درسته ولی این چین لیسانس میسانس حالیش نمیشه که اونا تو مکتب درس میخونن دانشگاه فلان ندارنننننننننننند![]()
درسته ولی این چین لیسانس میسانس حالیش نمیشه که اونا تو مکتب درس میخونن دانشگاه فلان ندارنننننننننننند![]()
سلام
دوست عزیز سری HDX توسط دوستان مفصلا در کلوپ HP ها بررسی و مقایسه شده ! می توانید رجوع کنید به و در صفحات میانی و آخری جستجو کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد باقي حرف ها REGISTERED USER پاسخ خواهند داد ( روي صحبت شما با ايشون بود )
اینجا همه کاربرا اهل کل کل و فک زدن هستند ... کمک که نمی کنند به کاربرای تازه وارد و عموم
طرف کارش اینه هر روز بیاد و مهر تاییدش رو زیر سونی FW اش بزنه که باباییش براش خریده یا یکی بیاد اخبار بازارش رو بگه ... بررسی تخصصی که ندارم ! ماشالله !
بگذریم ...!
دو تا برای فتوشاپ ضعبف هستند ... ببین وقتی میخوای به بنر 6 متری کار کنی ، تمام رم و فضای مجازی هاردت رو با حجم بالای 500 مگابایتی پر میشه ... هر دو سی پی یو ضعیفی دارند (بخصوص دومی باسش 533 هست) و پردازش این حجم براشون سخته !
بهترین انتخاب شما Acer 5738ZG هست که حدود 650 قیمتش هست با گارانتی یکساله سازگار و بهترین انتخاب برای دانشجویان و گرافیست هایی است که بودجه کم دارند :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته ، محصولات بطور مثال سوني توي همه كشور ها تحت ليسانس سوني ژاپن هستند ولي خب كيفيت مونتاژ و اسمبل توليدات سوني ژاپن تفاوت ميكنه دوست من
البته اين تفاوت اونقدر نيست كه بخواد ملاك اول براي خريد باشه
ببينيد بيشتر برند ها الان توليدشون رو دادن شرق آسيا ( غير از ژاپن و كره ) براي اينكه نيروي كار ارزان تر هست و بيشتر توليدات قيمت تمام شده پايينتري نسبت به كارخانه مبدا رو دارند
ولي خب دوام و طول عمر يك لپ تاپ سوني ژاپن بيشتر و بالاتر از مشابه چين هست ( اگرچه كيفيت ساخت يكسانه )
عجب ، پیام جان داشتیم؟در مورد باقي حرف ها REGISTERED USER پاسخ خواهند داد ( روي صحبت شما با ايشون بود )
والا من نفهمیدم آخر کی از من چی می خواست ... سوالی که از من می پرسید بیزحمت یه Registered user قبلش بزارید
البته من یه تجربه در مورد HP و Acer بگویم
دفعات اولی که سفارش دادیم این نوت بوک ها را ، دو کیفیت توی بازار بود ... سفارش خاورمیانه (امارات) و سفارش کانادا
باید بگم که دقیقا این نوت بوک ها توی کیفیت تفاوت داشتند ... سفارش کانادا حدود 35 تومن گرانتر بود ولی شرایط کارکرد بسیار ثابت و استیبل بود ولی سفارش امارات (ارزانتر) کاور پشتش رو نگاه می کردی ، درست جا نرفته بود (برای رم ) و بعضی لپ تاپ هنگام کار لرزش داشت
ببینید ، هر دوی اینها رو چین تولید کرده ولی سلایق یک کشور و قدرت خرید مردم فرق داره و کیفیت مونتاژ و روی هم سوار کردن تفاوت میکنه ...
به نظر من مهم تر از تولید توی چین و ژاپن و آمریکا ، سفارش دهنده برای خرید آن نوت بوک هست![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاش طرف اینو بخونه
حرف دل مارو زدی![]()
شما که استادی جواب بده
در ضمن انقدر از 1225 خودت تعریف میکنی مثل اینکه یادت رفتههر کسیم چیزی بهت میگه صدات در میاد
ما تو تاپیک fw حرفی میزنیم پس مشکلی نیست![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانه گرونتر بدون گارانتی تهران هست
بانه = لوازم صوتی تصویری - آشپزخانه - LCD و کولر دو تیکه و لوازم آرایشی و تا حدودی موبایل
همین
خوب سوال خوبیه بانه نمیشه ولی پیرانشهر فلان میشه ار زونتر گیر آورد یا یه راهنمایی کنید که ما ارزونتر بتونیم بخریم دووووستان؟ممنون
و بین برندهای لب تاب سونی از همه مطمعن تره ؟/(از نظر ساخت قطعات در ژاپن)ولی دل اکثرآ چینیه چه معلوم اونایی که نوشتن ایوروپ اونا هم کشک باشن
در کل اگه راست هم باشه کار ژاپن باز هم از آمریکا یا اروپا بهتره ننننه؟
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)