این یه نمونه
قیمتش هم زده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید کاتالوگش رو هم ببینید.
این یه نمونه
قیمتش هم زده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید کاتالوگش رو هم ببینید.
این چیزی که شما لینکشو گذشتید دقیقا فکر نکنم pdf reader باشه . ولی کلا یجورایی نظرم عوض شد. یه سرچ کردم که این مورد رو پیدا کردم: محصول شرکت سونی
کسی میدونه تو ایران هست یا نه؟ قیمتش چنده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونی که من گذاشتم یه D-note همه کاره بود.
پیشنهاد می کنم به iriver هم فکر کنین
تا سقف 600 هزار چی پیشنهاد میدید که gps هم داشته باشه ؟
شما تا 600 می تونی i900 و HTC Touch Diamond رو انتخاب کنی که اگه من باشم گدینه ی دوم رو انتخاب می کنم
(شاید خیلی ها بگن i900 بهتره دوربینش قویتر و حافظه داخلیش بیشتر ولی اینو بدونید دیاموند ی چیزدیگست)
----
قیمت هر دو هم تقریبا در ی سطح
i900 = 555
HTC Touch Diamond = 575
سلام
دوستان تا سقف 500 هزار تومان چه مدلي پشنهاد مي كنيد. من براي اكسل و ورد و پي دي اف خوندن و كارهايي در اين سطح ميخوام.
فقط كيبرد نداشته باشه و صفحه ش هم از 2.8 كمتر نباشه و در آخر هم wifi داشته باشه.
ممنون ميشم معرفي كنيد.
با تشكر
دوست عزیز تو داری مشخصات اومنیا رو میدی...راست کار خودته....ولی یه 50-60 تومن گرونتر از این رقمیه که گفتی...ولی به نظر من می ارزه..دیاموند هم هست ولی فکر کنم برای تو که می خوای با ورد و اکسل و اینجور چیزا کار کنی اومنیا بهتر باشه.....ال سی دی 3.2....دوربین 5....cpu 624.....هم 8 گیگ هست هم 16 گیگ..
اگه هم می خوای زیاد خرج نکنی و همه ی امکانات رو داشته باشی htc touch VIVA رو پیشنهاد م یکنم
سلام
قیمت Touch Pro الان با گارانتی چنده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)