تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 978 از 1903 اولاول ... 478878928968974975976977978979980981982988102810781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,771 به 9,780 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عجب شانسی داریما !! ملت رو ما clear میکنیم بقیه فارم میکنن !
    محمد میبینم که دو تا +2000 پوینتی در نزدیکیت به سر میبرن بهت حمله نکردن ؟

==
    نمردیم و یه چیزی پیدا کردیم

با اون بیچاره ها متحد هستم ... یکیشون رنک دو رقمی ورلد 25 هست اون یکی هم یه پا قوله واسه خودش
    منم که الان زدم آکادمی بسازه تا سه روز دیگه نوبل من میسازم و بعد سه روز هم اختصاص میدم به نیرو و بعد میپوکونمشون
    چاقال اون یارو که کلیرش کردی بازم نیرو ساخته ... بگیر کلیرش کن که دیوارش رو صاف کنم آخه حوصله ندارم الکی نیرو هامو صرف اون بدبخت کنم

===

این فورت هم چه باحاله !
    احتمالا همزمان با ورلد 10 میاد تا توی 10 بترکونیم

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چاقال اون یارو که کلیرش کردی بازم نیرو ساخته ... بگیر کلیرش کن که دیوارش رو صاف کنم آخه حوصله ندارم الکی نیرو هامو صرف اون بدبخت کنم
    بنده خدا 42 تا axe بیشتر نداشتش که آسفالتش کردم دمش گرم با چه روحیه ای بازی میکنه !
    من فکر نکنم تا 4-5 روز دیگه بتونم نوبل بسازم همش در حال پاک سازی اطرافم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بنده خدا 42 تا axe بیشتر نداشتش که آسفالتش کردم دمش گرم با چه روحیه ای بازی میکنه !
    من فکر نکنم تا 4-5 روز دیگه بتونم نوبل بسازم همش در حال پاک سازی اطرافم
    اسکات براش فرستادم ببینم چقدر نیرو دارم ... اگه چیزی نداشت 50 رم و 10 تا راکت و 50 تا ال سی میفرستم براش کلا با خاک یکسان بشه

چاقال تارگت برای فارم نداری ؟
    خیلی به ریسورس نیازمندم ! مخصوصا الان که دارم نوبل من میسازم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

چاقال یه سر نیرو هاتو بگو چقدره یکم بخندیم : دی

من امروز پینتم 2.500 میشه ... دیشب یه 900 پینت اومد برای من اسکات فرستاد کل اسکات هاشو کشتم ، بعدش برام رم با 500 تا اکس و 100 تا ال سی فرستادم منم جوری بهش حمله کردم که وقتی نیرو های من به روستای طرف میرسه 1 ثانیه بعد هم نیرو های طرف برسه یعنی نیرو های من اول برسه ... کلی دیوارش رو آوردم پایین و ریسورس دزدیم و کلی هم خندیدم : دی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اسکات براش فرستادم ببینم چقدر نیرو دارم ... اگه چیزی نداشت 50 رم و 10 تا راکت و 50 تا ال سی میفرستم براش کلا با خاک یکسان بشه

چاقال تارگت برای فارم نداری ؟
    خیلی به ریسورس نیازمندم ! مخصوصا الان که دارم نوبل من میسازم ...
    پیدا کردی ما رو هم خبر کن

==

این چه وضعشه ! طرف میاد دوئل میکنه با سلاح سرد منم که الان toughness روی 65 هستش . با سلاح 30-54 هر بار بین 55 تا 70 تا دمیج زد
    به این نتیجه میرسیم که اگه شوتینگ یا ویگور طرف از resistance بیشتر باشه اصلا هیچ تاثیری نداره
    حاجی فروم وست رو بگرد فرمولی چیزی پیدا نمیشه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

پیدا کردی ما رو هم خبر کن

==

این چه وضعشه ! طرف میاد دوئل میکنه با سلاح سرد منم که الان toughness روی 65 هستش . با سلاح 30-54 هر بار بین 55 تا 70 تا دمیج زد
    به این نتیجه میرسیم که اگه شوتینگ یا ویگور طرف از resistance بیشتر باشه اصلا هیچ تاثیری نداره
    حاجی فروم وست رو بگرد فرمولی چیزی پیدا نمیشه
    من که فارم توپ زیاد دارم
    چاقال آخر نیرو هاتو نگفتیا !
    بیا در مورد تریبال حرف بزنیم ... وست رو ولش

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چاقال یه سر نیرو هاتو بگو چقدره یکم بخندیم : دی
    من هر روز حداقل 30-40 تا نیرو رو تو حملات از دست میدم ولی طرف رو آسفالت میکنم

25 Spear fighters
    35 Swordsmen
    789 Axemen
    45 Archers
    109 Scouts
    275 Light cavalry
    37 Rams

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من هر روز حداقل 30-40 تا نیرو رو تو حملات از دست میدم ولی طرف رو آسفالت میکنم

25 Spear fighters
    35 Swordsmen
    789 Axemen
    45 Archers
    109 Scouts
    275 Light cavalry
    37 Rams
    خوب شد نیرو هاتو گفتی

نیروی من از برای تو کمتره !

مثل اینکه زیاد دارم بی احتیاطی میکنم ... باید نیروهامو بیشتر کنم !

حتی شده خیلی دیر تر روستا نوبل میکنم ولی یه روستایی نوبل میکنم که همه خوابشو ببینن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

عجب اره دیگه شدتاپک تریبال. منم که هیچی سر در نیاوردم چی به چیه چش باز کردم اطرافم دو تا سیصد پوینتی در اومده فک کنم نباس زیاد امیدوار به بقا باشم نه.خودم که 190 پوینتم گفتم که بخندیم با هم به هم .هنوزم تو هیچ گروهی نرفتم تو یکی رفتم دیدم هرکی هرکیه 40 نفر ریختن یه جا ملوم نی کی چی میگه همم که انگلیسی منم که اخر حوصله واسه ترجمه.زدم بیرون.این اموزش بازی ورلد میخواد؟تا خونده بشه؟دارم دانلودش میکنم یه ساعت دیگه تموم میشه زیاد حرف زدم نه؟اخه چن روز بسته بود اینجا همرو یهو خالی کردم.
    الان که نیگا کردم یکیشون شد چهارصد پوینتیعجب ضد حالی شده این بازی.یکم دوپینگ کنیمدوپس دوپس دوپس.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عجب اره دیگه شدتاپک تریبال. منم که هیچی سر در نیاوردم چی به چیه چش باز کردم اطرافم دو تا سیصد پوینتی در اومده فک کنم نباس زیاد امیدوار به بقا باشم نه.خودم که 190 پوینتم گفتم که بخندیم با هم به هم .هنوزم تو هیچ گروهی نرفتم تو یکی رفتم دیدم هرکی هرکیه 40 نفر ریختن یه جا ملوم نی کی چی میگه همم که انگلیسی منم که اخر حوصله واسه ترجمه.زدم بیرون.این اموزش بازی ورلد میخواد؟تا خونده بشه؟دارم دانلودش میکنم یه ساعت دیگه تموم میشه زیاد حرف زدم نه؟اخه چن روز بسته بود اینجا همرو یهو خالی کردم.
    الان که نیگا کردم یکیشون شد چهارصد پوینتیعجب ضد حالی شده این بازی.یکم دوپینگ کنیمدوپس دوپس دوپس.
    پینت اصلا مهم نیست

نیرو از همه چیز مهم تره

مثلا من الان یهو دارم رنکم رو 3 رقمی میکنم ولی بعد دوباره میرم سروقت نیرو و دوباره رنکم میاد پایین !

درضمن ، داشتن نیروی حجومی زیاد هم خوب نیست ! چون اکثر کاربر ها دارن حجومی میسازن پس بنابراین خیلی راحت کلیر میشن ... تنها چیزی که این صدق میکنه وقت آزاد و جامپ کردن و حملات به موقع هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •