تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 342 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

bia agha in gamespot
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ian male amazon
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هم معتقدم که باید تا اومدن نسخه رسمی بازی به تاریخ آمریکا یعنی 8 آوریل صبر بشه.
    این نسخه که معلوم نیست چه جوری به بیرون درز کرده دارای اشکالات بیشمار جدا از Bug های بازی هست.
    و طبق گفته بعضی دوستان به نظر میاد که نسخه اصلی نیست و حتی محتوای اون با اون چیزی که شرکت UBI عنوان کرده نمیخونه.
    بنابراین بهتر بود که شرکتهای ایرانی این بازی اول چک میکردن بعد پخش میکردن که دوستان مجبور به استفاده از ترینر دست ساز و ... نباشند و از گرفتنش پشیمون نشند.

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

14

اگه برای xp می خوای باید اینجا کپی کنی:
    C:\Documents and Settings\P@radisE\Application Data\Ubisoft
    اصلا"سیوای مناین جا نیست

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

من هم معتقدم که باید تا اومدن نسخه رسمی بازی به تاریخ آمریکا یعنی 8 آوریل صبر بشه.
    این نسخه که معلوم نیست چه جوری به بیرون درز کرده دارای اشکالات بیشمار جدا از Bug های بازی هست.
    و طبق گفته بعضی دوستان به نظر میاد که نسخه اصلی نیست و حتی محتوای اون با اون چیزی که شرکت UBI عنوان کرده نمیخونه.
    بنابراین بهتر بود که شرکتهای ایرانی این بازی اول چک میکردن بعد پخش میکردن که دوستان مجبور به استفاده از ترینر دست ساز و ... نباشند و از گرفتنش پشیمون نشند.
    یکی از دلالیلش که این موضوع رو تصدیق میکنه همین چهار مرحله ای است که قول داده بودن برای pc اضافه کنن.
    تو این نسخه ی که الان هست هیچ اثری ازش نبود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من يه يكي دو ساعتي باهاش ور رفتم ولي اصلا حال نكردم باهاش.
    يكي از دلايلش اين بود كه نصف صداها رو ندارم و اصلا نمي تونم باهاش ارتباط برقرار كنم.
    بعدشم به نظر من از لحاظ نوع بازي كمي تكراري هست

ولي محيط و گرافيك فوق العاده اي داره

در هر حال من فعلا گذاشتمش كنار و Gears of war بازي مي كنم تا ببينيم اين نسخه اصلي چه گلي بر سر ما خواهد زد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

اصلا"سیوای مناین جا نیست
    عزیز اول شما برو توی my computer در قسمت tools آخرین گزینه folder options رو بزن در قسمت view یک پوشه ای به نام hiden files and folders هست اونو show میکنی بعدش برو سراغ اون پوشه.
    در ضمن اون paradise هم که هست اسم یوزر خودمه جای اون اسم اسمی رو که خودت گذاشتی هستش.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

من يه يكي دو ساعتي باهاش ور رفتم ولي اصلا حال نكردم باهاش.
    يكي از دلايلش اين بود كه نصف صداها رو ندارم و اصلا نمي تونم باهاش ارتباط برقرار كنم.
    بعدشم به نظر من از لحاظ نوع بازي كمي تكراري هست

ولي محيط و گرافيك فوق العاده اي داره

در هر حال من فعلا گذاشتمش كنار و Gears of war بازي مي كنم تا ببينيم اين نسخه اصلي چه گلي بر سر ما خواهد زد
    امیدوارم از این چیزی که هست بهتر بشه و همه رو حیرت زده کنه.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گیم امروز به دست من رسید ...
    البته من دیشب بعضی نقد ها رو خوندم که حالا نمیدونم افسوس از منبع اصلی این نقد ها که مترجم یا نقد کننده نوشته بخورم یا از کسی که خودش اومده نوشته ...
    دیروز خوندم Altair دستگیر میشه که همچین چیزی رخ نمیده و فقط توسط استاد اعظمش مجازات میشه ...
    بازیش بد نیست ولی گیم پلی اش کمی به نظر من پیچیده هست ...
    پرش ها و از رو دیوار راه رفتن ها رو هم درست نمیتونه انجام بده ... البته سریع ...
    در کل گیم جالبیه ارزش امتحان رو داره ...
    منتظر نسخه کاملش هم هستیم اینی که Leak شده بود چیز جالبی بود پس ورژن اصلش باید بهتر باشه ...
    من منتظرم ...

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

گیم امروز به دست من رسید ...
    البته من دیشب بعضی نقد ها رو خوندم که حالا نمیدونم افسوس از منبع اصلی این نقد ها که مترجم یا نقد کننده نوشته بخورم یا از کسی که خودش اومده نوشته ...
    دیروز خوندم Altair دستگیر میشه که همچین چیزی رخ نمیده و فقط توسط استاد اعظمش مجازات میشه ...
    بازیش بد نیست ولی گیم پلی اش کمی به نظر من پیچیده هست ...
    پرش ها و از رو دیوار راه رفتن ها رو هم درست نمیتونه انجام بده ... البته سریع ...
    در کل گیم جالبیه ارزش امتحان رو داره ...
    منتظر نسخه کاملش هم هستیم اینی که Leak شده بود چیز جالبی بود پس ورژن اصلش باید بهتر باشه ...
    من منتظرم ...
    راستش من اصلا اهل بازی به صورت حرفه ای نیستم! یعنی نمیتونم! همه بازی ها رو روی Easy میرم
    ولی این موردی که شما میفرمایید رو بنده ندیدم! خیلی فرز و چابک میپرم اینور اونور! اینطورکه شما گفتید من یاد هیتمن افتادم! با اون رفلکس آرومش!

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستش من اصلا اهل بازی به صورت حرفه ای نیستم! یعنی نمیتونم! همه بازی ها رو روی Easy میرم
    ولی این موردی که شما میفرمایید رو بنده ندیدم! خیلی فرز و چابک میپرم اینور اونور! اینطورکه شما گفتید من یاد هیتمن افتادم! با اون رفلکس آرومش!
    من برعکس شما همه گیم ها رو در درجه اخر سختیش میرم اگه درجه بندی داشته باشه ...
    راستش من زود قضاوت کردم حالا که به مرحله ترکیه است مثله اینکه چون سرباز هاش ترکی حرف میزنن رسیدم فهمیدم ...
    راستی کسی بلده Subtitle این گیم رو بیاره ؟ من که نتونستم ... چون با اون جالب میشه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

من برعکس شما همه گیم ها رو در درجه اخر سختیش میرم اگه درجه بندی داشته باشه ...
    راستش من زود قضاوت کردم حالا که به مرحله ترکیه است مثله اینکه چون سرباز هاش ترکی حرف میزنن رسیدم فهمیدم ...
    راستی کسی بلده Subtitle این گیم رو بیاره ؟ من که نتونستم ... چون با اون جالب میشه ...
    والا فکر نکنم زیرنویس داشته باشه منم پیدا نکردم.
    یعنی ممکنه نسخه ی اصلیش زیرنویس داشته باشه؟
    راستی این بازی Hard نداره یعنی منظورم اینه که درجه ی سختی و آسونی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •