ربطی به ویندوز نداره ، فقط به همون تمیز کردن کیس ربط داره ، مطمئنم
ویندوز من یه ویندوز قانونیه ، به همراه آنتی ویروس Anti Vir که هفته به هفته آپدیتش میکنم و هیچ مشکلی هم نداره
دقیقا بعد از تمیز کردن کیس اینطور شد
ربطی به ویندوز نداره ، فقط به همون تمیز کردن کیس ربط داره ، مطمئنم
ویندوز من یه ویندوز قانونیه ، به همراه آنتی ویروس Anti Vir که هفته به هفته آپدیتش میکنم و هیچ مشکلی هم نداره
دقیقا بعد از تمیز کردن کیس اینطور شد
دوستان سلام.
من يه سيستم روهم کردم. روشن که کردم هيچ مشکلي نداشت. شروع به نصب ويندوز کردم که بعد از چند دقيقه يک دفعه خاموش شد. وقتي چک کردم ديدم کارت گرافيکش خيلي داغ کرده . گفتم شايد به همين دليل بوده.
ولي امروز که دوباره ميخوام روشنش کنم روشن نميشه. يعني يک لحظه رو شن ميشه و بلافاصله خاموش ميشه.
دو بار روشن کردم هر دو بار همين جور شد. من که ديگه جرات نکردم روشنش کنم. گفتم شايد يه چيزيش بشه.
لطفا کمکم کنين. حالا بايد چي کار کنم؟ مشکش واسه چيه؟ اگه دوستان کمک کنن واقعا لطف کردن.
آقا من حالا پاور از گجا بيارم. مطمئني که مشکل از پاوره؟
اگه حالا مشکل از پاور باشه و من سيستم رو روشن کنم مشکلي واسه قطعات پيش مياد؟
اون داغ شدن خيلي زياد کارت گرافيک واسه چي بوده؟
اين قضيه معمولا بخاطر سيستم برق رساني هستش حالا يا از پاور هست ممكن از مادربوردت باشه
كارت گرافيكت فن داره يا هيت سينك؟
اگه مطمئني مشكل از اونجاست چرا سوال پرسيدي حالا اينهايي كه ما ميگيم احتمال هست اونجا نيستيم كه ببينيم دقيقا چشه
دوست عزیز سوال پرسیدم ببینم دستمال کاغذی رفته توی سی پی یو ؟ یا هارد خرابه یا یه چیز دیگه ! یعنی مشکلم سخت افزاریه نه نرم افزاری !
دوست خوبم من الان 6 سال تو كار كامپيوترم ولي هنوزم تو خيلي مسايل مطمئن نيستم
خب اول ببين از ويندوز نيست بعد ميريم سر بقيه
گمونم نكنم بين پين ها دستمال رفته باشه
دست بزن ببین پاورت داغ نمیکنه وقتی سیستم کار میکنه . سیستمت , مشخصاتش , پاورش چیه ؟
احتمالشم خیلی کمه که از کارت گرافیک باشه کارت گرافیکم هرچی باشه معمولا هیتسینکاشون خیلی داغ میشه و طبیعیه .
خيلي ممنون از وقتي که گذاشتين.
سيستم که گفتم ديگه روشن نميشه که ببينم پاورش داغ ميکنه يا نه. کارت گرافيکش هم فن نداره هيت سينک داره.
کارت گرافيکش اينقدر داغ شد بود که نميشد بهش دست زد. اين طبيعيه؟
حالا چه جوري ميشه فهميد که مشکل از چيه؟
اين هم مشخصات:
cpu:core2 duo e4600
mb:giga p31-s3g
ram:kingstone
vga:giga 8400 gs
power:500w pascal
خب من از اين گرافيك بستم واقعا داغ ميكنه غير قابل تحمل ميشه دماش به 90 درجه هم رسيد
پاور رو چك كن ببين خروجي برقش درست هست
يا سيستم رو با يه پاور ديگه چك كن
يعني اين همه داغ شدن عاديه؟ در دراز مدت مشکلي ايجاد نميکنه؟
اگه بخوام يه کار سنگين ازش بکشم که ديگه فکر کنم ذوب بشه . اينجوري نيست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)