از صبح اینترنت مخابرات منطقه وحدت قطع بود تا همین الان !
زنگ هم میزنم میگه مشکل از خودته ! ما مشکلی نداریم !
از صبح اینترنت مخابرات منطقه وحدت قطع بود تا همین الان !
زنگ هم میزنم میگه مشکل از خودته ! ما مشکلی نداریم !
وضعیت اینترنت از دیروز تا به الان !
در حد بایت![]()
لحظه ای هم نیست که بگم یه لحظه این جوریه
واقعا ایول داره ایرانسل . من که به شخصه ازش راضیم !
با اینترنت مخابرات ارومیه ، 250 مگابایت 1 ساعت طول میکشه برام در حالی که تو همین 1 ساعت با نت ایرانسل 2/5 گیگ دانلود می کنم !
وضعیت مخابرات خیلی بده ، خیلی
زنگ و ایمیل هم میزنی جواب نمیدن ، دادن هم میپیچونن !
چند روز پیش از مخابرات زنگ زدن و دلایل اینکه چرا از اینترنت ADSL استفاده نمیکنم رو ازم پرسیدن
منم گفتم در مقایسه با 4G ایرانسل وضعیت ADSL طوری شده که قیمتش بالاست و سرعتش کمه
گفت که مخابرات طرح های جدید واسه ADSL ارایه میده که شبانه رایگان هست و سرعت تا 16 مگابیت هست
کسی استفاده کرده؟ راضی کننده هست؟
امروز میخواستم برای خونه یه سرویس بگیرم. زنگ زدم گفتن خطم فیبر نوری هست و باید حتما از مخابرات سرویس بگیرم. کدوم طرحش برای من پیشنهاد میکنید. دانلود شبانه داشته باشه که خوبه اما فکر کنم نداره. دانلودم به نسبت زیاده وبعضی اوقات فیلم دانلود میکنم. یکی هم اینکه اگه بخوام در مورد سرویس هاشون اطلاع بگیرم از کجا باید بپرسم؟
الان از 2020 زنگ زدن (واقعیتش یه لحظه ترسیدم)
اولش پرسید چرا دیگه از adsl مخابرات استفاده نمی کنی؟
تو دلم گفتم سننهولی به خودش گفتم بسته استفاده می کنم
بعد گفت طرح داریم برا مدت محدود (البته معلوم بود دروغ میگه)، سالانه 25تومن نقدی یا 2100تومن رو قبض
پهنای باند از 128کیلوبیت تا 4مگابیت
1تا6صبح رایگان
آپلود رایگان
ماهانه 3گیگ
100 دقیقه مکالمه رایگان هم داره خط تلفنی که این طرح واسش فعال میشه
نیازی هم نیست بیایید مخابرات ، اگه موافقید همین الان بگید 2دیقه ای براتون فعالش کنم که من گفتم نه بسته دارم سرعت و حجمش خیلی ازین بیشتره ، اونم ناراحت شد و قطع کرد
البته دوباره که زنگ زدم گفت چون شما قبلا خطتون رو تخلیه زدید باید حضوری بیایید ثبت نام کنید![]()
یه بسته جشنواره شهرستانی گذاشته بودن ، دانلود شبانه داشت .یه مدت دانلود کردم تا این که چند ساعت قبل متوجه شدم حجمم تموم شده ! زنگ زدم میگه آقا دیروز این بسته رو برداشتیم :|
گفت برای دانلود شبانه باید حضوری بیای مخابرات یه مبلغی رو بدی برات فعال کنیم :|
کسی رفته ؟ چقد میگیرن ؟
اين طرحاي جديد چيه گذاشته صد دانه ياقوت
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر کنم یکساله است
پ.ن : صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته (:
اسم رو نگاه گذاشتن D:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)