در تکمیل توضیح دوستومن باید بگم با اتصال گوشی به TV به نوعی میشه گفت که یک LCD دیگه هم دارین و اون صفحه تلویزیونه...
دقیقا مثل صفحه نمایش خود گوشی عمل میکنه...
در تکمیل توضیح دوستومن باید بگم با اتصال گوشی به TV به نوعی میشه گفت که یک LCD دیگه هم دارین و اون صفحه تلویزیونه...
دقیقا مثل صفحه نمایش خود گوشی عمل میکنه...
این حالت برای تمام گوشیهای Nokia وجود داره حتا 1100 من این حالت رو تو 7610 هم دیدم.
سلام دوستان عزيز
يكي از دوستان مي گفت كه وقتي مي خواد مسيج تايپ كنه گوشيش زبان فارسي رو ساپورت ميكنه و به راحتي مي تونه فارسي تايپ كنه توسط گزينه Writing language ولي گوشي من فقط زبان عربي رو داره
كسي مي دونه چه جوري ميشه زبان فارسي رو به اون اضافه كرد
باید فارسی هم داشته باشه!!!!!!! شاید با تغیر فرمویر بتونید فارسی بش اضافه کنید...
می تونی برنامه تلویزیون رو بریزی بعد از طریق اینترنت به تماشای تلویزیون بپردازی.
تو ایران هم نمی شه خیالت راحت.![]()
ممنون از پاسختون دوست عزيز
ميشه توضيح بدين چه جوري مي شه فرموير تغيير داد
متشكر مي شم
من یه چیزایی رو تو تاپیک تبدیل N73 به موزیک خونده بودم در این مورد...
اگر بخواد فرمویرشو آپدیت کنه باز هم همون زبا هایی که از قبل داشته را مشاهده می کنه و زبان خاصی اضافه نمیشه...
توی گوشی کدی وجود داره مخصوص منطقه جغرافیایی که قراره گوشی اونجا ارائه بشه مثل اروپا، خاورمیانه و ...
برای N73 میشد اون کد رو به وسیله برنامه ای تغییر داد...
به این میشد با تغییر کد مخصوص، زبان های مخصوص اون منطقه رو اضافه کرد...
لیست 200 تا کشوری که نقشه هاشون توی گوشیه؟ چی هاس؟
سلام به همه
یه مشورت میخواستم باهاتون بکنم
اونم اینکه به نظر شما ارزش داره N95 بخرم یا نه؟
خوب مطمئینم همتون میگین اره ولی یه مشکلی وجود داره اونم اینکه من میخوام یه N95 ساخت چین بخرم با قیمت 240 هزار تومن
حالا اگه شما جای من بودید حاضر بودید با چنین قیمت کمی یه N95 البته از نوع چینیش رو بخرید
اخه میدونین چیه تو یه مغازه پرسیدم گفت N95 چینی رو میفروشه 350 تومن حالا این 100 تومن ارزونتره
در ضمن یه خواهش دیگه هم از دوستان دارم اونم اینکه اگه اطلاع دارن به من بگن که امکانات یه گوشی تقلبی چه قدر با اصلش فرق میکنه مثلا در مورد همین N95 چه قدر فرق میکنه
مثلا دوربینش
دوست عزیز...
قیمت این گوشی که شما میگین بین 180 تا 250 تومن هست و به هیچ وجه از یان قیمت بالاتر نگیر که اصلا ارزش نداره...
ضمنا...
این Nokia N95چینی نیست بلکه یک گوشی دیگه به نام Nokla N95 هست...
بنابر این همه چیزش فرق داره...
این گوشی اصلا سیمبیان نداره...!!!
دوربینش چنگی به دل نمی زنه...
چیزی به نام جی پی اس نداره...
Wlan در اون دیده نمیشه...
خروجی تلویزیون نداره...
و کلی فرق دیگه...
یعنی این گوشی فقط کمی در ظاهر شبیه N95 هست...
تنها تمایز خوبی که داره صفحه لمسی اونه...!
Last edited by tanzad; 16-08-2007 at 22:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)