آپدیت های KIS 2011 به KAV 2011 میخوره؟؟
چون موقعی که آپدیت آفلاین میکنم به 29 درصد که میرسه خطا میگره
راهی دیگه برای آپدیت افلاین که اینجا توضیح داده شده هست؟
آپدیت های KIS 2011 به KAV 2011 میخوره؟؟
چون موقعی که آپدیت آفلاین میکنم به 29 درصد که میرسه خطا میگره
راهی دیگه برای آپدیت افلاین که اینجا توضیح داده شده هست؟
سلام
این پیغام رو تاحالا چند بار گرفتم:
Yes رو که میزنم شروع میکنه به اسکن و روی 1 درصد میمونه و یک فایل ویروسی رو پیدا میکنه (که همین فایله)
بعد هیچ برنامه ای رو نمیشه باز کرد و ارور می ده سیستم.
ری استارت کردم و الان سیستم مشکلی نداره.
توی اون آدرس بالا هم میرم دیگه اون فایل نیست. آیا مشکل حل شده؟
سلام دوستان.من نسخه انتی ویروس kaspersky رو تو سیستمم نصب کردم
هر چی کی(kav 2008---2012) بهش میدم نمیتونه اکتیو شه.دلیلش چیه؟
بله مشترك هستند.احتمالا كليدتان مشكل دارد.من با پاك كردن كليد قديمي و اجرا كليد جديد مشكل را حل كردم
سلام
من کاسپر اینترنت سیکیوریتی 2011 دارم نمی دانم چرا اینقدر به فایلهای سیستم گیر مده وهمه رو ویروس میشناسه حتی بعضی ها رو به trust بردم اما باز هم بهشون گیر الکی میده همش یک نوع ویروس رو نشون میده هی اسکن می کنه درست میشه بعد از یه reboot دیگه باز هم روز از نوع روزی از نوع نمی دانم باید پیکار کنم ضمنا اچدیت به روز است .
فایلهای مثل : notepad - ctfmoon-svchost-winlogon-alg-msmsgs-taskmgr-regidit
البته بیشتر فایلها رو هی من میزارم تو تراست یا یه قسمت دیگه که مثلا میگم اصلا به این فایلها کار نداشته باش ولی بازهم میره اونها رو چک می کنه وهی یه ویروس که اسمی هم نداره به عنوان ویروس میشناسه .
لطفا راهنمایی فرمائید .
ضمنا بگید که چطور میشه این گزینه reboot رو از عکس زیر برداشت ، چون همش باید برای فایلهای بالا do not رو زد حتی وقتی که این کار رو میکنم البته گزینه apply رو هم می زنم باز هم دوباره چک می کنه دیگه نمی دونم چه ؟
باری همینه که میگم ورژن 8 بهترشه .
باتشکر
سلام...
نمیدونم توی تاپیک درستی این سوالم رو مطرح می کنم یا نه ؛ (اگه نامربوط بود ، به بزرگی خودتون ببخشید)
لینک دانلود Kaspersky Internet Security remover یا (Kaspersky Internet Security Uninsrtaller) یا یه همچین چیزی می خواستم...
واسه حذف کامل این برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اصولا اینطور گفته میشه که به هم نمیخورند، هر چند من یک بار امتحان کردم و انجام شد.
این پیغام موقع پیدا کردن مخرب میاد و به دلیل سنگینی کاسپر کنار انجام عمل ویروس کشی اون نباید برنامه دیگه ای رو اجرا کنید.
صبر کنید خودش کارش رو انجام بده و سیستم رو هم ریستارت کنه.
اگر فایل دیگه در محل نیست و کاسپر هشدار دیگه ای نمیده، بله احتمالا پاکش کرده که در این صورت در بخش قرنطینه هم قابل مشاهده باید باشه.
سوالات مربوط به فعالسازی رو در تاپیک زیر بپرسید :
ورژن رو بگید به همراه اینکه مرحله به مرحله چکاری برای دادن کی انجام میدید و مشکلی که بهش بر میخورید چی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ورژنتون که طبق عکس 2012 هست نه 2011.
اون گزینه reboot هم از اونجا برداشتنی نیست.
اگر مطمین هستید که این فایل ها سالم هستند و آلوده نشدند، به بخش Settings کاسپر برید، در تب چهارم و در قسمت Threats & Exclusions در قسمت settings مربوط به Exclusions فایل ها رو در بهخش Exclusion rules وارد کنید. اگر اجرایی هم هستند در بخش Trusted Applications هم واردشون کنید.
سلام دوستان
دوستان چطوریه که KIS 2011 110MB حجم داره ولی 2012 68MB ؟واقعا اینجوریه یا من دارم اشتباهی یه چیز دیگه دانلود میکنم؟
نه درسته. از حجم آپدیت های موجود در فایل نصب کم کردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)