تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 197 اولاول ... 4888949596979899100101102108148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

من قبلا تو پي سي ورلد پست نميزدم
    فقط مي يومدم ميخوندم
    مطالب sam fisher عالي بودن
    تا چند روز پيش خيلي باهاش حال ميكردم
    ولي بعد از قضيه‌ي PES ...
    اصلا ما كي هستيم كه بخوايم چيزي بگيم
    گلي

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا جواب منو نده از جام تكون نميخورم

پروفشنال toodi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

ویرایش شد
    با تاپیک صندلی داغ اشتباه شد

Last edited by toodi; 13-10-2007 at 15:27. دليل: اشتباه D:

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

خوب دوستان متاسفانه قهرمان داستان ما جون كم آورد و تايمش هم تمام شد.غول كوچولوهاي عزيز منتظر باشند تا قهرمان جديد معرفي بشود

سام عزيز هم تا زمان معرفي فرد جديد كه تا ساعتي ديگر است ميتوانند جواب سوالات مطرح شده را بنويسيد

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب دوستان متاسفانه قهرمان داستان ما جون كم آورد و تايمش هم تمام شد.غول كوچولوهاي عزيز منتظر باشند تا قهرمان جديد معرفي بشود

سام عزيز هم تا زمان معرفي فرد جديد كه تا ساعتي ديگر است ميتوانند جواب سوالات مطرح شده را بنويسيد

من كشتمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

من قبلا تو پي سي ورلد پست نميزدم
    فقط مي يومدم ميخوندم
    مطالب sam fisher عالي بودن
    تا چند روز پيش خيلي باهاش حال ميكردم
    ولي بعد از قضيه‌ي PES ...
    اصلا ما كي هستيم كه بخوايم چيزي بگيم
    گلي
    نفرمایید این حرفو... بازم از همه pes بازا عذر می خوام اگر ناراحت شدن. فقط اینو بدونین که من با pesبازا هیچ مشکلی ندارم. اینها هم همش بحث سلیقه است... هر کس از یه چیزی خوشش میاد...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

اوه من این دو روزه سرم خیلی شلوغ بوده و اصلا به اینجا سر نزدم(توضیحش مفصله). تازه سوال bkm_mahdi جان رو دیدم و هنوز هم نخوندمش. سعی میکنم الان جواب رو بدم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

من کلا با بکس اهواز حال میکنم! ولی به سم فیشر ارادت خاصی دارم !
    سر خرید سیتستم خیلی بهم کمک کرد!
    و اما نقد:
    کلا از پرو باز هایی که میخوان فیفا بازا رو اغفال کنن انزجار داره !
    کمی محافظه کاره !
    در مورد علایقش ( نیکول و x360 و .... ) با احد الناسی شوخی نداره!
    -----
    خیـــــــــلی مخلصیم جناب سم فیشر!
    سلام عزیز
    خوشحالم اگر تونسته باشم کمکی کنم.
    و اما جواب:
    جدا

صامت ...

با بخش 360 مخالفم !
    -----
    ما بیشتر

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من اعتراض دارم غرض ورزي شده چرا اول جواب لبورن رو داديد؟؟؟؟ من كه زودتر نقد كردم

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام عليكم.............

خوب حالا وقتشه سالها منتظر اين لحظه بودم...هميشه در حسرت يك ضربه بهت بودم اما هيچ وقت موقعيتش پيش نيومد پس بغض و كينه و نفرت تو دلم خونه كرد ا امروز تا امروز كه بهترين فرصته ...روز آخر هم هست و شايد ديگه اين شانس رو نداشته باشم پس تا ميتونه تيشه به ريشه ميزنم سام فيشر منو ميشناسي؟؟؟؟ نبايد هم بشناسي .تو كسايي مثل من رو اصلا به خاطر نمياري يعني به نفعته كه به خاطر نياري.ولي من و امثال من خوب يادشون ميمونه چون بلايي كه سر ما آوردي هميشه گريبانگيرمونه وحالا ترك خورده ي همون بلا اومده پاچتو بگيره اومده خفتت كنه .
    اين تاپيك رو ببين :

اگه ميبيني از اون روز دم نزدم و لب لب باز نكردم بخاطر اين بود كه الان وقتشه .آره بايد هم شرمنده باشي .

ديگه داره اشكم در مياد هرچي ميخواستم جلوي خودمو بگيرم نتونستم تو چجوري دلت اومد يك جوون كه تازه عضو سايت شده بود و اومده بود توي انجمن بازيها فعاليت كنه اينطور پرپرش كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا چرا؟
    از كي پول گرفتي واسه كي كار كردي ؟؟حقيقت رو بگو تا بزارم زندگي كني وگرنه ............

ميدونم تمام محاسباتت رو براي رسيدن به هدفت بهم ريختم ولي لازم بود كه اين كار توسط يكي از قربانيان صورت بگيره..............

راستي يادم رفت بگم همون موقع رفتم توي پيام خصوصي ازشون پرسيدم چرار واقعا چرا؟؟؟ گفتم يك تاپيك مشابه نشون بده لينك بده ..اما طبق انتظار جوابي نبود حالا بيا و جواب بده ...........هرچند ديگه فرصت نداري و خيلي دير شده

با تشكر پدرخوانده ي بازيهاي PC البته ناكام
    سلام
    یه جوری پدرام نوشته بود کم آوردم گفتم حالا شما چی نوشتی اولش ترسیدم با خودم گفتم گافی،سوتی چیزی ازم رو کرده ... ولی حالا که خوندمش خیالم راحت شد

تاپیک رو دیدم و یادم هم اومد. اگر الانم کسی همچین تاپیکی بزنه بازم میبندمش ! پیغامتون هم یادمه اون زمان سرم شلوغ بود یادم رفت جواب بدم و از این بابت شرمندم. دلیلی نداشت تاپیک مشابه نشون بدم تو خوده تاپیک جواب رو داده بودم :
    bkm جان عزیز تاپیک با این نام زیاده پس قفل میشه.
    اگر خواستید تاپیکی با این مشخصه بزنید حداقل سعی کنید نظرسنجی کامل و جامعی درست کنین .

نظر سنجی شما ناقص بود. خیلی بازیهای معروف و بزرگ دیگه رو نزده بودید؟! MGS, SPC, MARIO, Doom,و خیلی بازیهای بزرگ و مشهور دیگه ! خب حالا خودت بگو نباید میبستمش ؟
    انجمن بازی به حد کافی شلوغ هست و ما باید همیشه سعی کنیم فضارو برای تاپیک های بهتر و پر محتواتر آماده نگه داریم. تاپیک های سطحی جایی در انجمن تخصصی بازی ندارن !

راجع به دلخوری هم فقط میتونم بگم شرمندم. خودم هم زمانیکه یه کاربر معمولی بودم(حتی قبل از فعالی) خیلی از تاپیکهام بسته شدن . ناراحت میشدم ولی زانوی غم بغل نمیگرفتم ! سعی میکردم سطح کیفی تاپیک هام رو بالاتر ببرم تا پیشرفت کنم. منم انتظار داشتم تاپیک بعدی شما بهتر باشه ولی دیگه تاپیکی ندیدم ؟! مثلا این یه نمونه تاپیک نظرسنجی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودت یه نگاهی بنداز و مقایسه کن،زمانی هم ایجادش کردم که هنوز همکار نشده بود.

در ضمن چرا این همه مدت حرفت رو نزده بودی . ما تو انجمن بازی یه تاپیک واسه اینجور مسائل داریم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب همونجا مطرح میکردی مثل خیلی از کاربرای دیگه.
    در کل خیلی متشکرم که حرفت رو رودرو گفتی تا منم بتونم در یک فضای سالم پاسخت رو بدم تا انشاا.. دیگه کدورتی هم باقی نمومنه .

از همه دوستانی که تو این مدت زحمت کشیدن و تو این تاپیک پست دادن ممنونم . نقدهای خیلی خوبی بود. از همه مهمتر خیلی از ایرادات و عیب هام رو گفتین که باعث شد خودم (sam fisher)رو بهتر بشناسم . سعی میکنم عیب هام رو اصلاح کنم و همکاری شایسته باشم. همه تلاش من ایجاد محیطی سالم و آزاد و فرح بخش برای شما گیمر های عزیز است. امیدوارم همگی موفق و شاد و سلامت باشید .

از مدیران این تاپیک هم ممنونم . فرصتی بود تا بتونم در فضایی کاملا دوستانه و آزاد با کاربران این سایت گپی داشته باشم. واقعا تاپیک خوب و سالم و بسیار راهگشایی است بخصوص برای ما همکاران و مدیران تا بتونیم عملکردی بهتر و مطابق با خواست کاربران عزیز داشته باشیم .

با تشکر sam fisher 07

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •