تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 978 از 1635 اولاول ... 478878928968974975976977978979980981982988102810781478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,771 به 9,780 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    جناب rostamiani شما فرموده بودید که هر چه اندازه سنسور بزرگ تر باشه بهتر هست و در مقابل هم تعداد پیکسل ها باید در حد معقول باشه و اگر زیاد بالا باشد نتیجه بر عکس میده
    اولا سوالم این هست که سنسور "1/2.3 بزرگ تر هست یا "1/2.5 ؟ نمونه ای SLR اندازه سنسورشون چند هست؟
    ثانیا الان دوربین المپیوس من که سنسورش "1/2.5 و 7.1 مگاپیکسل هست یعنی بازدهی بیشتری نسبت به نمونه های مشابه همچون کانن با سنسور "1/2.3 و 14.1 مگاپیکسل دارد؟
    سنسور "1/2.3 بزرگ تر هست 6.17x 4.55
    SLR حدود این 23.4x 15.6
    هم بله هم نه ، بله چون نویز کم تری داره نه چون اندازه و در نتیجه جزئیات (detail)کم تری در عکس هست

2. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad3103's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منظور من از کار با حرفه اي برزگ بودن ، نسبتا سخت بودن کار و نياز يه لنز بود
    SX230 خوبه اما حرفه اي کجا و کامپکت (SX230) کجا
    آیا slrحدود 500 تومن در حد و اندازه های sx230 وجود داره؟ زوم 14x ؛ کیفیت عکس ؛ فیلمبرداری full HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنون از شما دوست عزیز (اشتباه از امضای من بود ببخشید) اصلاح شد

بنده انتخاب خودم رو کردم و با توجه به اینکه وزن و اندازه و کیفیت فیلمبرداری ضعیفتر S200 رو انتخاب کردم چون اولویت من عکاسی هست اما سوالات من چیز دیگه بود.در مورد وسایل موجودی که باید داخل جعبه باشه و لوازم جانبی که باید بخرم سوال کردم.فردا میرم تو مغازه باید چه نکاتی رو رعایت کنم تا سرم کلاه نره.اخه متاسفانه اکثر فروشندگان اینجا حتی اسم دوربینی که پشت ویترین گذاشتن رو نمیدونن.ابتدایی ترین سوال رو در مورد دوربینی که میگن خوبه بپرسی هنگ می کنن فقط بلدن بگن همینو ببر و .....
    خوب با گارانتي فوكا بگير همونجا هم چندتا شات تو حالت هاي مختلف بگير يه موقع لنزش يا صفحش مشكلي نداشته باشه.گرفتي حتما يه ريويو ازش يزار چون منم تو مخمه اينو بگيرم.قيمتشم با گارانتي اصلي 410 تومنه .

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

آیا slrحدود 500 تومن در حد و اندازه های sx230 وجود داره؟ زوم 14x ؛ کیفیت عکس ؛ فیلمبرداری full HD
    مي توني سوني a230 بگيري كه زوم بستگي به لنزت داره ولي فيلمبرداري نداره كلا تو اين قيمت بيخيال اس ال ار شي بهتره.

5. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

ببخشید شاید اینجا جای این سوال ها نباشه اما تایپیکی پیدا نکردم
    دوستان بالاخره حقوق رسید فردا میرم s200 میخرم . فقط چند سوال :
    1-موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟(زرنگ و بازاری نیستم)
    2-داخل جعبه چه چیز هایی باید داشته باشه؟
    3-محافظ هم میخوره یک محافظ مانیتور بخرم؟
    4-پایه چه مارکی بخرم؟
    5-این فیلتر که میگن شامل این دوربین میشه بخرم؟

پیشاپیش از پاسخ هاتون ممنونم
    1.متاسفانه منم نیستم
    4.من سه پاره ها رو نمیشناسم. ولی یه سه پایه Takara خریدم 40 هزار تومان.به نسبت قیمتش امکاناتش خیلی خوبه .تنها مشکلی که باهاش دارم اینه که یکی از دسته هاش کمی سفته و روون حرکت نمی کنه .البته اگه بخواید زیاد تر هزینه کنید مسلما قضیه فرق می کنه
    5.حتما یک فیلتر UV بخرید.دوربینتون خودش فیلتر UV داره و معمولا برای کثیف نشدن لنز اینو میزارن روش.البته فیلتر بی اثری هم هست که برای همین کار ساخته شده ولی من ندیدم !

موفق باشید

7. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تفاوت slr ها در برابر sx230 (و کلا کامپکتا) مثل ماشین اثباب بازی و ماشین واقعی هست
    خیر ، بزرگنمایی لنز همراه دوربین های slr که معمولا 55-18 هست 3x بزرگنمایی (زوم) داره

9. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    جناب rostamiani شما فرموده بودید که هر چه اندازه سنسور بزرگ تر باشه بهتر هست و در مقابل هم تعداد پیکسل ها باید در حد معقول باشه و اگر زیاد بالا باشد نتیجه بر عکس میده
    اولا سوالم این هست که سنسور "1/2.3 بزرگ تر هست یا "1/2.5 ؟ نمونه ای SLR اندازه سنسورشون چند هست؟
    ثانیا الان دوربین المپیوس من که سنسورش "1/2.5 و 7.1 مگاپیکسل هست یعنی بازدهی بیشتری نسبت به نمونه های مشابه همچون کانن با سنسور "1/2.3 و 14.1 مگاپیکسل دارد؟
    مخرج کسر هرچی کوچیک تر باشه عدد بزرگ تره 1/2.5 = 2/5 = 0.4
    اینم اندازه های معمول سنسور ها :

مثلا Nikon D3100 اندازه سنسورش APS-C هست

نمی دونم دوربین شما چه مدلیه ولی اگه همه چیزش با اون مدل کنون یکی باشه ولی مگاپیکسلش کم تر باشه مسلما توی محیط تاریکتر عکس بهتر و با دقت کم تری می گیره ولی کنون باید ISO رو بیشتر بالا ببره که نویز عکسش زیاد میشه باید دید مگاپیکسل بالای کنون جزییات بیشتری ثبت می کنه یا دوربین شما با نویز کم تر .
    فعلا با این اندازه سنسور 12 مگاپیکسل منطقیه ولی در نهایت باید نمونه عکس ها رو در ISO ]ای مختلف ببینید و تصمیم بگیرید.در ضمن ... بعضی از دوربین ها با اینکه نویز زیادی دارند نویز گیری می کنند که به نظر میاد نویزشون کمه ولی عکس محو می شه و جزییات کمه. به این مورد هم دقت کنید !

موفق باشید

11. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوربین حرفه ای با 14X زوم و فول اچ دی بالای 2 میلیون تومن واست آب میخوره
    چون لنزی با این مشخصات حدود 700 تا 800 تومن پولشه

13. 3 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jvd_petroo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من تصمیم گرفتمD3100رو بگیرم.ولی باتوجه به اینکه زوم و عکاسی ماکرو رو دوست دارم و نمیخوام لنز کیت دوربین رو عوض کنم(پولشو ندارم دیگه) بهتر نیست همون HS20 رو بگیرم؟ البتته به کیفیت خروجی عکس خیلی اهمیت میدم. خواهشن زود جواب بدین

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان من تصمیم گرفتمD3100رو بگیرم.ولی باتوجه به اینکه زوم و عکاسی ماکرو رو دوست دارم و نمیخوام لنز کیت دوربین رو عوض کنم(پولشو ندارم دیگه) بهتر نیست همون HS20 رو بگیرم؟ البتته به کیفیت خروجی عکس خیلی اهمیت میدم. خواهشن زود جواب بدین
    کیفیت عکس D3100 با HS20 قابل قیاس نیست

16. این کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پس S200 چی شد
    اگر کیفیت خروجی عکس خیلی مهمه D3100 ، بعد از چند ماه هم میتونید یه لنز تله بخرید

18. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •