سلام ؛ الان وضع های وب خوبه ؟ ارزش داره از پارس کوچ کنم ؟
256 محدودش چه سرعتی میده و این که هر گیگ اضافه رو چند میدن ؟
در ضمن پینگ عالی هم زیاد برام مهم نیست .
ممنون .
سلام ؛ الان وضع های وب خوبه ؟ ارزش داره از پارس کوچ کنم ؟
256 محدودش چه سرعتی میده و این که هر گیگ اضافه رو چند میدن ؟
در ضمن پینگ عالی هم زیاد برام مهم نیست .
ممنون .
از طریق پنل از تب گزارش/درخواست سطح خدمات، محدود بودن پهنای باند مرکزو براشون توضیح دادم خودشون بعد 2روز زنگ زدن و بعد گفتن نامه افزایش پهنای باندو به مخابرات مرکز ما زدن.
عـــــجــــب
من که خطم روی هشت هست. با تست خودشون تا 500 بیشتر سرعت نمیگیرم،با دانلود منیجر هم تا 640 میگیرم. الان ب نظرت مرکز مخاربراتی مون محدوده؟؟! روشت برای ما هم جواب میده؟!
![]()
دم های وب گرممن سرویسم 1 مگ هست ، تغییر سرویس دادم به 8 مگ بعد از 10 روز دوباره برگشتم به 1 مگ ولی الان 1 هفته میگذره هنوز سرعتم روی 8 مگ مونده
![]()
سلام
وضعیت جالبی نداره همش تایم اوت میده
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان عزیز من می خوام به های وب کوچ کنم و قصد دارم سرویس یک مگی بگیرم که شبانه رایگان هم داره ! رو این سرویس پهنای باند رو روی چه سرعتی می بندن برام؟ سرعت شبانم در چه حدی میشه حدودا؟
Last edited by aliartshow; 20-01-2015 at 16:02.
درود ، به جمع های وبی ها خوش اومدین
سرعت 1 مگ رو روی 3 میبندن ولی اگه بتونی روی مخ کارشناس هاش کار کنی میتونی تا 8 هم باز کنی
شبانه در هر صورت روی 250 سرعتت هست بالاتر از 300 نمیره و تنها شبی 2500 گیگ میتونی دانلود کنی . که من تا الان 82 گیگ دان کردم![]()
به نظر من 3 ساعت رایگان های وب + پینگ افتضاح و تایم اوت فراوان ارزش نداره که اسیر بشید . اولویت رو بذارید با سرویس دهنده هایی که حداقل 5 ساعت تایم رایگان دارند تا ضرر نکنید . ضمن اینکه بسته به مخابرات منطقه سرعت متغیر هست و یه چیز ثابت نیست .
مرسی . اگه سرعت شبانه اینطور بمونه خیلی عالیه . فقط باید امیدوار باشیم که نخواد سیاست های احمقانه اعمال کنه .
والا من تا الان صبانت داشتم و از لحاظ پینگ مشکلی نداشتم ولی حیف که کلا شبانه رو کن فیکون کرد . الانم برای شبانه رایگان فقط دو تا انتخاب دارم .. یا های وب و یا آسیاتک! که انگار آسیاتک ناراضی بیشتر داره! از طرفی فشفشه های وب هم وسوسه کنندس![]()
بله البته اگه مرکز مخابراتیتون مشکل پهنای باند نداشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)