درود
شماره و سرویس درخواستیتون را برام ارسال کنید پیگیری میکنم خبرتون میدم
سرویس های یک ساله هم مودم وایرلس زاکسل4 پورت رایگان داره که حدود 120 130 تومن پولش هست!
اگر مودم های دی لینک هم خریداری کنید روی ثبت 20 تومن بهتون تخفیف تعلق میگیره
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
درود
شماره و سرویس درخواستیتون را برام ارسال کنید پیگیری میکنم خبرتون میدم
سرویس های یک ساله هم مودم وایرلس زاکسل4 پورت رایگان داره که حدود 120 130 تومن پولش هست!
اگر مودم های دی لینک هم خریداری کنید روی ثبت 20 تومن بهتون تخفیف تعلق میگیره
![]()
Last edited by ahriman323; 21-10-2013 at 10:31.
الان بهترین پینگو کدوم ای اس پی داره ؟؟ وایرلس منظورمه ....الان چند ماه که وایرلس ماتریکس که قبلا پینگش با 4.2.2.4 رو 140-150 بود اومده رو 210-240
فراهوش فکر کنم خوب باشه! حدود 120
ماتریکس پهنای باندشو از فراهوش میگیره ..پس زیاد فرقی نداره ...تعرفه هاشم مناسب نیست ..نه شبانه داره نه نامحدود
عيد غديرخم مبارک
تخفيف 50% قيمت حجم اضافه
2 تا 4 آبان
افت کیفیت ADSL مخابرات در مرحله هشدار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا اینترنت مخابرات در شرایط هشدار است؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
کسی از همیارنت اکانت داره ؟ قبلا خیلی خوب بود تا حدود 2 ماه پیش ولی از 2 ماه پیش به اینطرف
واقعا مضخرف شده و دقیقه به دقیقه قطع و وصل میشه سرعت دانلود تا 1.5 مگ هم میره ولی
ایکاش نمیرفت ولی اینهمه قطعی نداشت واقعا اعصاب واسم نذاشته, دوستانی
که مشترک همیار هستن مال شما هم همینطوریه ؟
دنبال یه شرکت خوبم که وایرلس ارایه بده چون آنتن وایرلس دارم دوستان اگه میشناسن لطفا
معرفی کنند تا از این اینترنت مضخرف همیار راحت شم .
ماتریکس و همیار بهترین وایرلسو دارن، حالا که میگی همیار بده برو از همون ماتریکس بگیر پینگش خیلی خوبه.
با دروود
دوست گرامی،بنده پیشتر هم نمایندگی همیار بوده ام و هم همکاری این شرکت!تا آ«جایی که بنده آگاهی دارم این شرکت در زمره با کیفیت ترین شرکت های ایائه دهدنه می باشد که ضمن اینکه به حقوق مشتری پایبند است نیز تلاش بر نگاه داشتن کیفیت خدمات خود رو داره!این فرمایش شما تا حدودی با رویه کاری شرکت نا همخوانی دارد که پیشنهاد می کنم با خود شرکت و ترجیحا با مدیر عامل شرکت جناب آقای مهندس اسدی به صورت مستقیم و یا بوسیله رایانامه ای که در وبسایت شرکت ثبت گردیده است در تماس باشید شاید مورد رو نه در خدمات ارئه شده شرکت که در جایی دیگر ،از شرگت تا خانه خودتان یافتید!
از گزینه های خوبی هم که اکنون موجود هستند می توان آسیاتک رو پیشنهاد داد که جشنواره ها و خدمات خوبی رو هم ارائه می کنه!در صورت نیاز به مشاوره و یا پشتیبانی با بنده در تماس باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)