سلام به همه دوستان.
.gif)
حسین جان از پیشنهادت درباره راه اندازی لیگ ممنون.فقط اگه تاپیک واسش زدید اینجا یه خبری بدید.ولی اگه موضوع جدی هستش حتما به تاپیک جدید بره تا اینجا به مشکل بر نخوره.
من اگه بتونم با شرایط کنار بیام ،از شرکت کننده ها خواهم بود.فقط چندتا نکته قبل از شروع باید مشخص بشه و نکات دیگه ای هم میمونه که تا عملی کار نکنیم بهش نمیرسیم.
اول طبق سوالات حسین عزیز بگم که:1.ایتالیا یا انگلیس 2.میلان/منچستر یا چلسی 3.ده دقیقه 4.بله 5.هفته ای دو یا سه بازی
حالا پیشنهاداتم:
*اگه متقاضی زیاد بود میتونیم دو یا سه لیگ رو همزمان اجرا کنیم تا بیشتر بچه ها بتونن شرکت کنن به شرطی که هرکس فقط در یک لیگ باشد.
و یا فکر کنم با برنامه ای مثل league editor بشه یکی از
لیگهارو بصورت منتخب درست کرد و اکثر تیمهای قدرتمند در یک لیگ باشن.ادیت فایل مشترک هم که مشکل رو حل میکنه.نظرتون چیه؟
.gif)
*در مورد ورژن بازی همه از دیفالت بازی و یا آخرین آپدیت کونامی استفاده کنند.
*زمان بازی و تعداد بازیهای در یک هفته رو به دوستان واگذار میکنم.فقط پیشنهاد میکنم که زیاد نزدیک انجام نشه که افراد بیشتری بتونن استفاده کنن.
*در مورد اعتماد بیشتر بهم اگه پیشنهادی دارید بگید تا هم لذت بازیها و هم اتحاد شرکت کننده ها در حالت خوبی قرار بگیره.
*در مورد بازیهای معوقه با نظر حسین موافقم و اگه کی بیش از حد بازیهاش تاخیر داشت از لیگ کنار گذاشته بشه.
دیگه نصفه شبی چیزی به ذهنم نمیرسه.
اما یه سوال فنی:آیا تغییراتی مثل نصب پچ،استفاده از کیت سرور و... باعث نمیشه که برای کسی مشکل بوجود بیاد؟
.gif)