تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 356 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

سلام .بهترین مادربورد چیپست intel تا رنج قیمت 100 تومن رو به من معرفی کنید .میخوام پردازنده های جدید و ساپورت کنه و از لحاظ ارتقا به مشکلی بر نخورم.ممنون
    عزیز اگه بتونی 30 تومن بزاری روش و مدل giga p35-ds3l رو بگیری خیلی عالیع.......
    هم چیپ جدیدی داره هم برای آینده cpu های جدید رو ساپرت می کنه....

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم و اونم اینه که من میتونم روی این مادربورد CPU
    Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم و اونم اینه که من میتونم روی این مادربورد CPU
    Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz
    عزیز منظورتون مینه giga p35-ds3l هسته بله میشه مشکلی نداره تازه 45nm ها رو هم ساپورت می کنه..

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

عزیز منظورتون مینه giga p35-ds3l هسته بله میشه مشکلی نداره تازه 45nm ها رو هم ساپورت می کنه..
    نه عزیز شرمنده یادم رفت مدل مادربوردم رو بنویسم
    Giga GA-945-GZM-S2

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

Ok....ولی مثل این که این مین با اوور کلاک از فرکانس 1333 استفاده می کنه که فکر نکنم زیاد جالب باشه...
    اگه هزینه بهتری بکنید نتیجه بهتری می گیرید...........

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

عزیز اگه بتونی 30 تومن بزاری روش و مدل giga p35-ds3l رو بگیری خیلی عالیع.......
    هم چیپ جدیدی داره هم برای آینده cpu های جدید رو ساپرت می کنه....
    ممنون از راهنماییت ولی من به یکی قول دادم که با 180 الی 200 تومن بهترین مین و سی پی یو رو براش پیدا کنم میخواد سیستم قبلیشو ارتقا بده .اگه واسه مین 130 بدم مجبورم از قیمت سی پی یو بزنم در این صورت سرعت سیستم پایین میاد .اگه بخوام سیستمو amd ببندم قیمت نسبت به کارایی پایین تر میاد درسته؟ ولی از طرفی میترسم سیستم کولینگ اون کیس قدیمی(ماله 4 -5 ساله قبله) نتونه دمای سی پی یو amd رو متعادل نگه داره و بزنه بسوزونه.آخه شنیدم cpu های amd درجه حرارتشون بالاتره و سریع داغ میکنه.بااین حال یه راهنمایی در این زمینه میخواستم چون خودم زیاد اطلاعات ندارم.بازم تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

ممنون از راهنماییت ولی من به یکی قول دادم که با 180 الی 200 تومن بهترین مین و سی پی یو رو براش پیدا کنم میخواد سیستم قبلیشو ارتقا بده .اگه واسه مین 130 بدم مجبورم از قیمت سی پی یو بزنم در این صورت سرعت سیستم پایین میاد .اگه بخوام سیستمو amd ببندم قیمت نسبت به کارایی پایین تر میاد درسته؟ ولی از طرفی میترسم سیستم کولینگ اون کیس قدیمی(ماله 4 -5 ساله قبله) نتونه دمای سی پی یو amd رو متعادل نگه داره و بزنه بسوزونه.آخه شنیدم cpu های amd درجه حرارتشون بالاتره و سریع داغ میکنه.بااین حال یه راهنمایی در این زمینه میخواستم چون خودم زیاد اطلاعات ندارم.بازم تشکر
    والا اگه این مین رو برداری می تونی cpu رو e2160 برداری که cpu خوبیه....و قابلیت اوور بالای داره...

و در مورد amd بگم که توی این رنج قیمتی بهترین انتخاب هستند..مین ارزان و cpu ارزان.اون که شما می گید داغ می کنه این قضیه مال سالها پیشه عزیز دیگه اینجوری نیسته الان....
    نه این cpu ها به تهویه خیلی خوبی هم احتیاج نداره فن خودشون خوبه...والبته تهویه کیس هم خوب تاثیر گذار...

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

والا اگه این مین رو برداری می تونی cpu رو e2160 برداری که cpu خوبیه....و قابلیت اوور بالای داره...

و در مورد amd بگم که توی این رنج قیمتی بهترین انتخاب هستند..مین ارزان و cpu ارزان.اون که شما می گید داغ می کنه این قضیه مال سالها پیشه عزیز دیگه اینجوری نیسته الان....
    نه این cpu ها به تهویه خیلی خوبی هم احتیاج نداره فن خودشون خوبه...والبته تهویه کیس هم خوب تاثیر گذار...
    بازم ممنون. پس پیش به سوی amd .دیگه کاملا" Ok شدم .راستی میشه در مورد مین چند تا انتخاب خوب برام مشخص کنی؟ از لطفت ممنون میشم .الان که فکر میکنم بیشتر این مادر بورد ها قابلیت ارتقا رو دارند در ضمن مینی هست که هم ddr2 ,و هم ddr3 داشته باشه تو این رنج قیمت و میگم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

بازم ممنون. پس پیش به سوی amd .دیگه کاملا" Ok شدم .راستی میشه در مورد مین چند تا انتخاب خوب برام مشخص کنی؟ از لطفت ممنون میشم .الان که فکر میکنم بیشتر این مادر بورد ها قابلیت ارتقا رو دارند در ضمن مینی هست که هم ddr2 ,و هم ddr3 داشته باشه تو این رنج قیمت و میگم
    سلام خدا رو شکر Ok شدی....

خوب برای amd مین باقابلیت ddr2,ddr3 همراه نیسته یعنی اصلآ amd با ddr3 نیسته عزیز.....
    همون مینی که امیر توی اون تاپیک گفته عالیه....

والبته در مورد intel فکر هاتو بکن چون اون مین قابلیت های بالای داره و در آینده هم ارزش خودشو از دست نمی ده باز هم تصمیم گیرنده آخر خودت هستی عزیز.......

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

یه سوال داشتم مین برد giga X38 -Dq 6 باقیمت 340 تومن کدوم یک از مشخصات زیر رو ساپورت نمیکنه؟

1 . DDR 3
    2.CPU intell 45 nano
    3.PCI E 2.0

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •