من که دارم میرم سراع adsl!
اوضاع اهواز درست بشو نیست!
من که دارم میرم سراع adsl!
اوضاع اهواز درست بشو نیست!
داداش تو ایران اینترنت درست و حسابی پیدا نمیکنی، فقط قبل اینکه چیزی بگیر حتما تحقیق کن.واسه این میگم که الان شهر من adsl به طور کل داغونه.از هر شرکتی خواستی بگیری تو همین فروم p30 بپرس + اصلا ماکس نت نگیر دی:
در این زمینه الله+مبین نت اعلم،ولی هیچ کدوم رو نمیکنند...
کلا مبین نت سرویس درست حسابی نمیده. امروز 24 مرداد 91 بالای 7 بار قطعی 10 الی 15 دقیقه ای داشتیم.
خوب آخه مجبوری اینقدر ترافیک بفروشی ، این هم یه جور دزدی یه دیگه
برای اختلال شبکه طی دیروز و امروز اطلاع رسانی شد ... پیامک و ایمیل ...
چی ایمیل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پیامک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم برای شرکت مبین نت چه فایده ای داره که به این شکل تو فروم پست میزاره تا بخواد کم فروشیش رو توجیه کنه!!!!!؟؟؟؟؟ اینقدر بد کار کرده که حتی تو انجمن های دیگه هم همین وضعیته و همه ناراضی هستن .
الان همین 7 و 8 صفحه گذشته رو نگاه کنید ، تو بیشتر جواباتون ، آخرین توجیهی که میارین اینکه مشکل سیگنال دهی دارید و مودم جای خوبی نیست ...... بیشتر جواباتون سرکاریه .........
کاش سرعت معمولی بود ولی ثابت بود یهو میاد آمپر میچسبونه میترکونه...تا میای کمی اشک شوق و شادی بریزی باز همون اشکه رو در میاره ها ولی در جهتی دیگه
چرا من سرعتم صفره؟
سیگنالم از 40میشه 60 بعد صفر .......
ecare که خرابه
تلفنی هم که میگه ترافیک شدید داریم
این چه پشتیبانییه
signal strength [4/5] CINR/RSSI=[27/-64]
مشخصات مودم جیبی من این بالایی هاست ، مرکز تهران هستم و تعرفه 512 دارم و دو مشکل زیر را قبلا مطرح کرده ام ، کاربر مبین نیت اگر امکان دارد لطفا پاسخ دهید:
1- سرعت دانلود شبانه بسیار پایین است10-15 کیلوبایت ، در حالیکه موقع خرید، نماینده فروش با چرب زبانی می گفت که سرعت دانلود شبانه ، فقط کمی کمتر از روزانه است ! البته
سرعت روزانه نسبتا منطقی و خوب است اما فایده ای ندارد چون با این محدودیت حجم ، عملا این سرعت فایده ای ندارد.
2- به طور میانگین ، هفته ای دوبار ( و هربار 8-9 ساعت ) سرویس بالکل قطع می شود ، چرا شرکت مبین نت غرامت و خسارت این قطعی را نمی دهد و جبران نمی کند ،
حتی یک عذر خواهی ساده نمی کند ! اگر در یک کشور اروپایی بودیم مشتری به راحتی غرامت می گرفت !
پ.ن: کاربر مبین نت شما گفته اید اگر قطعی یا مشکلی وجود دااشته باشد ، با پیامک یا ایمیل اطلاع می دهید ، من که تا به حال چنین چیزی ندیده ام ! حتی اوائل کار قرار بود پیامکی
برای فعال شدن اکانت خریداری شده بفرستید که هرگز فرستاده نشد. و من مجبور شدم تلفنی پیگیری کنم.
ممنون
Last edited by roxan; 14-08-2012 at 16:26.
تو همه جای ماهشهر تست کردم عزیز. حتی با سیگنال 60 به بالا. وضع همینه که هست. لطفا اگه شما نمی تونید جواب مارو بدید گنده هاتونو بفرستید تا دو کلوم حرف حساب باهاشون بزنیم.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)