سنسور "1/2.3 بزرگ تر هست 6.17x 4.55
SLR حدود این 23.4x 15.6
هم بله هم نه ، بله چون نویز کم تری داره نه چون اندازه و در نتیجه جزئیات (detail)کم تری در عکس هست
سنسور "1/2.3 بزرگ تر هست 6.17x 4.55
SLR حدود این 23.4x 15.6
هم بله هم نه ، بله چون نویز کم تری داره نه چون اندازه و در نتیجه جزئیات (detail)کم تری در عکس هست
آیا slrحدود 500 تومن در حد و اندازه های sx230 وجود داره؟ زوم 14x ؛ کیفیت عکس ؛ فیلمبرداری full HD
خوب با گارانتي فوكا بگير همونجا هم چندتا شات تو حالت هاي مختلف بگير يه موقع لنزش يا صفحش مشكلي نداشته باشه.گرفتي حتما يه ريويو ازش يزار چون منم تو مخمه اينو بگيرم.قيمتشم با گارانتي اصلي 410 تومنه .
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
مي توني سوني a230 بگيري كه زوم بستگي به لنزت داره ولي فيلمبرداري نداره كلا تو اين قيمت بيخيال اس ال ار شي بهتره.
1.متاسفانه منم نیستم
4.من سه پاره ها رو نمیشناسم. ولی یه سه پایه Takara خریدم 40 هزار تومان.به نسبت قیمتش امکاناتش خیلی خوبه .تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که یکی از دسته هاش کمی سفته و روون حرکت نمی کنه .البته اگه بخواید زیاد تر هزینه کنید مسلما قضیه فرق می کنه
5.حتما یک فیلتر UV بخرید.دوربینتون خودش فیلتر UV داره و معمولا برای کثیف نشدن لنز اینو میزارن روش.البته فیلتر بی اثری هم هست که برای همین کار ساخته شده ولی من ندیدم !
موفق باشید![]()
تفاوت slr ها در برابر sx230 (و کلا کامپکتا) مثل ماشین اثباب بازی و ماشین واقعی هست
خیر ، بزرگنمایی لنز همراه دوربین های slr که معمولا 55-18 هست 3x بزرگنمایی (زوم) داره
مخرج کسر هرچی کوچیک تر باشه عدد بزرگ تره1/2.5 = 2/5 = 0.4
اینم اندازه های معمول سنسور ها :
مثلا Nikon D3100 اندازه سنسورش APS-C هست
نمی دونم دوربین شما چه مدلیه ولی اگه همه چیزش با اون مدل کنون یکی باشه ولی مگاپیکسلش کم تر باشه مسلما توی محیط تاریکتر عکس بهتر و با دقت کم تری می گیره ولی کنون باید ISO رو بیشتر بالا ببره که نویز عکسش زیاد میشهباید دید مگاپیکسل بالای کنون جزییات بیشتری ثبت می کنه یا دوربین شما با نویز کم تر .
فعلا با این اندازه سنسور 12 مگاپیکسل منطقیه ولی در نهایت باید نمونه عکس ها رو در ISO ]ای مختلف ببینید و تصمیم بگیرید.در ضمن ... بعضی از دوربین ها با اینکه نویز زیادی دارند نویز گیری می کنند که به نظر میاد نویزشون کمه ولی عکس محو می شه و جزییات کمه. به این مورد هم دقت کنید !
موفق باشید![]()
دوربین حرفه ای با 14X زوم و فول اچ دی بالای 2 میلیون تومن واست آب میخوره
چون لنزی با این مشخصات حدود 700 تا 800 تومن پولشه
دوستان من تصمیم گرفتمD3100رو بگیرم.ولی باتوجه به اینکه زوم و عکاسی ماکرو رو دوست دارم و نمیخوام لنز کیت دوربین رو عوض کنم(پولشو ندارم دیگه) بهتر نیست همون HS20 رو بگیرم؟ البتته به کیفیت خروجی عکس خیلی اهمیت میدم. خواهشن زود جواب بدین
کیفیت عکس D3100 با HS20 قابل قیاس نیست
پس S200 چی شد
اگر کیفیت خروجی عکس خیلی مهمه D3100 ، بعد از چند ماه هم میتونید یه لنز تله بخرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)