این 10 20 تا تم و با swf و می ذاری ما هم DL کنیم خیلی ممنون میشم
![]()
این 10 20 تا تم و با swf و می ذاری ما هم DL کنیم خیلی ممنون میشم
![]()
اخه فرمت اینا .thm هستش من چجوری EXTRACT کنم ؟!؟!؟؟!؟!؟!
تو همون صفحه ی اول که کامل توضیح داده بودن
با استفاده از نرم افراز Tugzip فک میکنم بود البته من با اون کار نکردم چون یه برنامه ی بهتری دارم به اسم Set Flash Menu که فقط با یه راست کلیک رو تم مورد نظرم میتونم منوی فلشُ بهش اضافه کنم
;کمک ! :(![]()
با وین رار ! که به نظر من کار باهاش آسونه ( یا برنامه های مشابه مثل Tugzip و ... )اخه فرمت اینا .thm هستش من چجوری EXTRACT کنم ؟!؟!؟؟!؟!؟!
در ضمن بگم که بعضی از تم ها استاندارد نیستند و فایل Theme.xml رو ندارند خوب اگه این فایل موجود نباشه شما چه جوری می خواهید اسم منوی فلش خود رو وارد تم کنید ؟ چاره کار سادست شما باید برنامه SonyEricsson Theme Creator رو داشته باشید ! شما ابتدا برنامه رو باید باز کنید و مدل گوشیه خودتون رو انتخاب کنید و تم رو بگیرید و بکشید و در برنامه رها کنید سپس بدون دستکاری تم ، اونو سیو کنید ! بدین ترتیب تم شما استاندارد میشه و فایل Theme.xml توش درست میشه ...
ابتدا روی تم کلیک کنید و Open With رو بزنید بهد یه برنامه مثل وین رار رو انخاب کنید و تم رو باهاش باز کنید بعد محتویات تم رو اکستراکت کنید و فایل Theme.xml رو باز کنید و همان جوری که آقای حمید گفته اند تغییرات لازم رو بدید ( یادتون نره Theme.xml رو سیو کنید ) بعد همه فایل ها رو بگیرید و با برنامه Tugzip و با پسوند tar اونا رو فشرده کنید سپس به Folder Option برید و از تب view تیک Hide exetensions... رو بردارید و بعد پسوند تم خود رو از tar به thm تغییر بدید ...
این نکته رو هم یاداور بشم که اگه همین تم رو دوباره با Theme Creator باز کنید و سیو کنید فایل Theme.xml دوباره به حالت استاندارد خودش بر می گرده و شما مجبورید دوباره تمامیه مراحل رو برید !
Last edited by K A R I M I; 28-07-2007 at 17:01.
آخ آخ آخ !!!! این مورد وقتی پیش میاد ، دو دلیل داره :
1 - فایل main خراب شده ( 40% )![]()
از اینجا پیداش کن :2 - ic flash گوشی سوخته ( 60 % )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورد اول که با فلش کردن مین روی گوشی حل میشه ( اگه گوشیت رجیستر اصلی باشه) ولی مورد دوم برات
15 تومان خرج داره .![]()
حالا با کدوم برنامه کار میکردی در چه مرحله ای ؟؟ بیشتر توضیح بده .
راستی از صبح تا حالا این سومین گوشیه که داری هک می کنی !! درسته ؟![]()
من یه چندتایی دارم
برات آپلود میکنم آدرسشو میدم
این اولیش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دومیش:
fکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by nasambros; 28-07-2007 at 18:11. دليل: اضافه کردن آدرسهای جدید
والا گوشی روشن میشه اما ! وقتی اونو به XS++و میخوام اونو FSX کنم این اتفاق می افته وگه نه گوشی روشن میشه !
Sony ericsson طرفدار زیاد داره
![]()
درود
امروز بعده 1 هفته کلنجار رفتن با خودم بالاخره گوشیمو با فار هکوندم
6 ساعتم گوشیم روشن نشد تا اینکه فلش کردم و حل شد
شدیدا به دوستانی که W810i دارن توصیه میشه این کارو بکنن - اگه مراحل پست 2 رو به دقت انجام بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد - من که الان دارم با صدا حال میکنم .
از دوستانی که این تاپیک توپو راه انداختن خیلی خیلی مممنونم .
![]()
![]()
دوستاني كه واردن !
اگر ic flash بسوزه و نشه گوشيرو فلش كرد و قاطي پاتي باشه آيا ic flash قابل تعويضه !؟
جايي رو سراغ داريد !!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)