تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 978 از 1178 اولاول ... 47887892896897497597697797897998098198298810281078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,771 به 9,780 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

پيش فرض

راستش من این حرف رو قبول ندارم!
    محصولی که تحت لایسنس یه شرکت مثل سونی، چنانچه در آنگولا هم تولید شده باشد، هیچ فرقی با محصولی که با همون درجه کیفیت در ژاپن ساخته شده نداره.
    الان دیگه اهمیتی نداره که در کجا ساخته شده باشه، مهم اینه که گرید یا همون درجه کیفیتش چی باشه.
    درسته ولی این چین لیسانس میسانس حالیش نمیشه که اونا تو مکتب درس میخونن دانشگاه فلان ندارنننننننننننند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام خدمت جناب رجیستر

مدتی قبل این سوال رو پرسیده بودم ولی جواب کافی نگرفتم. لطفاشما جواب بدید که سری HDX چطورند؟

از نظر امکانات که عالی بنظر میرسند:full HD -TV tuner -sub woofer -Blue ray light scribe -...

آیا قدیمی هستند ؟ نقطه ضعفشان چیست؟ میشه با dv6 و Fw 490 مقایسه کنید.

باتشکر فراوان
    سلام

دوست عزیز سری HDX توسط دوستان مفصلا در کلوپ HP ها بررسی و مقایسه شده ! می توانید رجوع کنید به و در صفحات میانی و آخری جستجو کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی
    ولی
    فقط اون قسمت از حرفام تایید میشود؟!
    در مورد باقي حرف ها REGISTERED USER پاسخ خواهند داد ( روي صحبت شما با ايشون بود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بسم الله
    سلام به دوستان گرامی
    آقا من دانشجوی تقریبا سال دوم رشته برق هستم. می خوام یه لب تاب بخرم حداکثر 650000 تومن. یه کم که جست و جو کردم به نظرم acer aspire 4530 خیلی خوب اومد البته مشخصاتشون متفاوت بود.
    Intel 2 Core2Dou 2M cash
    Chipset NVIDIA® nForce® MCP77MH Chipset
    Memory 3GB.
    upgradeable to 2GB with discard
    Display Screen 14.1" WXGA TFT LCD "CrystalBrite"
    (1280 x 800 pixel resolution)
    Video Type NVIDIA® GeForce® 9100M G
    Video Memory integrated 3D graphics with up to 752 MB of Turbo Cache™ (256 MB of dedicated video memory, up to 496 MB of shared system memory)
    Hard Disk 320 GB SATA HDD
    Weight 2.4 kg (5.29 lbs)
    Operating System vista
    Battery 6 Cells (3.0Hours battery life)
    و یکی اش هم این بود:

Cpu: AMD Turion™ X2-2GHz- 533Mhz -1Mb Cashe
    Ram: 3G DDR2
    Hard: 320Gb
    VGA: GeForce 9100-256Mb
    LCD: 14.1WXGA 1366*768
    Wheight: 2.2Kg
    Other:6cell battery-wireless-lan
    به نظرتون چطورن؟ من می خوام با این لب تاب نرم افزارهای رشته ام رو و برنامه هایی مثل فتو شاپ و... کارکنم . ؟
    پیشا پیش ممنون از جوابتون.
    یا علی
    اینجا همه کاربرا اهل کل کل و فک زدن هستند ... کمک که نمی کنند به کاربرای تازه وارد و عموم
    طرف کارش اینه هر روز بیاد و مهر تاییدش رو زیر سونی FW اش بزنه که باباییش براش خریده یا یکی بیاد اخبار بازارش رو بگه ... بررسی تخصصی که ندارم ! ماشالله !

بگذریم ...!

دو تا برای فتوشاپ ضعبف هستند ... ببین وقتی میخوای به بنر 6 متری کار کنی ، تمام رم و فضای مجازی هاردت رو با حجم بالای 500 مگابایتی پر میشه ... هر دو سی پی یو ضعیفی دارند (بخصوص دومی باسش 533 هست) و پردازش این حجم براشون سخته !

بهترین انتخاب شما Acer 5738ZG هست که حدود 650 قیمتش هست با گارانتی یکساله سازگار و بهترین انتخاب برای دانشجویان و گرافیست هایی است که بودجه کم دارند :

کد:
    موفق باشید

5. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستش من این حرف رو قبول ندارم!
    محصولی که تحت لایسنس یه شرکت مثل سونی، چنانچه در آنگولا هم تولید شده باشد، هیچ فرقی با محصولی که با همون درجه کیفیت در ژاپن ساخته شده نداره.
    الان دیگه اهمیتی نداره که در کجا ساخته شده باشه، مهم اینه که گرید یا همون درجه کیفیتش چی باشه.
    درسته ، محصولات بطور مثال سوني توي همه كشور ها تحت ليسانس سوني ژاپن هستند ولي خب كيفيت مونتاژ و اسمبل توليدات سوني ژاپن تفاوت ميكنه دوست من
    البته اين تفاوت اونقدر نيست كه بخواد ملاك اول براي خريد باشه
    ببينيد بيشتر برند ها الان توليدشون رو دادن شرق آسيا ( غير از ژاپن و كره ) براي اينكه نيروي كار ارزان تر هست و بيشتر توليدات قيمت تمام شده پايينتري نسبت به كارخانه مبدا رو دارند
    ولي خب دوام و طول عمر يك لپ تاپ سوني ژاپن بيشتر و بالاتر از مشابه چين هست ( اگرچه كيفيت ساخت يكسانه )

7. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

در مورد باقي حرف ها REGISTERED USER پاسخ خواهند داد ( روي صحبت شما با ايشون بود )
    عجب ، پیام جان داشتیم؟
    والا من نفهمیدم آخر کی از من چی می خواست ... سوالی که از من می پرسید بیزحمت یه Registered user قبلش بزارید

9. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

درسته ، محصولات بطور مثال سوني توي همه كشور ها تحت ليسانس سوني ژاپن هستند ولي خب كيفيت مونتاژ و اسمبل توليدات سوني ژاپن تفاوت ميكنه دوست من
    البته اين تفاوت اونقدر نيست كه بخواد ملاك اول براي خريد باشه
    ببينيد بيشتر برند ها الان توليدشون رو دادن شرق آسيا ( غير از ژاپن و كره ) براي اينكه نيروي كار ارزان تر هست و بيشتر توليدات قيمت تمام شده پايينتري نسبت به كارخانه مبدا رو دارند
    ولي خب دوام و طول عمر يك لپ تاپ سوني ژاپن بيشتر و بالاتر از مشابه چين هست ( اگرچه كيفيت ساخت يكسانه )
    البته من یه تجربه در مورد HP و Acer بگویم

دفعات اولی که سفارش دادیم این نوت بوک ها را ، دو کیفیت توی بازار بود ... سفارش خاورمیانه (امارات) و سفارش کانادا

باید بگم که دقیقا این نوت بوک ها توی کیفیت تفاوت داشتند ... سفارش کانادا حدود 35 تومن گرانتر بود ولی شرایط کارکرد بسیار ثابت و استیبل بود ولی سفارش امارات (ارزانتر) کاور پشتش رو نگاه می کردی ، درست جا نرفته بود (برای رم ) و بعضی لپ تاپ هنگام کار لرزش داشت

ببینید ، هر دوی اینها رو چین تولید کرده ولی سلایق یک کشور و قدرت خرید مردم فرق داره و کیفیت مونتاژ و روی هم سوار کردن تفاوت میکنه ...

به نظر من مهم تر از تولید توی چین و ژاپن و آمریکا ، سفارش دهنده برای خرید آن نوت بوک هست

11. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VahidDG2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    CAPCOM

پيش فرض

کد:

کاش طرف اینو بخونه

حرف دل مارو زدی

13. این کاربر از VahidDG2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrshad taheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینجا همه کاربرا اهل کل کل و فک زدن هستند ... کمک که نمی کنند به کاربرای تازه وارد و عموم
    طرف کارش اینه هر روز بیاد و مهر تاییدش رو زیر سونی FW اش بزنه که باباییش براش خریده یا یکی بیاد اخبار بازارش رو بگه ... بررسی تخصصی که ندارم ! ماشالله !

بگذریم ...!
    شما که استادی جواب بده
    در ضمن انقدر از 1225 خودت تعریف میکنی مثل اینکه یادت رفتههر کسیم چیزی بهت میگه صدات در میاد
    ما تو تاپیک fw حرفی میزنیم پس مشکلی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ma@@#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    وقتي كه رسيدم اطلاع ميدم

9

عجب ، پیام جان داشتیم؟
    والا من نفهمیدم آخر کی از من چی می خواست ... سوالی که از من می پرسید بیزحمت یه Registered user قبلش بزارید

نقل قول:
    نوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بانه گرونتر بدون گارانتی تهران هست

بانه = لوازم صوتی تصویری - آشپزخانه - LCD و کولر دو تیکه و لوازم آرایشی و تا حدودی موبایل

همین

خوب سوال خوبیه بانه نمیشه ولی پیرانشهر فلان میشه ار زونتر گیر آورد یا یه راهنمایی کنید که ما ارزونتر بتونیم بخریم دووووستان؟ممنون

و بین برندهای لب تاب سونی از همه مطمعن تره ؟/(از نظر ساخت قطعات در ژاپن)ولی دل اکثرآ چینیه چه معلوم اونایی که نوشتن ایوروپ اونا هم کشک باشن
    در کل اگه راست هم باشه کار ژاپن باز هم از آمریکا یا اروپا بهتره ننننه؟
    مخلصیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •