تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 98 از 131 اولاول ... 4888949596979899100101102108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 971 به 980 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با اینکه زیاد بازی می کنم ولی در این سه چهار ساله خیلی میانه خوبی با ادبیات پیدا کردم و کتابهای خیلی زیادی خوندم.من میخوام در مورد چند تاش توضیح بدم:

کتاب مرشد و مارگریتا
    نویسنده :میخائیل بولگاف
    مترجم:عباس میلانی

به طور خلاصه پشت کتاب نوشته شده:هنگامی که این رمان ربع قرن بعد از مرگ نویسنده اش اجازه انتشار یافت در تیتراژ سیصد هزار نسخه به چاپ رسید که یک شبه تمام شد و هر نسخه آن نزدیک به صد برابر خرید و فروش می شد. فقط به زبان انگلیسی بیش از صد کتاب و مقاله درباره این رمان شگفت انگیز نوشته شده است.
    به نظر خود من جز رمانهای خیلی خوب هست که در کنار به نقد کشیدن جامعه زمان خود نویسنده کلا زندگی بشر امروزی رو به نقد میکشه و کلا کتاب معناداری هست

کتاب همیشه شوهر
    نویسنده:داستایوفسکی

فکر کنم کمتر علاقه مند به ادبیات باشه که تا حالا یک اثر از این نویسنده فوق العاده نخونده باشه.من کتاب همیشه شوهر رو به همه دوستان توصیه میکنم شاید مثل کتابهای دیگر نویسنده یعنی ابله و جنایات و مکافات و برادران کارامازوف نرسه ولی کتاب نسبتا کوتاه و خوبی است

کتاب پله پله تا ملاقات خدا
    نویسنده:عبدالحسین زرین کوب

علاقه مندان به شاعر و عارف گران بها یعنی مولانا باید حتما این کتابو بخونند.این کتاب درباره سیر و سلوک مولانا و زندگی نامه او هست و این کار بهترین شکل در این کتاب انجام شده و کلا اگر هر اطلاعاتی از مولانا کسی بخواد این کتاب یک مرجع کامل هست.

تا این جا فعلا بس استالبته میدونم شاید این سه تا کتاب رو بیشتر افراد خونده باشن ولی من نظر خودم رو درباره اونها گفتم البته کتابهای بزرگ دیگه ای رو میخواستم همچنین توضیح بدم مثل نمایشنامه های شکسپیر(که همشون عالی هستند) و یا کتابهای نویسندگانی مثل داستایوفسکی-تولستوی-چخوف-جان بانیان-جان میلتون- هومر و... و همچنین شاعران ایرانی که فکر کنم دیگه اینا نیاز به توضیح ندارن و همه اونارو می شناسن.

راستی چند سوال داشتم کسی کتاب ترجمه شده والدن اثر هنری دیوید ثورو را خونده؟اصلا این کتاب ترجمه شده؟ بعد یه سوال دیگه کسی میتونی یه کتاب خوب معرفی کنه که داستانهای کوتاه اندرسن نویسنده معروف رو داشته باشه؟
    راستی اگه کسی اطلاعاتی درباره رمان خاصی خواست من حتما درباره اش اطلاعات میدم.

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هزار خورشید تابان.
    فکر میکنم رومان هزار خورشید تابان دومین رومان بین المللی نویسنده افغان "خالد حسینی" باشه.
    رومان قبلی که از ایشون خوندم فوق العاده زیبا و قشنگ و گیرا بود. حتما میدونید که موفقیت کتاب به حدی بود که یک فیلم هم از روی کتاب ساخته شده (که متاسفانه من هنوز ندیدمش)
    اما هزار خورشید تابان واقعا 1000 پله از اون هم بالاتره.
    داستان کتاب مربوط میشه به 2 زن افغانی. کتاب به موازات زندگی این 2 تا رو پیش میبره تا جایی که زندگی این دو به هم گره میخوره و داستانها و ماجراهایی که در افغانستان برای این دو پیش میاد رو روایت میکنه.
    فوق العاده بود!!
    به همگی توصیه میکنم خصوصا اگر بادبادک باز رو دوست داشتین حتما این رو هم از دست ندین.
    سوال:
    خالد حسینی کتابهای دیگه ای هم داره؟

4. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رسالات افلاطون
    البته این اسم یک کتاب نیست بلکه در بازار کتابهایی وجود داره مثل 5 رساله یا 4 رساله که در آن کتاب ها تعدادی از آثار افلاطون گردآوری شده.من خودم کتاب پنج رساله شامل رساله شجاعت-دوستی-ایون-پروتاغوراس و مهمانی با ترجمه محمود صناعی را خوندم که واقعا کتاب عالی است.در هر رساله ای بحث های فلسفی جالب در قالب یک داستان است که واقعا جالب هست و برای خوندن اون حتما نباید فیلسوف باشید بلکه هر کسی می تونه از این کتابها استفاده کنه.نکته مهم در مورد رساله مهمانی است که استادان ادبیات و فلسفه این رساله را اوج هنر افلاطون میدونند و حتی بعضی ها گفته اند که: بعضی کتابها هستند که اگه اونارو بخونید دیگه لازم نیست هیچ کتاب دیگه ای رو بخونید!!! کتاب مهمانی یا ضیافت از افلاطون از جمله این کتاب هاست که شاید 50 صفحه بیشتر نباشه.

کتاب مقالات
    نویسنده:دکتر حسین الهی قمشه ای

در این کتاب مقالات استاد گران قدر یعنی حسین الهی قمشه ای گرد آوری شده و در آن مقالات در مورد ادبیات و عرفان و در مورد شاعرانی مثل مولانا-حافظ-سعدی-نظامی و ... نوشته شده که همچنین این مطلب رو بگم که مقدمه بعضی از کتابهای دکتر الهی قمشه ای در این کتاب اومده.در کل کتاب خیلی خوبی است و حدود 450 صفحه دارد و قیمت بسیار پایینی دارد.من به همه دوستداران ادبیات این کتاب رو توصیه می کنم

6. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AHMAD_inside's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فعلا این دو کتاب تو ذهنمه :
    1- کیمیاگر : پائولو کوئلیو (داستانی -عرفانی)
    2-مقالات شمس تبریزی (عرفانی)

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یک سری کتابهای بسیار زیبا از اینترنت گرفتم که واقعا جزو کتابهای برتر جهان هستش و هر کسی باید اونارو بخونه.من خواستم اونارو معرفی کنم و لینک دانلود اونارو هم در این جا بذارم.این کار به نظرتون اشکالی نداره؟

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

دوستان عزیز لطف کنید اگر کتابی رو معرفی می کنید حتما توضیحی در مورد اون بنویسید و فقط به ذکر نام و نویسنده اکتفا نکنید
    ممنون

+

دوستان من یک سری کتابهای بسیار زیبا از اینترنت گرفتم که واقعا جزو کتابهای برتر جهان هستش و هر کسی باید اونارو بخونه.من خواستم اونارو معرفی کنم و لینک دانلود اونارو هم در این جا بذارم.این کار به نظرتون اشکالی نداره؟
    معرفی مسلمه که ایرادی نداره و هدف تاپیک هست اما لینک و دانلود خیلی ارتباطی به این تاپیک نداره
    انجمن آموزش های الکترونیکی در این زمینه هست : )

10. این کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب مثل اینکه تاپیک باید یکمی راه بیفته. من الان می خوام یه سری کتاب معرفی کنم که کتابهایی هستند که اگه توی اینترنت بگردین میتونید حتما اونارو پیدا کنین و من خودم هم بیشتر اونهارو از اینترنت دانلود کردم

مجموعه داستانهای صمد بهرنگی
    این کتاب داستان های کوتاه این نویسنده در آن جمع آوری شده است و کتاب نسبتا خوبی است و در آن داستان های خیلی خوبی پیدا میشه از جمله داستان معروف ماهی سیاه کوچولو که داستان جالبی هست.این کتاب البته برای همه گروه سنی هست و فکر نکنید برای کودکان فقط هست.

مخزن الاسرار

این کتاب را شاید همه حداقل اسمش را شنیده باشند.این کتاب شعر توسط حکیم نظامی گنجوی سروده شده که همون طور که می دونید این شاعر توانمند همچنین کتابهایی مثل خسرو و شیرین-لیلی و مجنون-هفت پیکر(هفت بزم) و... نوشته که در کل جهان شاید معروف باشند و کتابهای بسیار عالی در ادبیات هستند.کتاب مخزن الاسرار از اسمش که معلوم است کتابی پر معنا و در اصل مخزن اسرار الهی است. در این کتاب داستانهای پر معنا و زیبا خیلی پیدا می شود و هر داستانی براساس موضع خاص اخلاقی هست.من خودم متاسفانه این کتاب رو به طور کامل نخوندم ولی دوستان حتما توصیه می کنم این کتاب رو از دست ندهید و حتی شده چند صفحه از اون رو هم بخونید اونو بگیرید.

1984
    جورج اورول

این کتاب معروف تا حدودی شبیه کتاب دیگر این نویسنده یعنی مزرعه حیوانات است.این کتاب جامعه امروز بشر را نقد می کند و نومیدی نسبت به آینده انسان را نشان می دهد و به همگان هشدار می دهد که اگر روند تاریخی تغییر نکند انسان ها در سراسر دنیا بی آنکه خود بدانند خصوصیات انسانی خود را از دست می دهند و به آدمهایی ماشینی و بی روح تبدیل می شوند
    این کتاب پرمعنایی هست و مثل کتاب مزرعه حیوانات همین نویسنده بی ارتباط با جامعه امروز ما نیست...

12. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

"مامان عزیزم ...." نام یک کتاب بسیار دوست داشتنی است که محتوای آن درباره نامه های نویسندگان بزرگ به مادرانشان است.از نویسندگانی که نام آن ها را در این کتاب می توان مشاهده کرد می شود به اگزوپری، چخوف، آندره ژید، پروست و ... اشاره کرد.کتاب را انتشارات ققنوس چاپ کرده و 2200 تومان قیمت دارد.

" مامان دلبندم، همین الان فهمیدم که هواپیمایی عازم فرانسه است . اولین و تنها پرواز. خواستم تا با دو خط نوشته از اعماق وجود شما را ببوسم.
    احتمالا به زودی شما را می بینم."

فرزند شما آنتوان (اگزوپری)

14. 9 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lidaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اين كتاب درباره گزارش هاي روزانه ايه كه پزشك فرعون لحظه به لحظه از زندگي فرعون و همسرش و بعد پسرش و دختري كه با هم ازدواج ميكنن خبر ميده . كسي نفهميده اين پاپيروس ها چجوري جمع آوري شده ولي تلفيقي از واقعيت و افسانه ست .
    در واقع لحظه به لحظه كه ميگم اين تصور رو به وجود مياره كه همه جا مراقباني در زندگي فرعون وجود داشتند ...
    بخونش ... خوشت مياد ... فوق العاده ست .
    شما که این کتاب رو خوندید ازتون بعیده این حرف رو بزنید این کتاب اثر میکا والتاری هست میکا یه تاریخ شناس بوده وهمه ی اینهارو از یه افسانه ی کهن بازسازی کرده ونوشته چیزایی که دهن به دهن چرخیده .
    سینوهه شخصیتیه که تو تاریخ ازش اسم برده شده ولی اینکه دقیقا تو چه زمانی کمی شک براندازه.درضمن مومیاییه سینوهه رو سال پیش پیدا کردند ولی این احتماله که این سینوه ست .
    در کل داستان سینوهه مثه شاهنامه ی خودمونه شخصیتی به این اسم بوده و میکا به اون بال و پر داده بر اساس چیزایی که تو تاریخ خونده.

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض زمانی که یک اثر هنری بودم / اریک امانوئل اشمیت

داستان در باره ی پسری ست که قصد خودکشی دارد، هنرمندی او را از خودکشی منصرف می کند و میخواهد از وی یک اثر هنری بسازد…

داستان بسیار جذاب، با ایده ای کاملا جدید و متفاوت.
    محوریت داستان، اعتراضی ست پنهانی به موقعیت انسان در جهان امروز. به اینکه کم کم خودش باعث از بین رفتن آزادی و انسانیت خود میشه و هر روز از جایگاه خودش سقوط میکنه و در حد یک شی تنزل پیدا میکنه، تا جایی که برای اثبات انسان بودن – و شی نبودنش – باید تلاش کنه، و یا حتا بجنگه!
    در کنار داستان اصلی بخش هایی از کتاب به گونه ای به نقد هنر، می پردازه. کنایه به هنر مدرنی که فقط به صرف تفاوت مورد توجه قرار می گیره و هیچ ارزش هنری ای نداره. هنری که شهرت رو به هر چیز دیگری ترجیح میده

همیشه عادت کردیم که نویسنده با توصیفاتش شخصیت ها و مکان های داستان رو برای ما مشخص می کنه. هر چند همیشه این ذهن ماست که تصویر اونها رو کامل می کنه اما نشانه های نویسنده تاثیر مهمی داره
    در این کتاب نویسده به طرز بی رحمانه ای (!) به هیچ عنوان شخصیت اصلی داستان رو توصیف نمی کنه. هیچ اشاره ای وجود نداره. فقط می دونیم تغییراتی هستند اما اون ها چی اند، نمی دونیم! و این واسه من خیلی سخت بود. تا آخر داستان بارها تصورم نسبت به آدام تغییر می کرد، هر چند در اواخر داستان با اشارات اندکی به یکی دیگه از شخصیت ها، و همچنین توصیفات دردها و مشکلات آدام تا حدودی متوجه تغییرات میشیم اما باز هم تصویر کاملی به ما نمیده

نویسنده
    نوشته ی پشت جلد کتاب

چه‌کسی هرگز تصور نکرده که به یک شیء تبدیل شود؟ یا حتی شیئی ستایش‌برانگیز؟ این قراردادی است که هنرمندی غریب با مرد جوانی که بر لبه‌ی ناامیدی گام می‌زند، می‌بندد. هنرمند که هوسی جنجالی در سر دارد، پیشنهاد می‌کند جوان را که هوس زندگی در دل دارد، تبدیل به یک اثر هنری کند. درنهایت چیزی برای از دست دادن وجود ندارد... به‌جز آزادی یک نفر...
    بعد از مدت ها مطالعه ی کتاب بی هیجان جنگ و صلح، این خیلی چسبید : )

17. 5 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •