وااااااااااااااااای یه مشکل بزرگ لول 24 mg آپدیت دادههههههههههه
واییی خـــــــــــــــــــــــد ا حالا چیکار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممم
حالا مــــــــــن چیکارررررر کنممممممم بدبخت شدم![]()
وااااااااااااااااای یه مشکل بزرگ لول 24 mg آپدیت دادههههههههههه
واییی خـــــــــــــــــــــــد ا حالا چیکار کنممممممممممممممممممممممم مممممممممم
حالا مــــــــــن چیکارررررر کنممممممم بدبخت شدم![]()
24 مگ؟؟؟؟همچین گفتی چیکار کنم انگار 240g اپدیت داده
وسط آپدیت اینترنتم برا 10 ثانیه شد و با این سرویس مزخرف ریوت الان باید 60 مگ دانلود کنم
می ترسم این بار بشه 300![]()
من سر قولم هستم و با اون عکسی که دوستان از RP من دیدن فکر نمیکنم جای شکی باشه که من RP ندم،پس تا 10 دقیقه اول بازی شما میتونی 100 تا فارم کنی؟! هر lane ی خواستی بورو با هر چمپی که دوست داشتی فقط رو به روت حداقل باید 1 چمپ دشمن باشه،اگه تونستی درجا 3000 تا RP میدم بهت! اما اگه نتونستی چی؟ اگه نتونستی میای اینجا پست میدی اعتراف میکنی که ادعا کرده بودی و فقط خواستی قومپوز در کنیاگه احلشی بسم ... من همیشه آماده هستم فقط کافیه خبرم کنی
100 تا cs توی 10 مین که چیزی نیست من معمولا" توی اکثر بازیام مین 10 ، 100-110 میزنم![]()
پس نشونم بده،اما اگه نتونستی چی؟
-------------
این آپدیت 24mg واسه چی بود؟![]()
Last edited by pancha73; 27-11-2013 at 22:20.
Id EuW = TR4NC3z
میریم با Bot بازی میکنیم خودتم بیا تو گیم نگاه کن ؛
خواستی خودت بیا جلوم ولی اگه خودت اومدی :
No Harass یا اینکه اگه Harass کردی و نذاشتی فارم کنم باید حداقل خودت هم 80 تای فارم کرده باشی Min10 و کیل ندی اگه نه شرط رو باختی , قبول ؟
چون تو میدونی قصد من فقط فارم کردنه و کاری به تو ندارم و فقط میشینی Focus ـه من کردن و این عادلانه نیست ...
Last edited by Georges St-Pierre; 28-11-2013 at 01:56.
جلو bot می خواستی 100 تا فارم تو 10 مین بگیری؟؟
این همه شاخ و شونه واسه bot بود؟؟؟
جمیعـــــــــــــــــــــ ـــا خسته نباشید
no harass? really خوب اگه کرم ریختن نباشه که از bot هم آسون تر میشه
حالا مثلا اگه نمی دونست قصدت چیه میومد اونجا کمکت میکرد راحتر فارم کنی؟؟؟چون تو میدونی قصد من فقط فارم کردنه و کاری به تو ندارم و فقط میشینی Focus ـه من کردن و این عادلانه نیست ...
کلا شما میری mid تا مین ده قصد فارم داری یا قصد ازدواج؟![]()
دوستان یه بیلد خوب برا zed پیشنهاد بدین! هم آفنسیو هم دفنسیو! بخصوص جلو ap ها مید
من آیدیم تو ایسته دوست داشتی بیا ایست
با bot ؟؟؟؟؟سخت نباشه برات
این همه ادعا واسه bot؟!
![]()
چی کار به فارم من داری؟کیل بدم بهت که کارت راحت تر میشه
اوووووو شما رو کار نداشته باشم تا فارم کنی؟
تو کدوم مچ طرف وایمیسته بهت میگه آقا تورو خدا بیا فارم کن من بهت کاری ندارم !!
![]()
Last edited by pancha73; 28-11-2013 at 12:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)