پرچم بالاست!
من که خیلی امیدوارم بازی را ببریم هرچند پیکان تو چند فصل اخیر از ما موفق تر بوده!
اما این استقلال تیم چند سال اخیر نیست که پیکان زیرش کنه!
پیکان را هم اوراغ می کنیم.
پرچم بالاست!
من که خیلی امیدوارم بازی را ببریم هرچند پیکان تو چند فصل اخیر از ما موفق تر بوده!
اما این استقلال تیم چند سال اخیر نیست که پیکان زیرش کنه!
پیکان را هم اوراغ می کنیم.
اوراق کردن پیکان کارسختیه اما تیمی نیست که نشه بردش . همونطور که برق شیراز همچین تیمی نبود
اونی جون شک نکن پیکان هم اوراغ هست و یا حداقل چهار چرخش را به غنیمت می بریم.
به نظر من بازی قبلی ما جلوی پاس خیلی سخت تر از این بازی بود!
بازی با برق را هم ما به اشتباهات خودمون امتیاز دادیم.
الان داشتم به نتایج چند هفته ی اخیر پیکان نگاه می کردم انصافا این تیم جلوی هیچکدام از تیمهای بزرگ بازی نکرده و یا اگر کرده مساوی و یا باخت داده!
این تیم تیمهای مثل پگاه،سایپا،استقلال اهواز بحران زده،راه اهن بحران زده را برد و جلوی تیمهای مثل پیام و یا فجر مساوی داده!
در اصفهان و جلوی سپاهان هم باید می باختنداما لطف داور و 10 نفره شدن سپاهان باعث شد بازی را ببرند!
بعدا کله نتایج تیمه پیکان را میذارم.
دوستان جریان دعوای این آشتیانی با فتح ا... زاده چیه؟!؟!
تیم داره میره تو حاشیه....
چیز خاصی نبود
1- به خاطر روزنامه استقلال جوان
2- به خاطر اینکه فتل اسم واعظو ردنکرده بودبرای اجلاس مدیران
این هم نتایج کامل پیکان در این فصل:
می بینید که این تیم جلوی تیمهای بزرگ یا باخته و یا مساوی داده!
جلوی تیمهایی هم که برده معمولا وضع رقیبش بحرانی بوده! مثل استقلال اهواز که هفته قبل از بازیش با پیکان جلوی استقلال شش تا خورده بود و یا راه اهن که اگر اشتباه نکنم در همان زمانها مربیش را عوض کرده بود.
هفته ی اول:
صباباطری-1-..................................................-1- پیکان
هفته دوم:
پیکان-1-................................................-2- ذوب اهن
هفته سوم:
سایپا-0-.................................................. ...-1- پیکان
هفته چهارم:
پیکان-2-..................................................-2- فجر سپاسی
هفته پنجم:
پیکان-2- .................................................. ...........-0- ابومسملم
هفته ششم:
راه اهن-1-..................................................-4- پیکان
هفته هفتم:
پیکان-3-..................................................-1- ملوان انزلی
هفته هشتم:
استقلال اهواز -2-.................................................. ..........-3- پیکان قزوین
هفته نهم:
پیام مشهد-1-.................................................. ....-1- پیکان
هفته دهم:
پیکان-2-.................................................. ....-0- پگاه گیلان
هفته یازدهم:
سپاهان-2-.................................................. .....-4- پیکان
پیکان امسال تیمش عالی عمل کرده.
ولی خوب به نظرم استقلال شانس خیلی بیشتری برای پیروزی داره.
پس فردا پیکان رو باید لوله کنیم.
نباید بزارن تیم دوباره بره تو بحران......
در گفت و گو با فارس
محمدي: با استقلال قرارداد داخلي نيز امضا كردم
خبرگزاري فارس:دروازه بان تيم فوتبال پيكان گفت: در ابتداي فصل با استقلال تهران قرارداد داخلي نيز امضا كردم؛ اما در نهايت تصميم گرفتم در تيمي بدون حاشيه فوتبالم را ادامه بدهم.
محمد محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در ديدار با استقلال كه تيم بزرگي است و از مربي و بازيكنان بزرگي هم برخوردار است، تلاش خواهيم كرد تا جايگاه خود را در جدول ليگ تثبيت كنيم. مسابقه حساسي پيش رو داريم و اميدوايم نتيجه دلخواه را كسب كنيم.
دروازه بان سابق تيم پرسپوليس در خصوص مذاكره در ابتداي فصل با تيم استقلال گفت: من قرداداد داخلي هم با اين باشگاه امضا كردم؛ اما در نهايت پيكان را براي ادامه فوتبالم انتخاب كردم و تصور مي كنم تصميم درستي هم گرفته باشم، زيرا در پيكان آرامش حكمفرماست و ژهمواره از حاشيه ها دوري مي كنم.
دروازه بان تيم پيكان در خصوص رقبايش در اين تيم گفت: فكر مي كنم آمادگي حسن رودباريان و مرادي باعث شد بيشتر تلاش كنم و با توجه به رقابت سالمي كه وجود داشت اكنون به آمادگي نسبي رسيده ام.
محمدي در مورد احتمال دعوتش به تيم ملي عنوان كرد: هر بازيكني نسبت به تيم ملي كشورش تعصب دارد و من هم آرزو دارم روزي ملي پوش شوم. مربيان تيم ملي هم فقط براي كسب موفقيت تيم تلاش مي كنند و بهترين نفرات را به تيم دعوت مي كنند. بايد تلاش كنم تا با بازي هاي بهتر در ديد مربيان تيم ملي قرار بگيرم.
محمدي در خصوص تعصبش به پرسپوليس گفت: 5 سال در اين تيم حضور داشتم؛ اما در حال حاضر خود را يك تيم پيكاني مي دانم. همانطور كه به پرسپوليس علاقه دارم از استقلالي ها نيز بدي نديدم. روز دوشنبه نيز تمام تلاشم را براي موفقيت تيم پيكان به كار خواهم گرفت.
انتهاي پيام/
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)