تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 222 اولاول ... 4888949596979899100101102108148198 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام
    اضا فه کردن پول به بازی :
    این فایل رو دانلو د و بعد از حالت زیپ خارج و بعد در آدرس زیر کپی کنید :

C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer \Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI

یعنی برید اون قسمتی که بازی رو نصب کردی یا مد ی رو نصب کردی (مد ها همه در قسمتی که بازی اصلی جنرال زرو نصبه باید نصب بشند )و توی اون محیط شما یک پوشه داری به نام Data و در داخل این پوشه چندین پوشه دیگه هست شما پوشه INI رو باز کن و در درون او ن پوشه این فایلی رو که دانلود کردیدپ(پس از اینکه ازحالت فشر ده خارجش کردی ) رو کپی کن اونجا و هر سوالی از شما کرد شما yes رو بزن بعد وارد بازی شو پولها به تر تیب زیر تعقییر خواهند کرد

Value = 10000

Value = 15000

Value = 20000

Value = 25000

Value = 30000

Value = 40000

Value = 45000

Value = 50000

Value =80000

Value =1350000

Value = 240000

Value = 450000

Value = 5000000

لینک دانلود فایل حجم یک کیلو بایت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته :
    ااین فایل قابل نصب ر روی تمام مد هاست و همچنین جنرال ز رو بعد از هر نصب مد یا بازی جنرال زرو این فایل رو در محل یا د شده کپی کنید
    Last edited by ufo-alien; 05-01-2010 at 23:11.

2. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

آموزش اجرا بازی جنرال زرو بدو ن نیاز به جنرال یک و حتی آنیستال جنرال یک

سلا م

با این کار شما دیگه نیاز به جنرال یک نخواهید داشت و می تونید جنرال یک رو انیستال کنید وحتی میتونید از فایل بازی کپی روی یک سیدی و بد ون نصب همیشه بازی جنرال زرو رو اجرا کنید :

فایلهای رو که در عکس هست رو از بازی جنرال(1) در محیط نصب بازی جنرال زرو (2) کپی کن او نو قت بازی بدون نیازبه جنرال یک اجرا میشه و جنرا ل زرو هم اجرا خواهد شد :

Last edited by ufo-alien; 05-01-2010 at 23:18.

4. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

با سلام و خسته نباشيد ... ... ... ... ... ... ... ... .. .. ... ... ... ... ... ... ... ...ميخواستم در مورد اون گرد و غبار بالاي صفحه بگم كه به نظر من اگه نباشه كنترل ما روي يونيت ها بيشتره.......بازم ممنون ... راستي شما صداهاي يونيت ها رو چكار كرديد ؟ منظورم اينه كه مثلا براي يونيت هاي جديد چه صداهايي گذاشتيد؟ مال همون يونيت هاي قبلي رو گذاشتيد؟ .........و هروقت كار هاتون كمتر شد بگيد . چون من ميدونم حتما همه كلي سوال دارند .. از جمله خودم....ممنون.....وراستي باز هم افزودني براي زيرو هور بذاريد ......و .....راهي هست كه بدون سيدي جنرالز زيرو هور رو بازي كني؟؟؟؟ و... . .. ......ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد ... ... ... ... ... ... ... ... .. .. ... ... ... ... ... ... ... ...ميخواستم در مورد اون گرد و غبار بالاي صفحه بگم كه به نظر من اگه نباشه كنترل ما روي يونيت ها بيشتره.......بازم ممنون ... راستي شما صداهاي يونيت ها رو چكار كرديد ؟ منظورم اينه كه مثلا براي يونيت هاي جديد چه صداهايي گذاشتيد؟ مال همون يونيت هاي قبلي رو گذاشتيد؟ .........و هروقت كار هاتون كمتر شد بگيد . چون من ميدونم حتما همه كلي سوال دارند .. از جمله خودم....ممنون.....وراستي باز هم افزودني براي زيرو هور بذاريد ......و .....راهي هست كه بدون سيدي جنرالز زيرو هور رو بازي كني؟؟؟؟ و... . .. ......ممنون
    از نظر اتت متشکرم
    صدای یو نیتها تا 50% عوض شدند و موزیکها 100% و صداها دو بله شدند ووو.......

به زودی طر یقه اضافه کردن تانک و غیر ه رو با چند تانک جدید رو بهتو ن امو زش می دم .....
    سو الا تتو ن رو بپر سید تا جایی که سو ادم اجازه بده در خدمتم
    بر یا بازی کردن بد و ن سی دی جنرال راه های زیادی هست یکی اش نرم افز ار (( Slysoft GameJackal Pro 3.0.0.7: ))زیر هستش که بر ای همه بازی ها جواب می ده و یک راه دیگه هم هست که به زودی بر ای تون فایلی رو آپلود می کنم که با کپی اون تو محیط نصب بازی جنرال دیگه نیاز به سیدی نخواهید داشت ....

اجرای بازی های کامپیوتری بدون نیاز به سی دی با Slysoft GameJackal Pro 3.0.0.7

قابلیت های کلیدی نرم افزار Slysoft GameJackal Pro 3.0.0.7:
    - ساخت سریع پروفایل جهت انجام بازی با کارایی مشابه آی همان بازی یعنی براحتی با کلیک بروی بروی پروفایل قادر به انجام بازی می باشید
    - محیط کاربری راحت و آسان
    - قابلیت بروز رسانی خودکار نرم افزار
    - قابلیت image mode جهت انجام بازی هایی که نیاز به سی دی و یا دی وی دی در حین اجرا داشته
    - بهینه سازی و کاهش زمان بارگذاری بازی
    - پشتیبانی از سیستم های چند پردازنده ای و توانایی انتخاب پردازنده مورد نظر در حین بازی
    - پشتیبانی از جدیدترین بازی های موجود
    - ابزاری جهت محافظت از پروفایل های شخصی با قابلیت گذاشتن پسورد بروی پروفایل و..
    - و ...

-- دانلود کنید با حجم 4.3 مگابایت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ufo-alien; 10-01-2010 at 00:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سیدعلی فلاح's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهری که در آن ماه وصی خورشید است

پيش فرض

با سلام چطور میشه کاری کنی که تو gla محدودیت ساخت اسنایپر بره وهر چقدر می تونی اسنایپر بسازی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by سیدعلی فلاح; 10-01-2010 at 09:46.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اگه میشه زودتر اون فایلی که میگید بدون سیدی جنرال اجرا می شود را بزارید

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام این پچایران حجمش چقدره اگه ارشاد مجوز نمیده خودت بفروش من این پچ رو می خوام اگه می تنونی جوابش رو به من ایمل کن [EMAIL="hadi.aligol@gmail.com"]hadi.aligol@gmail.com[/EMAIL
    سلا م
    حجمش 2.4 گیگه بد ون نیاز به بازی جنرالها مستقیم نصب میشه اگه ارشاد مجوز نده مجبورم یک فکر دیگه بر اش بکنم ....
    من با شر کت پردیس قر ار داد دارم و نمی تونم این کار و بکنم مگر اینکه قر ار داد رو منتفی کنم ......
    پصبر کنید تا آخر این ماه تصمیمات و همه چیز معلوم میشه .........

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کسی نیست جواب بده

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

خيلي ممنون منصوري جان .. ببين بهتره اول اينارو كه ديگه كپك زدند اينقدر ماندند جواب بدي ..:
    اقاي منصوري .. اگه ممكنه جواب سوالات منم بديد (فكر كنم يادتون رفته يا نديديدش) ................ خيلي ممنون و خسته نباشيد ولي در مورد سوال : 3 - منظورم اينه كه داخل كدوم فايل اين تعريف شده كه نوع تير چجوري باشه؟ 4 - شما چجوري اون تانك رو ساختيد؟ چون خودم هم داخل يه مد(فكر كنم rise to power ) ديدم .ولي بلد نيستم اونو بسازم. 5 - منظورم اينه كه به جاي اينكه مثلا nuclear از بالا بيفته پايين . مثل توپ تانك دو به جلو و مستقيم پرتاب بشه؟ 6 - جايي رو ميشناسي كه بصورت مجاني texure در اختيار ما قرار بده؟ 7 - چجوري اين fake رو بسازم ( براي generals 1 بگو و زيرو هور ) 9 و 10 - دقيقا داخل كدومش ؟ مثلا براي اينكه به چين يه قدرتي اضافه كنم كه 10 تا over lord بيفته يا : دشمن هايي مه اونجا اند بميرند ؟ و سوال بعديم اينه : 11 - لطفا بگو هركدوم از فايل ها براي چي هست.... 12 - شما هك كردن جنرالز 3 رو هم بلدي ؟ اگه بلدي به ما هم ياد بده .... .......................................و يه چيز ديگه : من داخل world builder چكار كنم كه ارتشي كه ميسازم مال خودمون بشه و 2 - چجوري تانك بي راننده بسازم كه بشه سوارش شد 3 - چجوري يه كاري كنم كه هر يه مدت يك بار از يه جايي يه ارتش بياد و مال ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ ................ خيييييييييييييييلي ممنون........................................ .......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::
    و اينم چندتا سوال ديگه .. : 1-چرا وقتي داخل 3 دي مكس 7 فايل هاي w3d رو اديت ميكنم تو بازي اديت شدشون نمياد بلكه غيب ميشن؟؟!!!!!!!!!!! ممنون ...فلاح جان چه جنرالي هستي؟ ..كسي هست كه بتونه فايل هاي w3d و texture و عكس براي افراد جديد گير بياره ؟ ..........راستي منصوري جان من game jakal رو دارم .. لطفا بگو چجوري اين كارو بكنم ؟(بدون سي دي جنرالز بازي كنم؟؟؟؟؟)
    Last edited by naalosar; 11-01-2010 at 10:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خيلي ممنون منصوري جان .. ببين بهتره اول اينارو كه ديگه كپك زدند اينقدر ماندند جواب بدي ..:
    اقاي منصوري .. اگه ممكنه جواب سوالات منم بديد (فكر كنم يادتون رفته يا نديديدش) ................ خيلي ممنون و خسته نباشيد ولي در مورد سوال : 3 - منظورم اينه كه داخل كدوم فايل اين تعريف شده كه نوع تير چجوري باشه؟ 4 - شما چجوري اون تانك رو ساختيد؟ چون خودم هم داخل يه مد(فكر كنم rise to power ) ديدم .ولي بلد نيستم اونو بسازم. 5 - منظورم اينه كه به جاي اينكه مثلا nuclear از بالا بيفته پايين . مثل توپ تانك دو به جلو و مستقيم پرتاب بشه؟ 6 - جايي رو ميشناسي كه بصورت مجاني texure در اختيار ما قرار بده؟ 7 - چجوري اين fake رو بسازم ( براي generals 1 بگو و زيرو هور ) 9 و 10 - دقيقا داخل كدومش ؟ مثلا براي اينكه به چين يه قدرتي اضافه كنم كه 10 تا over lord بيفته يا : دشمن هايي مه اونجا اند بميرند ؟ و سوال بعديم اينه : 11 - لطفا بگو هركدوم از فايل ها براي چي هست.... 12 - شما هك كردن جنرالز 3 رو هم بلدي ؟ اگه بلدي به ما هم ياد بده .... .......................................و يه چيز ديگه : من داخل world builder چكار كنم كه ارتشي كه ميسازم مال خودمون بشه و 2 - چجوري تانك بي راننده بسازم كه بشه سوارش شد 3 - چجوري يه كاري كنم كه هر يه مدت يك بار از يه جايي يه ارتش بياد و مال ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ ................ خيييييييييييييييلي ممنون........................................ .......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::
    و اينم چندتا سوال ديگه .. : 1-چرا وقتي داخل 3 دي مكس 7 فايل هاي w3d رو اديت ميكنم تو بازي اديت شدشون نمياد بلكه غيب ميشن؟؟!!!!!!!!!!! ممنون ...فلاح جان چه جنرالي هستي؟ ..كسي هست كه بتونه فايل هاي w3d و texture و عكس براي افراد جديد گير بياره ؟ ..........راستي منصوري جان من game jakal رو دارم .. لطفا بگو چجوري اين كارو بكنم ؟(بدون سي دي جنرالز بازي كنم؟؟؟؟؟)

جنرال 2 زرو با پچ ریبورن 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •