تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 979 از 1211 اولاول ... 47987992996997597697797897998098198298398910291079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,781 به 9,790 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

یکی نیست به این konami بگه الان اکثر بازیهای ورزشی روی psp گزارشگر دارن از Fifa بگیر تا nba 2k10 چطوریه که konami نمیتونه روی pes گزارشگر بزاره
    تنها پیشرفتی که روی psp داره فیس بازیکنا و منواصلی بازیه که شبیه pes 2010 نسخه های دیگه است, سیتم چینی و منوهای داخلی و... چند ساله که همون pes5 هستند
    Last edited by Big-Boss; 03-02-2010 at 12:40.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اصل pes در کامپیوتر هستش.چون مشکلات کوچیک مثل درست نبودن تیم ها و... با دانلود پچ های زیادی که میاد راحت حل میشه و به نظر من هر سال کونامی بازی کاملی عرضه می کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

دوست عزیز اصل pes در کامپیوتر هستش.چون مشکلات کوچیک مثل درست نبودن تیم ها و... با دانلود پچ های زیادی که میاد راحت حل میشه و به نظر من هر سال کونامی بازی کاملی عرضه می کنه.
    دوست من اینکه اصلش برای pc و کنسولهای خانگی جدید هست درسته
    ولی الان شما بازیهای کنسولهای همراه رو ببینید همه دارن پیشرفت میکنن الان همینقدر که nba 2k10 روی کنسول خانگی زیباست رو psp هم همینطور یه بازی کامله من حتی psp ش رو ترجیح میدم چون همیشه همراهمه

Fifa 10 رو هم فقط به خاطر چینش جدید دکمه هاش , و یه سری فیس های قدیمی که اپدیت نشده بازی نمیکنم

ولی pes 2010 انگار برای رفع تکلیف ساخته شده هیچ تغییری نسبت به نسخه های قبلیش نداره مثلا همین اضافه کردن گزارشگر کار سختیه؟ یا منو ها و سیستم های جدید رو گذاشتن؟یا اضافه کردن چند ورزشگاه؟
    من خودم مستر لیگ رو روی psp بازی میکنم راضی هم هستم ولی با اضافه کردن همین چند مورد ساده خیلی بهتر میتونست باشه

....برای psp هم پچ داره که به صورت یه سیو گیم عرضه شده و شامل همه لگوها و پیراهن ها و ... فیکس شده هست
    برای کنسولهای دیگه هم پچ داره

4. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام اول يك تبريك ويژه به پرسپوليسيهاي عزيز
    1.انگليس
    2.منچستر منچستر منچستر منچستر منچستر يونايتد
    3.15 دقيقه
    4.بله
    5.هر طور بقيه دوستان بگن

6. این کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مثل اینکه این تاپیکو می خوای بهم بریزی.اون چیز اول که گفتی این جا اصلا ربطی نداشت.بعد در مورد اون لیگ هم قراره یه تاپیک جدید زده بشه.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام اول يك تبريك ويژه به پرسپوليسيهاي عزيز
    هه هه هه هه . . . ای ول ( هر چند جاش اینجــــــــــــا نــــــــــیست ) .

9. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

شرمنده دوستان اما اين عقده اون 6 بازي تساوي بود
    بازم شرمنده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستا خواهشا نظم تاپیک رو بهم نریزید و این چیزا رو در انجمن خبر ورزشی بذارین.
    در مورد اون لیگ که می خوایم بین بچه ها باشه نظراتو فعلا این جا بذارین تا بعد تاپیک مخصوص زده بشه.
    نظر خود من اینکه کلا به ترتیب لیگ هایی مثل انگلیس-ایتالیا-اسپانیا برای این لیگ خوب هستند.چون مثلا توی انگلیس 4 تیم خیلی قوی مثل چلسی -منچستر یونایتد-لیورپول-آرسنال وجو داره و تازه تیم هایی مثل منچستر سیتی و تاتنهام هم تیم های خیلی خوبی هستند و این جوری دوستان بیشتری می تونند شرکت کنند.لیگی مثل ایتالیا هم تیم های قوی مثل میلان-اینتر-رم-یوونتوس داره.ولی لیگ مثل اسپانیا درسته که تیم های خیلی قویی داره ولی مثلا تفاوت تیم های بارسلونا و رئال با تیمهای دیگه زیاد هستش و بعد از اینها تیم های مثل والنسیا و سویا شاید قوی باشند که اونها هم نسبتا به اون دو تا تیم در سطح پایین تری قرار دارن.بازی هم به نظر من 10 دقیقه ای باشه بهتره.

12. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    حسین جان از پیشنهادت درباره راه اندازی لیگ ممنون.فقط اگه تاپیک واسش زدید اینجا یه خبری بدید.ولی اگه موضوع جدی هستش حتما به تاپیک جدید بره تا اینجا به مشکل بر نخوره.
    من اگه بتونم با شرایط کنار بیام ،از شرکت کننده ها خواهم بود.فقط چندتا نکته قبل از شروع باید مشخص بشه و نکات دیگه ای هم میمونه که تا عملی کار نکنیم بهش نمیرسیم.
    اول طبق سوالات حسین عزیز بگم که:1.ایتالیا یا انگلیس 2.میلان/منچستر یا چلسی 3.ده دقیقه 4.بله 5.هفته ای دو یا سه بازی
    حالا پیشنهاداتم:
    *اگه متقاضی زیاد بود میتونیم دو یا سه لیگ رو همزمان اجرا کنیم تا بیشتر بچه ها بتونن شرکت کنن به شرطی که هرکس فقط در یک لیگ باشد.و یا فکر کنم با برنامه ای مثل league editor بشه یکی از لیگهارو بصورت منتخب درست کرد و اکثر تیمهای قدرتمند در یک لیگ باشن.ادیت فایل مشترک هم که مشکل رو حل میکنه.نظرتون چیه؟
    *در مورد ورژن بازی همه از دیفالت بازی و یا آخرین آپدیت کونامی استفاده کنند.
    *زمان بازی و تعداد بازیهای در یک هفته رو به دوستان واگذار میکنم.فقط پیشنهاد میکنم که زیاد نزدیک انجام نشه که افراد بیشتری بتونن استفاده کنن.
    *در مورد اعتماد بیشتر بهم اگه پیشنهادی دارید بگید تا هم لذت بازیها و هم اتحاد شرکت کننده ها در حالت خوبی قرار بگیره.
    *در مورد بازیهای معوقه با نظر حسین موافقم و اگه کی بیش از حد بازیهاش تاخیر داشت از لیگ کنار گذاشته بشه.
    دیگه نصفه شبی چیزی به ذهنم نمیرسه.

اما یه سوال فنی:آیا تغییراتی مثل نصب پچ،استفاده از کیت سرور و... باعث نمیشه که برای کسی مشکل بوجود بیاد؟

14. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    حسین جان از پیشنهادت درباره راه اندازی لیگ ممنون.فقط اگه تاپیک واسش زدید اینجا یه خبری بدید.ولی اگه موضوع جدی هستش حتما به تاپیک جدید بره تا اینجا به مشکل بر نخوره.
    من اگه بتونم با شرایط کنار بیام ،از شرکت کننده ها خواهم بود.فقط چندتا نکته قبل از شروع باید مشخص بشه و نکات دیگه ای هم میمونه که تا عملی کار نکنیم بهش نمیرسیم.
    اول طبق سوالات حسین عزیز بگم که:1.ایتالیا یا انگلیس 2.میلان/منچستر یا چلسی 3.ده دقیقه 4.بله 5.هفته ای دو یا سه بازی
    حالا پیشنهاداتم:
    *اگه متقاضی زیاد بود میتونیم دو یا سه لیگ رو همزمان اجرا کنیم تا بیشتر بچه ها بتونن شرکت کنن به شرطی که هرکس فقط در یک لیگ باشد.و یا فکر کنم با برنامه ای مثل league editor بشه یکی از لیگهارو بصورت منتخب درست کرد و اکثر تیمهای قدرتمند در یک لیگ باشن.ادیت فایل مشترک هم که مشکل رو حل میکنه.نظرتون چیه؟
    *در مورد ورژن بازی همه از دیفالت بازی و یا آخرین آپدیت کونامی استفاده کنند.
    *زمان بازی و تعداد بازیهای در یک هفته رو به دوستان واگذار میکنم.فقط پیشنهاد میکنم که زیاد نزدیک انجام نشه که افراد بیشتری بتونن استفاده کنن.
    *در مورد اعتماد بیشتر بهم اگه پیشنهادی دارید بگید تا هم لذت بازیها و هم اتحاد شرکت کننده ها در حالت خوبی قرار بگیره.
    *در مورد بازیهای معوقه با نظر حسین موافقم و اگه کی بیش از حد بازیهاش تاخیر داشت از لیگ کنار گذاشته بشه.
    دیگه نصفه شبی چیزی به ذهنم نمیرسه.

اما یه سوال فنی:آیا تغییراتی مثل نصب پچ،استفاده از کیت سرور و... باعث نمیشه که برای کسی مشکل بوجود بیاد؟
    سلام
    ممنون محمد عزیز از اینکه نکات بسیار خوبی مطرح کردی .
    درمورد تاپیک جدید من دیروز با مسعود صحبت کردم ایشون گفت میتونین تاپیک جدید توی بخش بازیهای آنلاین باز کنید ازاین بابت مشکلی نیست علت اینکه تا الان تاپیک جدید باز نشده اینه که میخواستیم فعلا صحبتها اینجا مطرح بشه تا کاربران همه از راه اندازی این لیگ مطلع بشن بعد تاپیکو ایجاد کنیم و بقیه ماجرا .
    از لیگ ادیتور کاملا فراموش کرده بودم میتونیم از این ابزار هم استفاده کنیم این مورد رو هم نظر سنجی مکنیم که از یک لیگ واقعی استفاده کنیم یا تیمهای مطرح رو فقط انتخاب کنیم .
    اینجوری این تیمها رو میتونیم داشته باشیم :
    میلان
    یوونتوس
    رم
    اینتر
    چلسی
    لیورپول
    منچستر
    آرسنال
    بارسلون
    رئال مادرید
    و بایرن مونیخ
    به نظر شما حداقل و حداکثر چند نفر برای یک لیگ مناسبه . تعداد تیمها چطور البته این مورد فکر کنم همون 20 تا مناسب باشه .
    درمورد پچهای مختلف که کاربران روی کامپیوترهاشون دارن باید بگم مشکلی بوجود نمیاد . مثلا یک نفر پچ آرم واقعی تیمها رو نصب نکرده یکی لباس اصلی تیمها رو نداره و ... این موارد اصلا مشکلی ایجاد نمیکنه مهم 2 چیزه یکی فایل ادیت که اصطلاحا بهش میگن آپشن فایل و یکی هم فایل اصلی اجرایی بازی که باید برای همه یکی باشه تا سیوها لود بشن .
    آخرین مهلت ثبت نام فرداست به امید خدا فردا بعد از ظهر میتونیم لیگو استارت بزنیم .
    درمورد اعتماد باید بگم کاربران دائمی این تاپیک رو من میشناسم و باهاشون توی پیام خصوصی زیاد صحبت کردم مثل خودت بچه های بسیار خوب و گلی هستن از این بابت خیالت راحت باشه فقط اینایی که گذری میان و میرن رو دقیق نمیشناسم .
    من قبلا از این لیگا با فامیلا راه انداختیم و مشکل خاصی بوجود نیومده .

16. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •