سلام
من بازی 007 رو نصب کردم
وقتی که میرم روی آیکنش این دو پیغام میادش
دوستان هم این مشکل رو دارن ؟
چیکارش کنم ؟
مشخصات سیستم :
ram 2g
vga : 9600
cpu : e7400
سلام
من بازی 007 رو نصب کردم
وقتی که میرم روی آیکنش این دو پیغام میادش
دوستان هم این مشکل رو دارن ؟
چیکارش کنم ؟
مشخصات سیستم :
ram 2g
vga : 9600
cpu : e7400
دوست عزیز فکر کنم شما باید نرم افزار windows Live رو نصب کنید
سلام.
1. مشکلات زیادی می تونه باعث ایجاد این وضعیت بشه و کلا کامپیوتر باید به خوبی تنظیم و Up To Date باشه، ولی به نظرم محتمل ترین دلیل "توقع بالای بازی کننده" است.
کارت گرافیک من GTX260 است و 235 تومن پولش رو دادم، ولی اگر بخوام باهاش مثلا Crysis Warhead رو روی بالاترین رزولوشن و تنظیمات آخر بذارم ممکنه خیلی روون اجراش نکنه! هر چند سیستم Recommended از سیستم من ممکنه پایین تر باشه.
سیستم پیشنهادی سیستمیه که با تنظیمات متوسط بتونه گیم رو روون اجرا کنه، وگرنه بازی های زیادی هستند که در زمان عرضه روی هیچ کارت گرافیک و سیستمی با حداکثر کیفیت روون اجرا نمیشن و نیاز به نسل های بعدی سخت افزار دارند، ولی سیستم پیشنهادی شون انقدرها بالا نیست.
2. برای بازی های جدید که از DirectX 10 استفاده می کنند ویندوز ویستا و Seven بهتر هستند، چون این سیستم عامل ها DirectX 10 دارند. البته سون از ویستا بهتره.
ولی اگر گیمی با DirectX 10 ساخته نشده باشه مثلا گیم های قدیمی تر، XP خیلی بهتره، چون بسیار سریع تر و بهتر گیم ها رو اجرا می کنه.
3. بله، اثر داره. کلا برای گیم که تمام قطعات کامپیوتر رو تحت استرس قرار میده یه پاور خوب مهمه و اگر پاور نکشونه، گیم اولین جاییه که مشکل رو به رخ آدم می کشه (عمدتا با Reset شدن ناگهانی کامپیوتر و بعدش هم سوختن پاور یا قطعات دیگه).
بهترین برنامه برای رد کردن ارورها در این شرایط Alcohol 120% و Blindwrite هستند. توی تمام دی وی دی های برنامه از قبیل کینگ و لرد و گردو و ... هم هست و اگر ندارید با یه جستجوی گوگل راحت برای دانلود پیدا می کنید.
روش امین خان تایید میشه، در ضمن بازی هایی که به Microsoft Live احتیاج دارند همیشه توی دی وی دی گیم یه نسخه ازش برای نصب کردن هست، پس دی وی دی گیم رو بگرد تا پیداش کنی و بعد نصبش کن تا مشکل حل بشه. اگر توی دیسک راهنمای نصب هم هست بخونش.
---------------------
همگی موفق باشید.![]()
خوب من یه ایمیج گرفتم
حالا چکار کنم؟؟؟ اون فایلی که توش ایمیج گرفتم فقط دو تا فولدر توشه؟؟ چجوریه؟؟؟
ایمیج های گرفته شده باید در همون برنامه الکل 120 درصد "Mount" بشند. در این صورت یه آیکون جدید شبیه به دی وی دی بازی توی My Computer شما میاد و کامپیوتر در واقع گول می خوره و فکر می کنه که شما دی وی دی بازی رو گذاشتید!
از روی این دی وی دی مجازی بازی رو نصب کنید.![]()
چرا کسی جواب ما رو نمیده؟اگه میشه جواب بدید![]()
آقا سوال منم تو ص985 جواب بدین دیگه...
بهتره یک تاپیک مخصوصش پیدا کنی...چرا کسی جواب ما رو نمیده؟اگه میشه جواب بدید![]()
والا این خطار یه خورده عجیب غریبه ممکنه برگرده به رمت... رم کامپیوترت که برای اجرای این بازی کم نیست؟؟
بنده خدا mahi58 توی دو تا پست بالاتر که به این خوبی جوابت رو که داده![]()
سلام اینم سوالای من در مورد GTA IV.خواهشا جواب بدین.
1:
شما یاد دارید به شماره هایی مثل
2423-555-265
زنگ بزنید.میخوام یک ماشین بخرم.
از تو کافی نت شماره رو برداشتم.
2:
تو کامپیوتر شما هم تیک میزنه؟
3:
من یه مشکل دارم و اینه که بعد از مدتی که بازی می کنم کلا بازی تیک دار میشه و CPU Usage میره تا 80 درصد.دمای سی پی یو هم 37.
مدتی پیش کلا CPU Usage رو 100 میرفت(تو ویندوز 7).حالا با XPهم همینجوری میشه.
4:
ممکنه CPU مشکل داشته باشه؟
لطفا راهنمایی کنید>>>
................................
سیستم:
رم:2
گرافیک:ATI Radeon HD4350 1GB
CPU:4000+(AMD Athlon dual core
Main:Giga GA-M52L-S3
سوالای قبلیت رو که بچه ها لطف کردند توی صفحه قبل پاسخ دادند
این سوالها رو هم لطفا اینجا مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)