تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 979 از 1746 اولاول ... 479879929969975976977978979980981982983989102910791479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,781 به 9,790 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

من آیدیم تو ایسته دوست داشتی بیا ایست
    با bot ؟؟؟؟؟ سخت نباشه برات این همه ادعا واسه bot؟!
    چی کار به فارم من داری؟ کیل بدم بهت که کارت راحت تر میشه اوووووو شما رو کار نداشته باشم تا فارم کنی؟ تو کدوم مچ طرف وایمیسته بهت میگه آقا تورو خدا بیا فارم کن من بهت کاری ندارم !!

گفتم Bot یا خودت با اون شرایط که گفتم !
    تو بیا جلو من هرکاری دوست داشتی انجام بده فقط خودت هم اون اندازه گفتم باید فارم کنی و کیل ندی ؛ دلیل این دوتا رو هم گفتم ...
    تو کدوم مچ طرف خودش فارم نمیکنه و Full Focus ـه طرف میکنه و فقط نمیخواد اون فارم کنه ؟
    تو بیا برو فارم کن من جلوت , اگه 50 تا فارم کردی تا Min 10 بردی ؛ قبول ؟

حالا چرا دست و پاتو گم کردی ؟ Rp رو نمیخوام نترس

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

تو بیا جلو من هرکاری دوست داشتی انجام بده فقط خودت هم اون اندازه گفتم باید فارم کنی و کیل ندی ؛ دلیل این دوتا رو هم گفتم
    این طفلکی که ادعایی نکرده که بهش میگی باید انقدر فارم کنه

شاید last hit ش بد باشه

3. 2 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

گفتم Bot یا خودت با اون شرایط که گفتم !
    تو بیا جلو من هرکاری دوست داشتی انجام بده فقط خودت هم اون اندازه گفتم باید فارم کنی و کیل ندی ؛ دلیل این دوتا رو هم گفتم ...
    تو کدوم مچ طرف خودش فارم نمیکنه و Full Focus ـه طرف میکنه و فقط نمیخواد اون فارم کنه ؟
    تو بیا برو فارم کن من جلوت , اگه 50 تا فارم کردی تا Min 10 بردی ؛ قبول ؟

حالا چرا دست و پاتو گم کردی ؟ Rp رو نمیخوام نترس
    چی کار به فارم من داری ؟؟؟ من بازی معمولی خودمو میکنم ،شما میترسی من فقط رو این تمرکز کنم که نذارم شما فارم کنی! نه آقا من بازی معمولیمو میکنم ترس ورت نداره،در ضمن به قوله دوستمون من که ادعا نکردم میگی باید 50 تا فارم کنی بعد بردی
    1 کلام قبول کن 1 ادعایی کردی تموم شد رفت،این همه شرط میزاری میگی این جوری کن اون جوری کن اگه این کارو کردی اگه اون کارو کردی بعد میگی قبول!!!! قبول کن که نمیتونی
    در ضمن من 3000 تا RP آماده دارم شما هی داری کشش میدی ، 1 ادعایی کردی خوب بیا ثابت کن دیگه
    Last edited by pancha73; 28-11-2013 at 14:07.

5. 2 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستانی که تصور میکنند توی 10 دقیقه نمیشه 100 تا CS داشت، بهتره تجدید نظر بکنند و یک نگاهی به یوتیوب. توی 20 دقیقه 300 تا CS هم داریم.
    والا اگه اون مسابقه واقا مسابقه باشه چنین کاری نشدنیه ،من بهترین فارمی که دیدم 100 تا فارم تو 13 min بود اونم با oriana ، در ضمن فراموش نکن minion ها از دقیقه 1:30 respawn میشن و تا دقیقه 10 هر 30 ثانیه تقریبا هر بار 6 تا minion از 1 lane میاد یعنی هر lane حدود 100 تا minion و این یعنی شما باید همه اونارو بکشی که این یکم عجیب،در ضمن دقیقه 20 بازی با دقیقه 10 بازی زمین تا آسمون فرق داره
    Last edited by pancha73; 28-11-2013 at 14:25.

7. 2 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

والا اگه اون مسابقه واقا مسابقه باشه چنین کاری نشدنیه ،من بهترین فارمی که دیدم 100 تا فارم تو 13 min بود اونم با oriana ، در ضمن فراموش نکن minion ها از دقیقه 1:30 respawn میشن و تا دقیقه 10 هر 30 ثانیه تقریبا هر بار 6 تا minion از 1 lane میاد یعنی هر lane حدود 100 تا minion و این یعنی شما باید همه اونارو بکشی که این یکم عجیب،در ضمن دقیقه 20 بازی با دقیقه 10 بازی زمین تا آسمون فرق داره
    Exactly
    البته منم خودم به فارسی یه باز جواب داده بودم

9. 3 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منم گفتم آیدی وست ندارم میخوای ادعاتو ثابت کنی 1 آیدی بساز بیا ایست،در ضمن شما میخوای از خودت دفاع کنی پس این تو هستی که باید آیدی منو add کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از خودم دفاع کنم ؟ مقابله ؟
    من تمامه حرفم اینه میشه 100 تا فارم کرد توی 10 Min ... شما میگی نمیشه ثابت کن حرفت رو , منم میگم اد کن تا نشونت بدم چطور میشه ...
    حالا فکر میکنی منو مثلا محکوم کردی ؟
    بحث کردن تو این تاپیک اصلا فایده نداره ؛ بازم میگم Id دادم , هستم خدمتت Add کن ، RP هم نمیخوام نترس

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آخییییییییی نازی تکی رفتی تو مپ همرو last hit کردی نه! سخت نبود که شما ادعا کردی منم گفتم ثابت کن پس این تو هستی که باید از ادعات دفاع کنی،اگه احساس pro بودن داری بیا بهم ثابت کن،آره بحث با آدمایی که ادعا دارن به جایی نمیرسه

13. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه مدته دارم هی نگاه می کنم که شاید از تنش بحثتون کم بشه . بحث به جاهای باریک نکشه .
    پ.ن : من چون لول باز به اون شکل نیستم هیچ نظری درباره این صحبتتون ندارم فقط بگم که معمولا کسی که ادعایی می کنه اونه که باید ثابت کنه نه این که به بقیه بگه شما بیاید نقضش کنید .(بازم میگم نظر خاصی ندارم و طرف شخص خاصی نیستم و اینی که گفتم اصول بحث کردنه)

15. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

آخییییییییی نازی تکی رفتی تو مپ همرو last hit کردی نه! سخت نبود که شما ادعا کردی منم گفتم ثابت کن پس این تو هستی که باید از ادعات دفاع کنی،اگه احساس pro بودن داری بیا بهم ثابت کن،آره بحث با آدمایی که ادعا دارن به جایی نمیرسه

تکی ؟ اون عمه Zedـه دارم باهاش چت میکنم ؟
    من میگم میشه 100 تا فارم کرد تو 10 Min , ثابت هم کردم ... حالا من نمیدونم حرف حسابت چیه الان
    من کارم نیست Bot جلوته یا خدایه LOL ... حرفم اینه میشه 100 تا فرم کرد توی 10 Min !

100 تا فارم تو 10 min ؟؟؟؟
    والا چلنجرش نمیتونه تو 10 دقیقه اینقدر فارم کنه،اگه شما تونستی من خودم 3000 تا RP بهت گیفت میدم
    من از این حرف از اول نتیجه گرفتم شما مشکلت با فارمه تو این زمان ؛ یعنی غیرممکن میدونیش , ولی من میگم طرف رو کانتر کرده باشی یا یه هیرو Passive مثل Nasus یا Poppy و غیره جلوت باشه راحت میشه انجامش داد توی بازی 5vs5 هم ...

چلنجرش نمیتونه اینقدر فارم کنه به خاطر اینه که طرف مقابلش هم چنلنجره ...
    Last edited by Georges St-Pierre; 28-11-2013 at 17:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •