فکر نکنم چیزه خاصی باشه شما هم اینقدر ریز بین نباشید این گوشی دوبار از دست من افتاده ادازه سر سوزن گوشش لب پر شد که با دقت معلوم میشه ولی روی شیش خط های خش خش خیلی ریز زیاده خیلی عادیه روی همه گوشی ها میفته چیزه خاصی نیستش که باعث نگرانی هم نیستش
فکر نکنم چیزه خاصی باشه شما هم اینقدر ریز بین نباشید این گوشی دوبار از دست من افتاده ادازه سر سوزن گوشش لب پر شد که با دقت معلوم میشه ولی روی شیش خط های خش خش خیلی ریز زیاده خیلی عادیه روی همه گوشی ها میفته چیزه خاصی نیستش که باعث نگرانی هم نیستش
دوستان ماشالله خیلی پست اسپم زدید واقعا من خسته شدم از صفحه 96 تا 13 را خوندم جز پست اسپم چیزی ندیدم
دوستان لطفا یک آموزش کامل و جامع فريمور درست کنید و بزارید و pdf کنید تا مملکت راحت آموزشها را درسافت کنند والا من که چیزی ندیدم و نفهمیدم لطفا یکی به من کمک کنه یک آموزش خوب بزار و با فريمور مناسبش
این تنها تقاضای منه چون 90 صفحه خوندم تو عمرم اینجوری نخونده بودم
سلام
بالاخره موفق شدم این ورژن جدید winamp رو پیدا کنم. اما ظاهرا این آپدیت ورژن قبلیش هست . بدون قبلیه نمیشه اونو داشت ؟
نوشته شده توسط ;1688561
سلام
فریمور منم 25p هست و پست بالا رو تایید میکنم
منم 3 4 تا پیدا کرم اما جواب نداده!!!!!!!!
yee_pesare جان اگر اینستالر 25p پیدا کردی لینکشو بذار
از با تجربه های a1200 هم در مورد اینستالر 25p تقاضای کمک دارم![]()
منم هنوز نتونستم پیدا کنم.اما برو تو آدرسی که میزارم برات,2 تا فایل هست که اولی 1 mpkg هست برا 25p مثل بقیه!که نمیخوره.دومین فایلم مربوط به همینه.اما من سر در نیاوردم,ببین شما سر در میاری؟اگه فهمیدی 1 ندا بده.
اما همه جا گفتن چون این فریمویر جدیده فعلا هیچ برنامه ی کاربردی نداره؟خدا کنه راس باشه و بعدا برنامه های خوب خوب بیاد براش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by yee_pesare; 12-10-2007 at 13:43.
اگه میتونی تو این سایت عضو بشی fw25p و خیلی چیزای جالب داره
من که نتونستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک راه برای connect ماندن بیش از 3 دقیقه
قلم رو روی device مورد نظر نگه داری و lock کلیک کنین
فایل پچ For_25P_yan0.sbf را چطوری نصب یا به کجا باید کپی کنم؟؟؟؟/
اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری نوشته
this is a patch for install MPKG into FW 25P
لطفا اگه کسی میدونه بگه تا شاید مشکل ما با فریمور 25 حل بشه!!!
داداش اگه فایلو گرفتی حتما آپش کن 1 جا,چون من عضو نیستم نمیشه,حتما این زحمتو بکش.ولی دمت گرم.سایستش باحاله,1 کم دیگه سعی کنیم فکر کنم حله
Last edited by yee_pesare; 13-10-2007 at 23:23.
سلام رفقا . آقا این 1200 الان چه قیمتیه؟ به نظرتون پی990 سونی اریکسون بخرم یا 1200![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)