تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 979 از 1320 اولاول ... 47987992996997597697797897998098198298398910291079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,781 به 9,790 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

وقتی سایت همراه اول مدت زمان رو مشخص نکرده یعنی هیچکس نمیدونه نه کارمند و نه ادمین نه 9990 چیزی هم که بگن حدس و گمانه

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    اگه به آخرین پست اینستاگرامی همراه اول سر بزنین می بینید نوشته به مدت محدود و در جواب یکی از کسانی که در کامنت ها نوشته مدت محدود یعنی دقیقا چه مدت، ادمین اینستاگرام همراه اول منشن کرده و جواب داه که حدود دو هفته و نوشته بزودی منتظر طرح جدید باشین

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

لعنت به همراه اول
    اقا شبا با بسته شبانه بگیرید دانلود کنید
    واسه من دیشب حدود 14 گیگ از بسته ازاد ترافیک خرید

خواهشا در مورد چیزی که اطلاع ندارید ادمو راهنمایی نکنید ترافیک پایز مورد داره (خواهشمندم حتما با یه بسته شبانه بزنید دانلود)

دیشب نزدیک 80 گیگ دانلود کردم ولی نمیدونم چی شد دم صبح اس ام اس اومد که بسته اینترنتون تموم شده خلاصه !! چون گوشیم همینطوری و با کامپیوتر تنظیم بود خواب بودم یه بسته اضافی باز خرید ! اینترنت 9 گیگ ترافیک داشت 9 گیگ ترافیکو خورد بسته قابلیت تمدید داشت باز 20 و خورده ای انداخت که همون بسته 10 گیگی رو تمدید
    اینم دزدیه جدیده همراه اول به رسم اسکرین شات

3. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

اینجا همش تذکر میشه, برا اینترنت از سیم کارت دائمی و سرویسهای خود تمدید استفاده نکنین!!

5. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تو خود اینستاش زده اگر مشکلی هست مثل مال شما به 9990 تماس بگیرید پرونده تشکیل میدن درست میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لعنت به همراه اول
    اقا شبا با بسته شبانه بگیرید دانلود کنید
    واسه من دیشب حدود 14 گیگ از بسته ازاد ترافیک خرید

خواهشا در مورد چیزی که اطلاع ندارید ادمو راهنمایی نکنید ترافیک پایز مورد داره (خواهشمندم حتما با یه بسته شبانه بزنید دانلود)

دیشب نزدیک 80 گیگ دانلود کردم ولی نمیدونم چی شد دم صبح اس ام اس اومد که بسته اینترنتون تموم شده خلاصه !! چون گوشیم همینطوری و با کامپیوتر تنظیم بود خواب بودم یه بسته اضافی باز خرید ! اینترنت 9 گیگ ترافیک داشت 9 گیگ ترافیکو خورد بسته قابلیت تمدید داشت باز 20 و خورده ای انداخت که همون بسته 10 گیگی رو تمدید
    اینم دزدیه جدیده همراه اول به رسم اسکرین شات
    دوست عزیز نباید از سیم دائمی استفاده کنید از یک سیم کارت اعتباری با مانده حساب کم برای دانلود استفاده باید بشه ضمن این که وقتی خود همراه اول مدت زمان تعیین نکرده برای طرح دانلود شبانه به نظرم اشتباه هست که با حرف ادمین اینستا یا هر جای دیگه دانلود کرد باید طرح رو توی سایت بزنه که بشه استناد کرد

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز نباید از سیم دائمی استفاده کنید از یک سیم کارت اعتباری با مانده حساب کم برای دانلود استفاده باید بشه ضمن این که وقتی خود همراه اول مدت زمان تعیین نکرده برای طرح دانلود شبانه به نظرم اشتباه هست که با حرف ادمین اینستا یا هر جای دیگه دانلود کرد باید طرح رو توی سایت بزنه که بشه استناد کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

https://www.mci.ir/free_internet_fall

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

عزیز بنده خودم استفاده میکنم و رایگانه !

10. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیز بنده خودم استفاده میکنم و رایگانه !
    دوست خوبم منم تا اخر پاییز استفاده کردم ولی بعد از این تاریخ رو ریسک نکردم بنا به گفته ادمین اینستا همراه اول دانلود کنم امیدوارم مدت زمان تمدید این طرح زودتر توی سایت همراه اول مستند بشه که همه بتونیم با خیال راحت استفاده کنیم این مدت محدود که نوشته بازه زمانی رو مشخص نمیکنه البته اونهایی که از سیم اعتباری استفاده میکنن با خیال راحت میتونن استفاده کنن ولی بعضی از دوستان از سیم دائمی استفاده میکنن که ممکنه متضرر بشن
    موفق و سربلند باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان رایگان هست شبانه 3تا9
    کسی که باور نداره خوب اول یک فایل کم حجم صد مگی دانلود کنه تا به باور برسه !!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من الان چند شبه دارم دانلود می کنم و کاملا رایگان است .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •