به نظرم پینگ مشکل سراسری هست چون بیشتر سرویس دهنده ها الان میبینم پینگ داخلشون رفته بالا .فکر کنم به خاطر دستکاری هایی هست که روی گیت وی ها انجام دارن میدن و احتمالا نشه براش کاری کرد.البته دائمی نیست .گاهی پیش میاد پینگ بره بالا من خودم پینگم 33 تا 45 هست ماهی 3 چهار بار میره روی 270 که بعد 1 روز هم خوب میشه .بی خیالش شو فقط پهنای باند مهمه .پینگ میخای چکار
نه راه خاصی نیست فقط باید روتر بگیری یک نوع روتر هست که مثل اکانتینگ میمونه و همه کاری برات انجام میده میتونی خروجی ها رو زمانی یا حجمی کنی و پهنای باندشون رو محدود کنی.اما اگر دنبال راه مفت و مجانی هستی غیر از اون روشی که گفتن دوستان استفاده از مک ف * تری * گ هست که مک های مورد تاییدت فقط میتونن کانکت شن و از نت لذت ببرن.
روتر که بدرد من نمیخوره اون بیشتر بدرد شرکت ها و... میخوره اما با اون دومیه موافقم همین الان هم تو تنظیمات مودم پیداش کردم
نشد....
Last edited by farshad0123; 19-03-2014 at 14:06.
من همیشه از مک فیلتر استفاده میکنم که هیشکی نتونه بش وصل بشه حتی اکه پسورد رو داشته باشه !!!!!!
ولی مک فیـلتر ربطی به محدود کردن Bandwidth نداره کـــه!![]()
تعجب میکنم چرا مودمت g.lite رو نداره.
دوستان ادرس IBS مخابرات چیه ؟
یکی لطف کنه ادرسشو بزاره
فرشاد تو که از ضحی داری الان هر گیگ اضافه رو بهت 3700 میده یا همون 4500 هست ؟ چون اشنای اول 3500 میده باید ضحی هم ارزون کرده باشه وگرنه حروم زادس.
4240تومن=1گیگ
میدونم که اینم گرونه ولی هر چی باشه با انصاف تر از اوآسیسه
مطمئنی اشنای اول 3500 میده ؟فکر نمیکنم الان شرکتی 3500 بده
Last edited by farshad0123; 20-03-2014 at 14:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)