سلام من طرح 1 ساله طلایی با شبانه رایگان دارم
1 ماه 1 ماه شارژ میشه
این ماه هنوز شارژ نشده
ولی حجم رو 0 زده الان هرچی دانلود میکنم ساعت 1-7 رو تو قسمت رایگان میزنه
بقیه ساعات رو پولی و لی حجمم 0
حالا اگه بزنم دانلود از حجمم کم میکنه
سلام من طرح 1 ساله طلایی با شبانه رایگان دارم
1 ماه 1 ماه شارژ میشه
این ماه هنوز شارژ نشده
ولی حجم رو 0 زده الان هرچی دانلود میکنم ساعت 1-7 رو تو قسمت رایگان میزنه
بقیه ساعات رو پولی و لی حجمم 0
حالا اگه بزنم دانلود از حجمم کم میکنه
چون اعتبار حجمی ات کمه .
مثلا اگر شما کلا 700 مگ شارژ داشته باشی بعد از اینکه 700مگــ دانلود کردی بعدش یک بار دیسکانت میشه .
چاره اش هم اینه که همیشه لااقل کم 3 گیگ حجم داشته باشی.
برای من حجم ماه قبل به این ماه انتقال پیدا نکرد
کسی از دوستان هم اینطوری شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم انتقال پیدا کنه باید تمدید کنید چون ممکنه حجم های قبلی بین نمیره اگه اشتباه نگفته باشم باز دوستان بهتر میدونن
سلام.دوستان چند وقتیه برای من پیامک میاد اینترنت 10MB اسیاتک 2ماه رایگان اول میومد 6MB با 2ماه رایگان ولی الان شده 10MB میگم برای شما ها همچین پیامکی میاد یا نه اصلا کسی گرفته تا حالا از این طرح ها؟؟!!!
از دوستان کسی طرح های جدید رو گرفته من از حجمم چیزی نمونده میخوام طلایی رو امتحان کنم سرعت دانلود رایگان چند میده شبا ؟
بله داداش فکر کنم شما هم طرح خانواده ای اگه اینترنتت قطع شده هم مودمتو خاموش روشن کن وصل شه واسه من امروز اعتبار زمانیم دوباره تمدید شد دیروز نتم قطع شده بود یا صفحه میومد که حسابت خالیه!
دوستان بنده 28گیگ دارم ولی طرح خانوادم و شبانه رایگان ندارم
دیروز که سیستم اشتباها تاریخ حسابم رو تمدید نکرده بود (زده بود اعتبار زمانی به اتمام رسیده ولی حجمم سر جاش بود) امکان تغییر حساب بوجود اومده بود! اگه اون موقع میرفتم تو یه طرح دیگه این 28گیگم به طرح جدید انتقال پیدا میکرد یا میپرید؟ من چون 28گیگ داشتم ریسک نکردم، کسی اینکارو کرده؟
اینکارشون واقعا غیر منطقیه چون من چه تو این طرح باشم چه طرح دیگه باید همونقدر پول واسه شارژ گیگ بدم اونوقت چرا اینا امکان رفتن به یه طرح دیگه با حفظ گیگ رو نمیدن؟ به آقای جعفریان هم مساله رو به همراه شمارهکاربریم پیامک کردم تحویل هم شد ولی هیچ جوابی ندادن
من بدبخت خانواده رو بحساب شبانه رایگان دار بودنش چند ماه پیش 48 گیگ شارژ کردم واقعا این چه طرز رفتار با مشتریه؟ یهو شبانه رایگانشو ورداشتین و رسما هم تو سایتتون اعلام کردین و اجازه انتقال حجممون به هیچ طرح شبانه رایگانداری هم نمیدین
Last edited by REGISTRATI0N; 23-12-2013 at 13:23.
بزار یکم دانلود کنه بعد اعلام سرعت کن.همین اول که لینک زدی برای دانلود که نباید عکس بگیری.
سرعت منم بهتر از شب های قبل شده.البته کمی ولی هی همین هم از قدیم بهتره .
چی به مخابرات میشه گفت ولی شما نباید اینقدر شارژ می کردی.البته می دونم برای تخفیفی که می ده این کار رو می کنید.ولی مخابرات آدم نیست.اگر فیبر نوری نیست شرکت دیگه خیلی بهتره.
موفق باشی دوست عزیز
قبل از مخابرات شاتل داشتم سرعت و کیفیت روزانش و پشتیبانیش فوقالعاده بود ولی شبانش به طوری سرعت میومد پایین که اینگار اینترنت قطع میشد! واسه این اومدم مخابرات که از شبانه رایگان استفاده کنم که اینام بعد یه مدتی این بلا رو سرم آوردن...
![]()
Last edited by REGISTRATI0N; 23-12-2013 at 15:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)