با تشکر از شما .
هنگام نصب این پچ با setool2lite107 اخطار داد که بعضی از ... با این پچ سازگار نیست ولی من نصبش کردم ولی اتفاقی نیفتاد ( عکسها عوض نشد )
در ضمن عکسها رو توی OTHER توی رم قرار دادم (GFX) درسته دیگه ؟
K750i R1CA021
چرا عمل نکرد ؟
عالي
متوسط
ضعيف
با تشکر از شما .
هنگام نصب این پچ با setool2lite107 اخطار داد که بعضی از ... با این پچ سازگار نیست ولی من نصبش کردم ولی اتفاقی نیفتاد ( عکسها عوض نشد )
در ضمن عکسها رو توی OTHER توی رم قرار دادم (GFX) درسته دیگه ؟
K750i R1CA021
چرا عمل نکرد ؟
مسیر رو اشتباه درست کردی
تو حافظه خود گوشی (\:c) یه پوشه هست به اسم other توی اون یه پوشه جدید میسازی با نام gfx و تمام آیکونها رو میریزی توش(فقط آیکونها)
یعنی باید همچین چیزی داشته باشی:
c:\other\gfx\xxxx.png
نکته:xxxx.png یعنی آیکونهایی که بر اساس مبنای 16 نامگذاری شده اند.
ممنون میشم اگه بزاری . فوقش گوشیمون غیر قابل استفاده میشه از دستش خلاص میشیم !!آخه میدونی که .. خزه ه
![]()
قبل از همه درایور Usb Flash Driver باید نصب باشه تا برنامه گوشی رو بشناسه.
ابتدا برنامه gflash رو از لینک زیر دانلود کن.
برنامه رو اجرا کن.وارد تب Repair/GDFS/Patching شو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از قسمت Flash EROM دکمه ... رو بزن و فایل RED_CID36.EROM رو add کن.(این فایل در پوشه erom برنامه قرار داره و با زدن دکمه ... مستقیم وارد این فولدر میشی)
حالا دکمه Repair/Read/Patch رو بزن و صبر کن برنامه کار خودش رو انجام بده.حالا گوشیت تبدیل به Red میشه.
توصیه میشه قبلش یکبار گوشیت رو فلش کنی(با فریمورهای Red36).
حالا میتونی با فار منیجر به گوشیت پچ اضافه کنی.
خود این برنامه قابلیت اضافه کردن پچ رو داره ولی من استفاده نکردم(چون Cid گوشی من 49 هست و توسط این برنامه ساپورت نمیشه)اگه حالشو داری اول تست کن ببین میتونی با همین برنامه پچ اضافه کنی اگه شد دیگه این همه دردسر برای تبدیل به Red نکش.
برای نصب پچ وارد همین تب Repair/GDFS/Patching شو.
بعد تیک گزینه Patch رو بزن.
حالا میتونی پچهایی که میخوای رو Add کنی.بعد کمه Repair/Read/Patch رو بزن
باز هم میگم من خودم اینکار ها رو انجام ندادم و هیچ مسئولیتی رو قبول نمیکنم.
سلام .آقا دست درست این کارو کردم . پچ اضافه شد بدون اینکه به red تبدیل کنم . چقدم راحت بود ..
ددددددددددمت گرم .![]()
يعني همون پچ هايي كه روي گوشيهي red نصب ميكنيم روي اينها هم ميشه ؟ البته با cid49 ؟
و چطور ميشه روي گوشيهاي brown وcid36 آكوستيك نصب كرد؟(با چه برنامه اي؟ )
من با برنامه ی فار منیجر آکوستیک نصب کردم . گوشیمم BROWN و CID36 هستش..
چطور ميشه روي گوشيهاي brown وcid36 آكوستيك نصب كرد؟(با چه برنامه اي؟ )تایید میشه. با فار منیجر همراه با پلاگین 10041 که مخصوص cid36 هست میشه خیلی راحت به گوشی وصل شد و دستکاری کرد.فقط برای گوشیهای brown نمیشه پچ نصب کرد.من با برنامه ی فار منیجر آکوستیک نصب کردم . گوشیمم BROWN و CID36 هستش..
کار باهاش هم خیلی راحته و نیازی به فایلهای ssw و rest نداره.
البته نا گفته نماند که من با gflash پچ نصب کردم ،به گفته ی آقا پدرام( اسکالر) و گوشیم رو خراب کرد و با باکس فلشش کردم گوشی من W800i است و 36brown
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)