تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 978 از 1211 اولاول ... 47887892896897497597697797897998098198298810281078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,771 به 9,780 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

در مورد سیو بازی باید بگم خود سیو 3.5 مگه اما وقتی فشرده میشه تبدیل میشه به 30کیلو بایت که دانلودش 30 ثانیه هم وقت نمیبره .
    درمورد اینکه ممکنه یک نفر بازیو دوباره انجام بده و از این مسائل باید بگم که هر کسی که میخواد توی این لیگ شرکت کنه باید صادقانه رفتار کنه چرا ما باید همیشه توی جامعه از هم چک و ضمانت بگیریم ؟ فرهنگ ما ایرانیها قبلا اینجوری نبود مردم همه به هم اعتماد داشتن در مورد این قضیه ما اعتماد رو سرلوحه کار قرار میدیم . حالا این وسط یک نفر اگه خواست به حساب خودش زرنگی کنه و سر بقیه رو کلاه بزاره مطمئنا در آینده هر وقت یاد این مساله بیفته پیش وجدانش شرمنده خواهد بود و همین براش کافیه چون در شرایطی که همه بهش اعتماد کردن و همه چی براش فراهمه از اعتماد دیگران سوء استفاده کرده . واقعا یک بازی مگه چقدر ارزش داره که یک نفر بخواد مثلا سر بقیه رو کلاه بزاره .
    اما راستشو بخواید اینو صادقانه میگم من اصلا توی این تاپیک خودمون چنین فردیو تا الان ندیدم اینو با توجه به فعالیت 8 ماهه در این تاپیک و شناخت سالهای گذشته از بچه ها میگم به همین خاطره که من علاقه دارم همیشه توی جمع دوستان این تاپیک باشم .
    درمورد آپشن فایلها باید بگم ما باید چند چیز مشترک داشته باشیم و فقط کافیه این چند فایل رو در زمانیکه میخوایم با تیممون بازی کنیم توی پوشه هاش کپی کنیم :
    یک مورد آپشن فایل
    مورد دوم فایل اجرایی بازی باید از یک نسخه باشه مثلا نسخه 1 یا 1.1 و غیره
    مورد سوم سیو بازی که قبلا گفتم بعد هر بازی گیمر باید آپلودش کنه .
    مورد دیگه ای فکر نمیکنم لازم باشه شما چیزی به نظرتون نمیرسه ؟

2. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم با توضیحاتی که دادید مشکلی پیش نمیاد.فقط شاید انتخاب تیم ها باشه که باید احتمالا قرعه کشی بشه.راستی الان نگاه کردم توی قسمت League cup مثل شماره قبلی مثلا یه لیگ نداشت که به دلخواه تیم رو انتخاب کنید و این جوری باشه باید مثلا یه لیگ مثل انگلیس یا اسپانیا بریم.راستی ببخشید یه سوال الان به ذهنم رسید.مثلا هر کسی با یه تیم میره بعد سیو رو برای کسی دیگه بفرسته چه جوری میتونه با تیم دیگه بره.برای این کار فکر کنم در ابتدای انتخاب لیگی مثلا انگلیس تعداد تیم های خودمان مثلا 20 تا بذاریم درسته یا راه دیگه داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فکر کنم با توضیحاتی که دادید مشکلی پیش نمیاد.فقط شاید انتخاب تیم ها باشه که باید احتمالا قرعه کشی بشه.راستی الان نگاه کردم توی قسمت League cup مثل شماره قبلی مثلا یه لیگ نداشت که به دلخواه تیم رو انتخاب کنید و این جوری باشه باید مثلا یه لیگ مثل انگلیس یا اسپانیا بریم.راستی ببخشید یه سوال الان به ذهنم رسید.مثلا هر کسی با یه تیم میره بعد سیو رو برای کسی دیگه بفرسته چه جوری میتونه با تیم دیگه بره.برای این کار فکر کنم در ابتدای انتخاب لیگی مثلا انگلیس تعداد تیم های خودمان مثلا 20 تا بذاریم درسته یا راه دیگه داره؟
    من متوجه نشدم صحبت شما نشدم ؟ الان ما لیگ یک کشور رو انتخاب کنیم چه اشکالی داره ؟
    ببین فرض کن 5 نفر توی این لیگ عضو هستن ما هفته اول رو شروع میکنیم توی تاپیک ابرنامه مسابقاتو اعلام میکنیم و همینطور ترتیب بازیها نفر اول بازیشو انجام میده بعد سیوشو توی یک سایت معین که از قبل مشخص شده قرار میده با توجه به برنامه نفر بعدی بازیشو انجام میده تا نفر پنجم بقیه بازیها رو هم کامپیوتر اتوماتیک انجام میده و پرونده هفته اول بسته میشه .
    آخر فصل آقای گل , بهترین پاسور و بهترین بازیکن و نفرات برتر مشخص میشن اگه دیدیدم بازی جذابه و بقیه کاربرا هم علاقه نشون دادن دو نفر آخر ( از بین 5 نفر ) از لیگ خارج میشن و دو نفر جدید برای لیگ فصل بعد انتخاب میشن ... اینجوری انگیزه برای همه بوجود میاد .

......

از امروز تا آخر هفته هرکسی دوست داره توی این مسابقات شرکت کنه میتونه اعلام کنه در ضمن هر کسی که اعلام آمادگی کرد در مورد این موارد هم اظهار نظر کنه تا با رای گیری نتیجه گیری کنیم:
    1- لیگ کدوم کشور رو انتخاب کنیم ؟
    2- کدوم تیم رو دوست دارید انتخاب کنید ؟
    3- زمان مسابقات چند دقیقه باشه؟
    4- گزینه خستگی انباشته بازیکنان هم انتخاب بشه ؟
    5- مسابقات رو هر شب پیگیری کنیم یا شب در میون یا چند روز در میون باشه ؟
    6-

در ضمن اگه یک نفر بازیشو سر موقع انجام نداد نهایتا تا دو بازی بعد میتونه بازی معوقه از یکی دو هفته قبلشو انجام بده بعد از این فرصت زمانی , بازی سه هیچ اعلام میشه . هدف ما اینه که مسابقات رو تا جای ممکنه شبیه به واقعیت انجام بدیم و با برنامه روز پیش بریم .
    Last edited by 4039; 03-02-2010 at 11:08.

5. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kiarashyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگه امكانش هست تصوير مربيان واقعي مستر ليگ و موقعي كه تعويض ميكنه اون موقع هم مربيهاي تيم واقعي باشه برام يزاريد مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بر تمام دوستان.اقا دمتون گرم هر چه زودتر جوابمو بدین.من خیلی راحت از زمان انتشار pes10 داشتم بازی میکردم.از پچ smpatch هم استفاده میکردم.الان مدتیه بازی یه جوری شده.انگار کارت گرافیکم نکشه.اسلوموشن نشده یه حالتی عین آدم اهنی شده بازی.امیدوارم منظورمو رسونده باشم.در حالی که تو قسمت سیتینگ 3 گزینه good هست فقط رمم کمه نوشته bad البته قبلا هم همینجور بود.خواهشن یه کاری بکنید اعصابم خورده .چند روزه بازی نکردم.ممنون.موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا من متظرم.اومدم کافی نت خونه نتم قطع.یه حالی بدین من بتونم بازی کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درمورد مسابقات لیگ که داریم درموردش صحبت میکنیم به نظر میرسه باید یک تاپیک جدا باز بشه تا حق و حقوق کابران این تاپیک هم حفظ بشه .

اگه امكانش هست تصوير مربيان واقعي مستر ليگ و موقعي كه تعويض ميكنه اون موقع هم مربيهاي تيم واقعي باشه برام يزاريد مرسي
    این موارد قبلا توی تاپیک گذاشته شده شما باید به تاپیک ویرایش بازیها مراجعه کنی اونجا این موارد قرار داده شده .
    سلام بر تمام دوستان.اقا دمتون گرم هر چه زودتر جوابمو بدین.من خیلی راحت از زمان انتشار pes10 داشتم بازی میکردم.از پچ smpatch هم استفاده میکردم.الان مدتیه بازی یه جوری شده.انگار کارت گرافیکم نکشه.اسلوموشن نشده یه حالتی عین آدم اهنی شده بازی.امیدوارم منظورمو رسونده باشم.در حالی که تو قسمت سیتینگ 3 گزینه good هست فقط رمم کمه نوشته bad البته قبلا هم همینجور بود.خواهشن یه کاری بکنید اعصابم خورده .چند روزه بازی نکردم.ممنون.موفق باشید
    به احتمال بسیار زیاد باید از رم باشه میدونم قبلا اینجوری نبوده اما به مرور زمان که رجیستر ویندوز پر میشه این مشکلات هم بوجود میاد مگر اینکه با برنامه tune up و غیره ویندوزو تمیز کنید و یا عوضش کنید . از چه ویندوزی استفاده میکنی ؟

10. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من متوجه نشدم صحبت شما نشدم ؟ الان ما لیگ یک کشور رو انتخاب کنیم چه اشکالی داره ؟
    من منظورم این بود که در شماره های قبلی یه چیزی به نام Konami cup بودش که شما اختیار داشتید که مثلا لیگ یا کاپ برید و بعد هر تیم باشگاهی یا ملی از هر جایی می تونستید انتخاب کنید.اگر این شماره هم اینو داشت خیلی بهتر میشد و دوستان بیشتری شاید می تونستند شرکت کنند.
    راستی در مورد اون سوالها که گفتید اظهارنظر کنیم به شما پیغام بدیم یا همین جا مطرح کنیم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداش من از sp3 استفاده میکردم.عوض کردم درست نشد.رفتم sp2 گرفتم عوض کردم بازم درست نشد.ویندوزو عوض کردم یه بازی 10 دقیقه رو تونستم 25 دقیقه از نیمه اول رو بازی کنم.دوباره همونجوری شد.رمم هم 1gig.یه راهی بزارین جلوی پام حل شه.اعصابم ریخته بهم.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببین فرض کن 5 نفر توی این لیگ عضو هستن ما هفته اول رو شروع میکنیم توی تاپیک ابرنامه مسابقاتو اعلام میکنیم و همینطور ترتیب بازیها نفر اول بازیشو انجام میده بعد سیوشو توی یک سایت معین که از قبل مشخص شده قرار میده با توجه به برنامه نفر بعدی بازیشو انجام میده تا نفر پنجم بقیه بازیها رو هم کامپیوتر اتوماتیک انجام میده و پرونده هفته اول بسته میشه .
    آخر فصل آقای گل , بهترین پاسور و بهترین بازیکن و نفرات برتر مشخص میشن اگه دیدیدم بازی جذابه و بقیه کاربرا هم علاقه نشون دادن دو نفر آخر ( از بین 5 نفر ) از لیگ خارج میشن و دو نفر جدید برای لیگ فصل بعد انتخاب میشن ... اینجوری انگیزه برای همه بوجود میاد .

......

از امروز تا آخر هفته هرکسی دوست داره توی این مسابقات شرکت کنه میتونه اعلام کنه در ضمن هر کسی که اعلام آمادگی کرد در مورد این موارد هم اظهار نظر کنه تا با رای گیری نتیجه گیری کنیم:
    1- لیگ کدوم کشور رو انتخاب کنیم ؟
    2- کدوم تیم رو دوست دارید انتخاب کنید ؟
    3- زمان مسابقات چند دقیقه باشه؟
    4- گزینه خستگی انباشته بازیکنان هم انتخاب بشه ؟
    5- مسابقات رو هر شب پیگیری کنیم یا شب در میون یا چند روز در میون باشه ؟
    6-

در ضمن اگه یک نفر بازیشو سر موقع انجام نداد نهایتا تا دو بازی بعد میتونه بازی معوقه از یکی دو هفته قبلشو انجام بده بعد از این فرصت زمانی , بازی سه هیچ اعلام میشه . هدف ما اینه که مسابقات رو تا جای ممکنه شبیه به واقعیت انجام بدیم و با برنامه روز پیش بریم .
    1-انگلیس. چون 5 تا تیم قدرتمند دارد .4 تا تیم به علاوه منچستر سیتی
    2- در انگلیس آرسنال اما کلاً با بارسا حال میکنم.
    3-15 دقیقه
    4-بله
    5-اگه همه موافقت کنند یک شب در میون جالب تر است.
    فقط یک سوال بازی های رودررو را چه جوری برگزار می کنید؟؟؟
    البته من نمی تونم در مسابقات شرکت کنم .
    2-

14. 2 کاربر از adel0098711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •