تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 978 از 1547 اولاول ... 478878928968974975976977978979980981982988102810781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,771 به 9,780 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من از های وب اومدم شاتل. یه دوره سه ماهه داشت. اونو خریدم. حجمم تموم شده، زنگ زدم پشتیبانی چه جور دوره رو بسوزونم برم دوره بعدی؟ گفت نمی شه باید صبر کنی دوره ات تموم شه o0
    الان باید پول بدم ترافیک بخرم. موقع خرید نگفته بودن که این شرایط رو داره.
    ترافیک در سرویس سه ماهه ای که خریدید اول هر ماه شارژ میشه و مثل باقی شرکتا یجا به شما داده نمیشه. مثلا اگه ماه دوم هستید و ترافیک تموم شده با شروع ماه سوم باز ترافیک شارژ میشه. و اون چند روز رو اگه بسوزونید متضرر میشید. ولی اگه ماه اخر هستید و ترافیک تموم شده سوزوندن سرویس کار درستیه.

ابطال سرویس هم انجام میشه به خواست شما و احتمالا اپراتور منظور دیگه ای داشته. در این موارد با پشتیبان مرکزی تهران صحبت کنید اگه نتیجه نگرفتید با پشتیبان استانی.

2. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دروغگویی بزرگ شاتل!!!

من در سامانه 195 یک شکایت در مورد تبلیغ خلاف واقع شاتل ثبت کردم و گفتم در متن خبر گفتید پیشنهاد زمسنانی برای مشترکین در سراسر کشور ولی وقتی خواستم پیشنهاد رو بخرم پشتیبانی میگه فقط برای مشترکین جدید هست. در نهایت وقتی دیدن حق با منه متن خبر رو ویرایش کردن و مشتریان جدید رو بهش اضافه کردن و الان شکایت من در سامانه کلا بسته شده!

لینک خبر بعد از ثبت شکایت که ویرایش شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متن اصلی خبر قبل از ثبت شکایت از وب آرشیو:

مکاتبات ما در سامانه 195:

محتوای مخفی: توضیحات کامل 
    سلام، سايت شاتل در خبري كه لينكش رو در زير گذاشتم، دو پيشنهاد براي متقاضيان در سراسر كشور معرفي كرده، من از مشتريان قديمي شاتل هستم و خواستم پيشنهاد اولش رو خريداري كنم، طي تماس با پشتيباني شاتل به من گفتن اين پيشنهادات فقط براي مشتركين جديد هست، در حالي كه در متن خبر(تبليغ) چنين چيزي ذكر نشده، بنده با اين خبر فريب خوردم و اين خبري كه سايت شاتل منتشر كرده فريب تبليغاتي هست، خواهشمندم اين موضوع را پيگيري كنيد. تنها اميدمون همين ثبت شكايت هست، لطفا پيگيري كنيد! با تشكر لينك خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاتل جواب داده:

مشترك گرامي جناب آقاي ********** (شناسه كاربري *********) باسلام و احترام با توجه به شكايت ارسالي از طرف شما در سامانه 195 سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به اطلاع مي رساند در حال حاضر درخواست تغيير سرويس شما انجام شده است و مشكلي به لحاظ فني روي سرويس شما مشاهده نمي شود. شما ميتوانيد در صورت وجود هرگونه پيشنهاد و يا انتقادي در مورد سرويسهاي شركت شاتل، از طريق آدرس ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا تماس با شمارهي‎ 1525 داخلي صداي مشتري مراجعه به سايت شاتل؛‎ با‎ سامانه‎ "صداي مشتري‎" در‎ شركت‎ شاتل‎ در‎ ارتباط‎ باشيد‎. با آرزوي موفقيت هاي روزافزون

من در تجدید نظر گفتم:

چنين چيزي براي من انجام نشده! من سرويس يك ماهه Fair4096 داشتم و ميخواستم سه ماهه رو بگيرم كه طبق خبري كه منتشر كرديد اين سرويس سه ماهه بايد با قيمت 84 هزار تومان براي من قابل انتخاب ميشد، ولي هرچقدر با شاتل تماس گرفتم در نهايت به من گفتن شما فقط ميتونيد سرويس 8مگ يا 16مگ سه ماهه با تخفيف بگيريد كه در نهايت هزينه دريافتي شاتل از من بيشتر بشه! و من هم ناچارا براي اينكه اينترنتم قطع نشه سرويس 8مگابايت رو گرفتم، اگه قبول داريد اشتباه از جانب شاتل بوده، شاتل بايد تضمين كنه حداقل براي سه ماه بعد كه از ارديبهشت شروع ميشه من بتونم همون اشتراك ۳ ماهه سرويس Fair4096 تنها به قيمت ۸۴٬۰۰۰ تومان رو بگيرم، اينكه اين پيشنهاد زمستاني بوده و زمانش ميگذره مشكل از شاتل بوده كه وقت و هزينه من رو تلف كرده و من مجبور شدم براي رفع نيازم سرويس 8مگابايت سه ماهه رو بگيرم ، چون سرويس 4مگابايت سه ماهه بدون تخفيف قيمت حداقل 120 هزار تومان داشت.

و پاسخ نهایی 195:
    با سلام و احترام، پيرو بررسيها و پيگيري هاي صورت پذيرفته به اطلاع ميرساند در اين جشنواره صراحتاً اشاره شده است كه اين پيشنهاد در اختيار مشتريان جديد، در سراسر كشور قرار گرفته است. با سپاس

و الان دیگه نمیتونم تجدید نظر بزنم و لینک وب آرشیو رو به عنوان مدرک براشون بفرستم

این است سامانه پاسخگوی 195
    و دروغ بزرگ شاتل به مردم و 195
    Last edited by Milad._.R; 09-03-2018 at 12:39.

4. این کاربر از Milad._.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ترافیک در سرویس سه ماهه ای که خریدید اول هر ماه شارژ میشه و مثل باقی شرکتا یجا به شما داده نمیشه. مثلا اگه ماه دوم هستید و ترافیک تموم شده با شروع ماه سوم باز ترافیک شارژ میشه. و اون چند روز رو اگه بسوزونید متضرر میشید. ولی اگه ماه اخر هستید و ترافیک تموم شده سوزوندن سرویس کار درستیه.

ابطال سرویس هم انجام میشه به خواست شما و احتمالا اپراتور منظور دیگه ای داشته. در این موارد با پشتیبان مرکزی تهران صحبت کنید اگه نتیجه نگرفتید با پشتیبان استانی.
    من ۱۵۲۵ رو که می گیرم. مستقیم می افته سر پشتیبانی اهواز. برای تهران باید شماره خاصی رو بگیرم؟
    پشتیبانی اهواز به من گفت بر اساس طرح جدید مخابرات ما حق ابطال دوره شما رو نداریم و باید صبر کنید تا مدت زمان دوره شما تمام بشه. گفتم من های وب این مشکل رو نداشتم، گفت این جزو شرایط جدیدی که برای ما تعیین کردن.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من ۱۵۲۵ رو که می گیرم. مستقیم می افته سر پشتیبانی اهواز. برای تهران باید شماره خاصی رو بگیرم؟
    پشتیبانی اهواز به من گفت بر اساس طرح جدید مخابرات ما حق ابطال دوره شما رو نداریم و باید صبر کنید تا مدت زمان دوره شما تمام بشه. گفتم من های وب این مشکل رو نداشتم، گفت این جزو شرایط جدیدی که برای ما تعیین کردن.
    با این شماره تماس بگیرید و بگید نمیخواید با پشتیبان استانی صحبت کنید: (امیدوارم جمعه هم پاسخگو باشند)

021-22612601

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان شما هم مشکل نوسان پینگ رو دارید ؟ مثلا 100 میشه 150 200 300 دوباره 100 و تکرار این موضوع....کسی این مشکلو داره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان شما هم مشکل نوسان پینگ رو دارید ؟ مثلا 100 میشه 150 200 300 دوباره 100 و تکرار این موضوع....کسی این مشکلو داره ؟
    بعضی وقتا پیش میاد این پینگه منه
    PING 8.8.8.8 (8.8.8.8)
    64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=1 ttl=52 time=82.0 ms
    64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=2 ttl=52 time=108.0 ms
    64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=3 ttl=52 time=74.0 ms
    64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=4 ttl=52 time=76.0 ms
    64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=5 ttl=52 time=79.0 ms
    64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=6 ttl=52 time=75.0 ms
    64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=7 ttl=52 time=74.0 ms
    64 bytes from 8.8.8.8 (8.8.8.8): icmp_seq=8 ttl=52 time=75.0 ms

10. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دروغگویی بزرگ شاتل!!!

من در سامانه 195 یک شکایت در مورد تبلیغ خلاف واقع شاتل ثبت کردم و گفتم در متن خبر گفتید پیشنهاد زمسنانی برای مشترکین در سراسر کشور ولی وقتی خواستم پیشنهاد رو بخرم پشتیبانی میگه فقط برای مشترکین جدید هست. در نهایت وقتی دیدن حق با منه متن خبر رو ویرایش کردن و مشتریان جدید رو بهش اضافه کردن و الان شکایت من در سامانه کلا بسته شده!

لینک خبر بعد از ثبت شکایت که ویرایش شده:

متن اصلی خبر قبل از ثبت شکایت از وب آرشیو:

مکاتبات ما در سامانه 195:

محتوای مخفی: توضیحات کامل 

شاتل جواب داده:

من در تجدید نظر گفتم:

و پاسخ نهایی 195:

و الان دیگه نمیتونم تجدید نظر بزنم و لینک وب آرشیو رو به عنوان مدرک براشون بفرستم

این است سامانه پاسخگوی 195
    و دروغ بزرگ شاتل به مردم و 195
    داداش دمت گرم ، از این حرکت که آرشیو کردی صفحشونو خوشم اومد مملکت صاحاب نداره ، اینا هر کاری دلشون بخواد میکنن ، نه جریمه ای ، نه چیزی . بعد از اونور آمریکا اینطوری جریمه میکنه: (مرگ بر آمریکا)

به طور نمونه FCC (کمیسیونِ ارتباطاتِ فدرال) در آمریکا برخی سرویس‌دهندگان اینترنتی را به خاطرِ آنچه گمراه کردنِ کاربران در ارائه‌ی سرویس‌های نامحدود می‌نامید، جریمه کرد. در ماه ژوئنِ ۲۰۱۵ شرکتِ AT&T به پرداخت ۱۰۰ میلیون دلار و در اکتبرِ ۲۰۱۶ شرکتِ T-Mobile به پرداختِ ۴۸ میلیون دلار محکوم شدند که ناشی از ناتوانی آن‌ها در ارائه‌ی شفافِ محدودیت‌های در نظر گرفته‌شده روی سرویس‌های نامحدود بود.
    اینجا گردنت باید کلفت باشه یا پارتی داشته باشی تا صداتو بشنون ، وگرنه تو تا الان دیدی مثلا خبری مبنی بر این بیاد مثلا : با توجه به شکایت یکی از کاربران در رابطه با تخلف یکی از شرکت ها ، شرکت فلانی انقدر جریمه شد

12. 3 کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داداش دمت گرم ، از این حرکت که آرشیو کردی صفحشونو خوشم اومد مملکت صاحاب نداره ، اینا هر کاری دلشون بخواد میکنن ، نه جریمه ای ، نه چیزی . بعد از اونور آمریکا اینطوری جریمه میکنه: (مرگ بر آمریکا)

اینجا گردنت باید کلفت باشه یا پارتی داشته باشی تا صداتو بشنون ، وگرنه تو تا الان دیدی مثلا خبری مبنی بر این بیاد مثلا : با توجه به شکایت یکی از کاربران در رابطه با تخلف یکی از شرکت ها ، شرکت فلانی انقدر جریمه شد
    با عنوان تبلیغ خلاف واقع تا 30 روز دیگه نمیتونم شکایت جدید ثبت کنم!
    با موضوع دیگه ای ثبت کردم و براشون لینک رو فرستادم، منتظرم ببینم چی میخوان بگن

سامانه 195 هم مرجع قضایی نیست و برای دولته
    شکایت از طریق مراجع قضایی به صورت اینترنتی و بدون دردسر نداریم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soroushpayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان
    اینجا کسی بسته ی ترافیک شبانه استفاده کرده ؟
    بیشتر از ۵ گیگ بین الملل نمیده ؟؟؟
    آخه زده ۵ گیگ تضمین شدس

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    اینجا کسی بسته ی ترافیک شبانه استفاده کرده ؟
    بیشتر از ۵ گیگ بین الملل نمیده ؟؟؟
    آخه زده ۵ گیگ تضمین شدس
    اون نوشته برای دور زدن کلمه نامحدوده....توجه نکنید. همین 3 پست قبل یکی از دوستان 300 گیگ رو ذکر کرد بدون هیچ محدودیتی و البته من رقمهای دانلود خیلی بالاتر از اینا رو میشنوم.

16. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •