فکر کردی اون دو نفر ساکت میشنن تو هر کاری دلت خواست بکنی !
احتمالا از ارایب میترسن وگرنه تا الان زنده نبودی
امار یه فارم خوب رو بده شدیدا احتیاج دارم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فکر کردی اون دو نفر ساکت میشنن تو هر کاری دلت خواست بکنی !
احتمالا از ارایب میترسن وگرنه تا الان زنده نبودی
امار یه فارم خوب رو بده شدیدا احتیاج دارم![]()
من یه فارم خیلی خیلی خفن دارم که متاسفانه تولید آهنش نصف تولید چوب و خاکش هست ...
دو سه تا فارم هم دارم که کسی فارمشون نمیکنه و روزی فوقش بتونم 3 کیلو ازشون ریسورس بردارم![]()
این بقلیام هم منو بد بخت کردن ! صبح ساعت 8 پا میشم فارم کنم !! دیروز ساعت 10 پا شده بودم روستا رو اسکات میکردم همین که ال سی میفرستادم توی فاصله 20 دقیقه روستارو خالی میکردن نامردا![]()
دوئلا به من که حال داده فعلا14 تا دوئل کردم همرو بردم.ولی دیگه به زور میتونم کوئست رد کنم اخه همرو رو دوئل گذاشتم
چه احساسات متضاد ضد حالی.نمیدونم باس خوشحال باشم یا ناراحت![]()
اینجا تاپیک تریباله چرا در مورد وست حرف میزنی ؟![]()
این فارم چیچیه؟همون روستاهایی که روشون عکس معدن و مزرعه اینا هست؟به چه دردی میخوره؟
من 70 تا نیزه دار درس کردم واسه دفاع خودشون دفا میکنن یا باید بفرستمشون به مختصات روستام واسه دفاع؟
فارمم به روستایی گفته میشه ازش ریسورس میدزدیم !![]()
یه آموزش بازی رو بخون کارت راه میفته ... در مورد سوال هم بگم که خودشون به صورت خودکار توی همون روستایی که هستن دفاع میکنن
ول کنید دیگه اینجا تاپیک وست نه تریبال.
این محمد سیستمش مثل مغزش داغونه حالیش نمیشه که![]()
تو بری سبزی هاتو پاک کن![]()
بیا اینم اثابتش که میگم مخش مشکل دارهتو بری سبزی هاتو پاک کن![]()
![]()
خوب چه اشکالی داره ؟در هر دو مورد صحبت بشه؟به جای اینکه تو تاپک اصلیش از غریبه ها بپرسیم از رفقامون
میپرسیم.
دیگه ویرایش نمیکنم قول میدم فق خاستم اضافه کنم یه چیز خنده دار که بخندیم یارو بود گفتم 400 امتیازی شد حالا نیگا کردم 500 امتیازی شد بخندیم.![]()
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 19-06-2009 at 15:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)