عجبپس استاد اصلا مدار اصلاح توان نداشته باشه بهتر از این که داشته باشه ولی Passive باشه؟
عجبپس استاد اصلا مدار اصلاح توان نداشته باشه بهتر از این که داشته باشه ولی Passive باشه؟
دیوانه شدم !!آخه چند بار می پرسی عزیز دل !؟!!
آره سینا جان !! شما سیستمت رو با این پاور تا حد انفجار اورکلاک کن !! طوری که آتیش بگیره ! اصلآ volt mod کن !![]()
من خودم تضمین میکنم !![]()
الان خیالت راحت شد ؟
======================
این پست کمی تا قسمتی اسپم بود !
استاد، آروم باش، استاد. الان هاست که دیگه واقعا باید منتظر روحت باشیم
================
این پست همه اش اسپم بود(کپی رایت محفوط)![]()
سلام مهدی جان دست درد نکونه
ممنون
خیالم رو راحت کردید تا اخر![]()
درود
از اونجایی که بهترین شریک Cooler Master در زمینه تامین منبع تغذیه شرکت معظم AcBel هست و از اونجایی که Extreme Power نام یکی سری از محصولات Acbel هست به همین دلیل محصولاتی که براساس این سری تولید میشن با همین نام به بازار وارد میشن
سلام دوست من
ممنون اطلاعات مفید در اختیار ما گزاشتید![]()
درود
بله
Passive PFC با استفاده از کابلهای مخصوص بوجود میاد که این موضوع باعث افزایش حرارت و کاهش مقاومت منبع تغذیه میشه
به نظر من هم پاورهایی که PFC ندارن بهتر از محصولاتی هستن که Passive PFC دارن.
در پاور هایی که از سیستم تصحیح ضریب توان Passive PFC استفاده میشه ، یک سلف (چوک ) معمولی که اندوکتانس نسبتا بالایی داره به صورت سری با مدار پاور قرار می گیره .
اگر چه این سلف ضریب توان را از 0.7 به حدود 0.75 افزایش میده ولی از طرفی همین سلف باعث اثرات مخرب گرمایشی ، ارتعاشی و الکترومغناطیسی نیز خواهد شد.
ماشالله تاپیک به این فعالی پس چرا جواب منو نمیدید...
یکی از دوستان 330 green رو پیشنهاد کرد. میخواستم ببینم کافیه ؟ چون شاید یه کارت صدا هم به سیستمم اضافه کنم میخواستم ببینم این پاور مناسب هست یا نه ؟راستش از وقتی که یه هارد دیگه خریدم و سیستمم دو هارده شد مشکلات منم شروع شد و خسارتهای زیادی به من زد و فهمیدم که همش مربوط به پاور سیستمم میشه و یه بار هم عوضش کردم اما احساس میکنم بازم همون مشکلات پابرجاست.
مشخصات سیستم من :
دو تا هارد دارم یکی 80 ide و یکی 320 sata
یه دی وی دی رام و یه دی وی دی رایتر و فلاپی
یه تی وی تیونر snazzi
کارت گرافیک 5200 و مودم ...
پاور سیستمم هم 500W کامپورت هست. به نظر شما این پاور مناسبه یا اینکه ضعیفه ؟ گاهی اوقات از یکی از هاردها صدایی شبیه صدای ری استارت شدن سیستم میاد و سیستم هنگ میکنه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاوری که الان داری از نظر واتیج مشکلی نداره ، مگر اینکه مشکل فنی داشته باشه !
cpu چی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)