بگیرم 0خداییش اگه اشتباه میگم بگو اشتباه میگی خودتونم تجربه کردین که بازی های جدید خیلی اختلاف قیمتشون بیشتره در ضمن accont قبلی من PlayStation بود جستجو میتونین بکنین

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

در ضمن اگه هکر ها تونستن Ps3 رو هک بکنن من قول میدم دیگه به این تاپیک حتی به عنوان مهمان هم سر نزنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله ممنونم.
    ماریو که...بیخیال!
    احتمالاً میدونید که چقدر پرطرفداره این ماریو. تا یه مدتی هم پرطرفدار ترین بازی گیم اسپات بود. نمی دونم چرا ایرانی ها فکر می کنن اگه تو یه بازی با پتک سر کسی رو خورد نکنن یا رگبار به دهن حریف نگیرن یا گردن طرف رو پرس نکنن، بازیه خیلی مسخره اس. البته این موضوع سلیقه ایه ولی نمی دونم منظورتون از بیخیال چیه!

اولا که تو ایران جفتشون رو 450-500 تومنن.بعدشم،core واقعا 200 یورو شده؟بیخیالش!مایکروسافت حراجی زده،نه؟
    دوباره میگم، مدلی که 500 تومنه مدل الیته و هاردش 120 گیگابایته. درحالی که هارد مدل 3 با همین قیمت خیلی کمتره.
    بله، ایکس باکس core شده 199 یورو. این هم یه فرق مایکروسافت و سونیه. سونی میگه: هیچ برنامه ای برای کاهش قیمت 3 نداریم همون وقت مایکروسافت 50 دلار از قیمت مدل pro و 30 یورو از مدل elite کم می کنه. آخه اگه ps3 خیلی ارزون بود، یه حرفی. ولی می بینید که قیمتش واقعاً بالاست.

360 از PS3 یکسال زودتر اومد،و به همون نسبت هم یک سال قبلشو باید با الآن PS3 مقایسه کنی.
    این هم دلیل جالبیه. اما واقعاً یک سال یه تفاوت سوپر زیاد بین دو تا کنسول ایجاد می کنه؟ به هر حال، دلیل خوبی بود.

بعدشم،MGS4 سایز دیسکش 30 گیگا بایته!رو یه DVD9 چقدر جا میشه؟
    این هم یکی از نقات قوت 3 است، ولی همین موضوع خیلی به قیمتش اضافه کرده. در ضمن، اینو داشته باشید که ایکس باکس با دی وی دی 9 بعضی جاها از نظر گرافیک و اینها از 3 جلو زده!

در کل، باز هم میگم که نمی خوام کسی ناراحت شه و این بحث هم به کلکل کشیده بشه. اگه احساس کردید تند صحبت کردم هم معذرت میخوام. راستی، یه نکته رو هم اضافه می کنم: حتی اگه بلو ری های 3 رو هم کپی کنن، باز هم قیمتشون خیلی بالا خواهد بود. چون قیمت خود بلو ری و کپی کردنش خیلی بالاست و باز هم باید روی 30 تومن و اینها حساب کنید.

دوست عزیزمون مسعود هم گفتن که. ببینید، شما ممکنه 5 میلیارد دلار بدین و یه سوپر کنسول بگیرید. ولی واقعاً اون یه کنسول خوب و با ارزش نیست چون براش 5 میلیارد دلار پول داده اید! این چیزیه که سونی درک نمی کنه.

12. 2 کاربر از imakbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •