۱۰۴ چرا اینقدر کم؟
۱۰۴ چرا اینقدر کم؟
سلام دوستان گرامی چون صفحات زیاد بود منم نمی دونستم چجوری باید این مطلب و بسرچم که وقتتونو نگیرم. دوستان من ps3 کراک شده رو داشتم بازی می کردم بعد می خواستم برم واسه آنلاین بازی کردن که update می خواست منم حواسم به کراک نبود حالا کراک دیگه کار نمی کنه. ps3 هم v 4.5 شده می شه کاری کرد ؟ منظورم می شه reset کرد version رو دوباره دستی version کراک خور رو روش ریخت ؟ ممنون اگه می شه . راهنمایی کنید اگر هم بشه لینک بدید یاد بگیرم خودم درست کنم که دیگه بیرون ندم
مرسی ببخشید وقتتون گرفتم منتظر جواب هاتون هستم
دوست عزیز از اراک هستی خریدی پلمپ بئد نوی نو؟ خودش برات -- کرد پی اس رو پلمپ پس ندیدی باز داد بهت همه چیش سالم و نو بود مطمعن میخام غیر حضوری بخرم بعد اینکه بازی اورجینالم حساب مرد چند؟ و راضی هستی چینی هس دیکه دستگاه؟ یا اینکه خودت -- کردی
شما چند خریدی چند گیگ خوبه هاردم چی خریدی خودش میفروشه بازی کپی هم چند میده دونه ای؟
نه.پلمپ که نبود چون خودش برام هکش کرده بودوبازی اورجینال نگرفتم چون با موو یدونه هست.
همه چیش سالم و نو بود.کاملا هم راضیم از دستگاه.
من 440 خریدم الان ارزون شده شده 430
هارد اکسترنال 1 ترابایت با 45 تا بازی اونم به صورت غیرخضوری از یه سایت دیگه با دوسال گارانتی گرفتم 100 تومن.
قیمت پایه است چون بصورت مزایده ای بفروش میره. قیمت های اصلی از 2 روز دیگه مشخص میشه؟
قربون دستتون یک به پست من پاسخ بده
تو اين قسمت بايد چي نوشت؟؟؟اگه ممكنه زودتر چون الان دارم اكانت ميسازم!!!
اكانتم اينه united arab emirates
__________________________________________________ ______________
Last edited by BATMAN-LOVE; 25-08-2011 at 00:45.
مرسی دوست عزیز همه دوستان
دوستی که از اراکی لطف میکنی بگی هارد از کجا خریدی منم بخرم پی اس 3 راحت شناخت هاردتو همون سایت بازی فروخت با هارد؟
از خوده میثم صیام خریدید شما منظورم سایت باکس ورد هستا؟
با همه خوبه اشنات که نبود ؟ منم از همین میخام بخرم بنظرتون صبر کنم ارزون میشه تا مهر اینا یا بخرم الان بهتره بعد اینکه کلا چند تومن دادی کنسول ک میدونم پول -- گرفت؟ کابل اچ دی ام ای چند داد تو جعبه نیستش؟؟
غیر حضوری پس خودش -- کرد نو داد راضیییی هستی خدایی چه ادمی هس این میثم کار درسته پس
ممنون میشم جواب بدی
شما نبايستي آپديت ميكردين . با توجه به اينكه براي ورژن بالاتر از 3.55 هنوز هـك درست حسابي نيومده از الان به بعد بايد بازي اورجينال بخري تا شايد بعدا هـك درست حسابي براش بياد .
سلام . نمی شه کاریش کرد؟ یعنی version رو بیاری پایین دوباره ریخت؟
سلام دوستان من بازی GTA IV را از روی هارد اکسترنال می تونم بازی کنم ولی کپی اون از روی هارد اینترنال اجرا نمیشه ممنون اگه مشکل منو حل کنید چون هارد اکسترنال امانتی و نمیتونم برا همیشه نگهش دارم
کسی جواب ما رو نمیدونه
Last edited by HAMDER; 24-08-2011 at 10:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)