تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 979 از 1178 اولاول ... 47987992996997597697797897998098198298398910291079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,781 به 9,790 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بانه گرونتر بدون گارانتی تهران هست

بانه = لوازم صوتی تصویری - آشپزخانه - LCD و کولر دو تیکه و لوازم آرایشی و تا حدودی موبایل

همین

خوب سوال خوبیه بانه نمیشه ولی پیرانشهر فلان میشه ار زونتر گیر آورد یا یه راهنمایی کنید که ما ارزونتر بتونیم بخریم دووووستان؟ممنون

و بین برندهای لب تاب سونی از همه مطمعن تره ؟/(از نظر ساخت قطعات در ژاپن)ولی دل اکثرآ چینیه چه معلوم اونایی که نوشتن ایوروپ اونا هم کشک باشن
    در کل اگه راست هم باشه کار ژاپن باز هم از آمریکا یا اروپا بهتره ننننه؟
    مخلصیم
    مریوا ن وپیرانشهر بازار بهتری دار ولی ببینید اونجا کارشون لپ تاپ نیست و کسی هم نمی خره ... ارزانتر از بازار کف تهران من توی ایران جایی ندیدم
    شما ارزونتر این فقط دبی می تونی تهیه کنی
    موفق باشید

و بین برندهای لب تاب سونی از همه مطمعن تره ؟/(از نظر ساخت قطعات در ژاپن)ولی دل اکثرآ چینیه چه معلوم اونایی که نوشتن ایوروپ اونا هم کشک باشن
    در کل اگه راست هم باشه کار ژاپن باز هم از آمریکا یا اروپا بهتره ننننه؟
    کیفیت مونتاژ ژاپن فوق العاده است ... شما سری SZ ژاپنی و آمریکایی رو با هم مقایسه کنید متوجه می شید ... حتی بسته بندی اش هم دقیق تره

2. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان.
    ممكنه يه مقايسه بين SR490DEB و StudioXPS1340 انجام بشه؟(بيشتر از نظر صفحه نمايش , كارت گرافيك و كيفيت ساخت) در هر مورد بگين كدوم بهتره و چرا.
    در پايان هم بگين نظر خودتون روي كدومه؟
    كسي جواب نميده؟
    من راستش يه كم عجله دارم.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

كسي جواب نميده؟
    امروز فايل هاي PDF سري SR490 رو ميزارم ، بهترين روش مقايسه اينه كه فايل هر دوتا رو كنار هم بخونيد

بريد تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

دوستان با 1.5 چی بخرم؟
    بیشتر برای کارهای اداری باشه
    سبک باشه
    ال سی دیش هم 15 اینچی باشه
    دل یا سونی هم باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

امروز فايل هاي PDF سري SR490 رو ميزارم ، بهترين روش مقايسه اينه كه فايل هر دوتا رو كنار هم بخونيد

بريد تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون. من مشخصات كمي (با تشديد !) رو ميدونم . فقط خواستم از لحاظ كيفي و بيشتر از اون جنبه هايي كه اشاره كردم، نوت بوك بهتر رو پيدا كنم و توصيه ي اساتيدي مثل شما رو توي خريد لحاظ كنم.

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي جواب نميده؟
    شك نكن برو استوديو رو بگير
    خيلي سرتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاش طرف اینو بخونه

حرف دل مارو زدی
    2 - 3 ماه پیش اینجوری نبود.فکر کنم ویروس انفولانزای FW اومده
    دوستان به برند های دیگه (مثله ایسر ایسوس ام اس آی) هم توجه کنند.انحصار طلبی تو برند الاوه براینکه بازار رو از تنوع در میاره بلکه موجب سودجویی فروشندگان میشه.نمگنم برین ایسر بخربن اما اینقدر رو یه مارک تعصب نداشته باشد
    من عموم رو سونی خیلی تعصب داشت رفت از مالزی یه وایو Sr گرفت وقتی اومد ایران دیدم یه هفته نشد دیدیم در دی وی دی رام چفت نمیشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

2 - 3 ماه پیش اینجوری نبود.فکر کنم ویروس انفولانزای FW اومده
    دوستان به برند های دیگه (مثله ایسر ایسوس ام اس آی) هم توجه کنند.انحصار طلبی تو برند الاوه براینکه بازار رو از تنوع در میاره بلکه موجب سودجویی فروشندگان میشه.نمگنم برین ایسر بخربن اما اینقدر رو یه مارک تعصب نداشته باشد
    من عموم رو سونی خیلی تعصب داشت رفت از مالزی یه وایو Sr گرفت وقتی اومد ایران دیدم یه هفته نشد دیدیم در دی وی دی رام چفت نمیشه
    ببین همیشه یک عده سر بعضی برند ها تعصب دارند ... مثلا من خودم تا پارسال بجز HP دست به برند دیگری نمی زدم

ولی خوب ، توی ایران بجز سونی و HP و دل که حدود 80 درصد بازار دستشون هست و سابقه طولانی دارند ، برند دیگری هنوز قد علم نکرده... ایسوز هم به تازگی فروشش خوب شد و ایسر هم بازار ارزان ها را یکسالی دستش گرفته !

من از زمانی که به سری thinkpad lenovo کار کردم این اعتقاد در من ایجاد شد که کاربردی ترین نوت بوک ها لنوو ها هستند که اصلا توی ایران سری های بالاشون وارد نمیشه !

یا برندهای MSI و Alienware و gateway جزو بهترین ها هستند ولی توی ایران نیست !

بازار خاورمیانه دست سونی و دل و اچ پی هست و کاریش هم نمیشه کرد و تا وقتی برندی زیر دست تحلیلگران ایرانی نیاد ، نمیشه در موردشون قضاوت کرد

الان زیر 2 میلیون High End ها رو سونی FW و اچ پی DV6 توی ایران میزنه و لا غیر ... امکانات عالیست
    Last edited by REGISTERED USER; 31-08-2009 at 23:17.

داره خودمونی میشه iman206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من امروز دل رو دیگه به دریا زدم(خسته شدم از انتظار) و رفتم یک FW 490 DFB به قیمت 1730 خریدم.
    گارانتی اش فکر کنم از این قلابی ها باشه به اسم "ایران لپ تاپ"

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من امروز دل رو دیگه به دریا زدم(خسته شدم از انتظار) و رفتم یک FW 490 DFB به قیمت 1730 خریدم.
    گارانتی اش فکر کنم از این قلابی ها باشه به اسم "ایران لپ تاپ"
    پارس لپ تاپ داریم ولی ایران لپ تاپ خیر ... گارانتی اش از این برگه ای های 20 تومنیه ... خود فروشگاه شاید حتی ازش چاپ کنه

مبارک باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •