اگه به آخرین پست اینستاگرامی همراه اول سر بزنین می بینید نوشته به مدت محدود و در جواب یکی از کسانی که در کامنت ها نوشته مدت محدود یعنی دقیقا چه مدت، ادمین اینستاگرام همراه اول منشن کرده و جواب داه که حدود دو هفته و نوشته بزودی منتظر طرح جدید باشین
اگه به آخرین پست اینستاگرامی همراه اول سر بزنین می بینید نوشته به مدت محدود و در جواب یکی از کسانی که در کامنت ها نوشته مدت محدود یعنی دقیقا چه مدت، ادمین اینستاگرام همراه اول منشن کرده و جواب داه که حدود دو هفته و نوشته بزودی منتظر طرح جدید باشین
لعنت به همراه اول
اقا شبا با بسته شبانه بگیرید دانلود کنید
واسه من دیشب حدود 14 گیگ از بسته ازاد ترافیک خرید
خواهشا در مورد چیزی که اطلاع ندارید ادمو راهنمایی نکنید ترافیک پایز مورد داره (خواهشمندم حتما با یه بسته شبانه بزنید دانلود)
دیشب نزدیک 80 گیگ دانلود کردم ولی نمیدونم چی شد دم صبح اس ام اس اومد که بسته اینترنتون تموم شده خلاصه !! چون گوشیم همینطوری و با کامپیوتر تنظیم بود خواب بودم یه بسته اضافی باز خرید ! اینترنت 9 گیگ ترافیک داشت 9 گیگ ترافیکو خورد بسته قابلیت تمدید داشت باز 20 و خورده ای انداخت که همون بسته 10 گیگی رو تمدید
اینم دزدیه جدیده همراه اول به رسم اسکرین شات
![]()
اینجا همش تذکر میشه, برا اینترنت از سیم کارت دائمی و سرویسهای خود تمدید استفاده نکنین!!
تو خود اینستاش زده اگر مشکلی هست مثل مال شما به 9990 تماس بگیرید پرونده تشکیل میدن درست میکنن
دوست عزیز نباید از سیم دائمی استفاده کنید از یک سیم کارت اعتباری با مانده حساب کم برای دانلود استفاده باید بشه ضمن این که وقتی خود همراه اول مدت زمان تعیین نکرده برای طرح دانلود شبانه به نظرم اشتباه هست که با حرف ادمین اینستا یا هر جای دیگه دانلود کرد باید طرح رو توی سایت بزنه که بشه استناد کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
https://www.mci.ir/free_internet_fall
عزیز بنده خودم استفاده میکنم و رایگانه !
دوست خوبم منم تا اخر پاییز استفاده کردم ولی بعد از این تاریخ رو ریسک نکردم بنا به گفته ادمین اینستا همراه اول دانلود کنم امیدوارم مدت زمان تمدید این طرح زودتر توی سایت همراه اول مستند بشه که همه بتونیم با خیال راحت استفاده کنیم این مدت محدود که نوشته بازه زمانی رو مشخص نمیکنه البته اونهایی که از سیم اعتباری استفاده میکنن با خیال راحت میتونن استفاده کنن ولی بعضی از دوستان از سیم دائمی استفاده میکنن که ممکنه متضرر بشن
موفق و سربلند باشید
دوستان رایگان هست شبانه 3تا9
کسی که باور نداره خوب اول یک فایل کم حجم صد مگی دانلود کنه تا به باور برسه !!!!!!!
سلام
من الان چند شبه دارم دانلود می کنم و کاملا رایگان است .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)