تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 978 از 2014 اولاول ... 4788789289689749759769779789799809819829881028107814781978 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,771 به 9,780 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امروز طرفدار مقاومت نيستم
    پيروانى: اگر شاغلام اجازه بدهد روى نيمكت پرسپوليس مى نشينم

ايران ورزشى - براى اولين بار نيست كه برادران پيروانى بايد رو در روى هم بايستند. پيش از اين افشين پيروانى بارها با پيراهن پرسپوليس مقابل تيم برادرش بازى كرده بود اما اين بار قضيه فرق مى كند. برادر كوچكتر هميشه به عنوان بازيكن حريف شاغلام بوده و امروز در قامت مربى. اين مسأله انگار براى خودش هم جالب است كه مى گويد: او بزرگتر ماست. همه به او احترام مى گذاريم. ايشان هر حرفى بزند من هرگز روى حرفش حرف نمى زنم و هر چه بگويد مى پذيرم. امروز هم حتما با اجازه او روى نيمكت پرسپوليس مى نشينم اما طرفدار مقاومت نيستم.
    افشين پيروانى در ادامه صحبت هايش به بازى پرسپوليس و مقاومت هم اشاره مى كند: مقاومت هميشه خوب بازى مى كند و ما مى دانيم كه در شيراز كار خيلى سختى داريم. البته بعد از پيروزى برابر سپاهان بازيكنان تيم از نظر روحى به شرايط خيلى خوبى رسيده اند. آنها مى دانند كه در شرايط فعلى، غير از برد هيچ نتيجه ديگرى به دردمان نمى خورد براى نزديك تر شدن به صدر جدول بايد حتما ببريم. ديگر نمى خواهيم اشتباهاتى را كه در بازى هاى قبلى داشتيم تكرار كنيم و براى اين كار برنامه هاى جديدى داريم. مربى جوان پرسپوليس بار ديگر به رويارويى با تيم شهرش اشاره مى كند و اينگونه صحبت هايش را به پايان مى برد: «رويارويى با تيم هاى شيرازى اصلا براى من آسان نيست ولى به هر حال در فوتبال حرفه اى بايد همه چيز را پذيرفت. ما مى خواهيم سومين پيروزى پياپى را در شيراز جشن بگيريم و فقط مى گويم كه امروز طرفدار مقاومت و برادرم نيستم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين قطبى: قلب شير در شيراز هم بيدار است

پرسپوليسى ها فصل قبل يك پيروزى عجيب را در شيراز برابر مقاومت كسب كردند و حالا افشين قطبى كه به قول خودش خاطرات خوبى از شيراز دارد، اميدوار است كه اين بار هم با پيروزى شيراز را ترك كند. او مى گويد:
    «پرسپوليس در شيراز فقط به ۳ امتياز فكر مى كند و به دنبال سومين پيروزى پياپى خود در ليگ برتر است.
    پرسپوليس طى دو هفته گذشته روى نوار پيروزى گام برداشته و بازيكنان ما نشان دادند كه قلب شير دوباره بيدار شده و براى قهرمانى در ليگ برتر آماده است،به همين دليل من اعتقاد دارم كه نبايد تحت هيچ شرايطى در شيراز امتياز از دست بدهيم.براى تيم مقاومت احترام بالايى قائل هستيم و اعتقاد داريم كه اين تيم در شهر خودش بازى بسيار خوبى انجام مى دهد اما ما بايد در شيراز پيروز شويم و به روند بسيار خوبمان ادامه دهيم.
    البته متاسفانه در اين بازى ما على كريمى را در اختيار نداريم و اين موضوع روى كار تيم تأثير منفى دارد اما بازيكنان پرسپوليس با انگيزه بسيار بالايى كه دارند اجازه نمى دهند هيچ چيز روى بازى آنها تأثير منفى بگذارد.» قطبى ادامه مى دهد: «من بايد به شهرى بروم كه زادگاه ام است و از اين شهر خاطرات بسيار خوبى دارم.من به فوتبال و تيم اين شهر احترام بسيار زيادى ميگذارم ولى بايد در اين شهر همراه پرسپوليس پيروز شوم.
    ما به زودى به صدر جدول بر مى گرديم و اميدوارم كه در اين بازى بازيكنان پرسپوليس به راحتى فرصت هاى خود را از دست ندهند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين قطبى: قلب شير در شيراز هم بيدار است

پرسپوليسى ها فصل قبل يك پيروزى عجيب را در شيراز برابر مقاومت كسب كردند و حالا افشين قطبى كه به قول خودش خاطرات خوبى از شيراز دارد، اميدوار است كه اين بار هم با پيروزى شيراز را ترك كند. او مى گويد:
    «پرسپوليس در شيراز فقط به ۳ امتياز فكر مى كند و به دنبال سومين پيروزى پياپى خود در ليگ برتر است.
    پرسپوليس طى دو هفته گذشته روى نوار پيروزى گام برداشته و بازيكنان ما نشان دادند كه قلب شير دوباره بيدار شده و براى قهرمانى در ليگ برتر آماده است،به همين دليل من اعتقاد دارم كه نبايد تحت هيچ شرايطى در شيراز امتياز از دست بدهيم.براى تيم مقاومت احترام بالايى قائل هستيم و اعتقاد داريم كه اين تيم در شهر خودش بازى بسيار خوبى انجام مى دهد اما ما بايد در شيراز پيروز شويم و به روند بسيار خوبمان ادامه دهيم.
    البته متاسفانه در اين بازى ما على كريمى را در اختيار نداريم و اين موضوع روى كار تيم تأثير منفى دارد اما بازيكنان پرسپوليس با انگيزه بسيار بالايى كه دارند اجازه نمى دهند هيچ چيز روى بازى آنها تأثير منفى بگذارد.» قطبى ادامه مى دهد: «من بايد به شهرى بروم كه زادگاه ام است و از اين شهر خاطرات بسيار خوبى دارم.من به فوتبال و تيم اين شهر احترام بسيار زيادى ميگذارم ولى بايد در اين شهر همراه پرسپوليس پيروز شوم.
    ما به زودى به صدر جدول بر مى گرديم و اميدوارم كه در اين بازى بازيكنان پرسپوليس به راحتى فرصت هاى خود را از دست ندهند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فاصله ۴ گله نيكبختبا گلزن پرسپوليس

عليرضا نيكبخت با به ثمر رساندن ۲ گل مقابل سپاهان نه تنها يكى از اركان اصلى برترى پرسپوليس مقابل حريف بود بلكه ۷ گله شد و در جمع برترين گلزنان ليگ قرار گرفت. جالب اينكه نيكبخت در سه فصل حضور خود در پرسپوليس تا هفته دوازدهم ۲۴ گل در ليگ برتر به ثمر رسانده و در رده سومين گلزن برتر پرسپوليس در ۸ دوره ليگ برتر شناخته شد. نيكبخت در سال ۸۵ هشت گل و در سال ،۸۶ ۹ گل براى پرسپوليس زد و در فصل جارى تاكنون ۷ بار براى پرسپوليس گلزنى كرده. جمعاً ۲۴ گل در ليگ برتر (با پيراهن پرسپوليس) در كارنامه او ثبت شده و به احتمال زياد برترين گلزن پرسپوليس در تاريخ ليگ برتر مى شود. در حال حاضر سهراب انتظارى با به ثمر رساندن ۲۸ گل، برترين گلزن پرسپوليس در ليگ برتر محسوب مى شود، جواد كاظميان با ۲۵ گل زده و واحدى نيكبخت با ۲۴ گل در مكان هاى بعدى قرار دارند.
    جالب اينكه نيكبخت در سال ۸۴ در ۲۵ بازى براى استقلال تنها يك بار گلزنى كرده بود!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرخزادى: باور كنيد اختلافى نيست

ايران ورزشى- مجيد فرخزادى شده مسؤول تكذيب. همه خبرهاى ضد پرسپوليسى. او در قامت سخنگوى باشگاه در اين مدت بارها اختلافات را تكذيب كرده اما انگار كافى نيست.
    او بار ديگر مجبور است تكذيبيه اش را تكرار كند: هدايتى و مصطفوى با حضور در هتل محل اسكان بازيكنان قبل از ديدار با سپاهان نشان دادند هيچ گونه مشكلى با يكديگر ندارند. طى هفته هاى گذشته شايعات فراوانى در خصوص اختلافات مصطفوى و حسين هدايتى به گوش مى رسيد اما طيجلسه اى كه اين دو مدير زحمتكش پرسپوليس برگزار كردند تمامى سوءتفاهم ها برطرف شد.
    اين را هم بگويم كه هرگونه بحث اختلاف بين من و مديرعامل باشگاه هم شايعه است.
    من هيچ گونه مشكلى نه با داريوش مصطفوى بلكه با هيچ كدام از اعضاى هيات مديره ندارم و در خدمت پرسپوليس خواهم بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دى كارمو قول داد: به مقاومت گل مى زنم

ايران ورزشى- عملكرد پائولو دى كارمو هرگز رضايت بخش نبوده و قطعاً خودش هم از اين بابت احساس عذاب وجدان دارد البته او خوش شانس هم بود كه پرسپوليس مقابل سپاهان برنده بود وگرنه مشخص نيست به خاطر آن دو موقعيت طلايى چه بلايى سر دى كارمو مى آمد، خودش كه مى گويد: فكر مى كنم هواداران پرسپوليس از من ناراضى هستند و به همين دليل مى خواهم با انجام يك بازى بسيار خوب در مقابل مقاومت آنها را راضى كنم. در بازى قبل مقابل سپاهان بازى بسيار خوبى از خودم به نمايش نگذاشتم و بابت اين موضوع از هواداران پرسپوليس عذرخواهى مى كنم.من هنوز با تيم كاملاً هماهنگ نشده ام و به همين دليل گاهى اوقات حتى فرصت هاى آسان را هم از دست مى دهم ولى اين بار انگيزه بسيار زيادى دارم تا جبران كنم و به هر ترتيبى كه شده مى خواهم به مقاومت گل بزنم.
    مقاومت تيم بسيار خوبى است اما پرسپوليس براى كسب اين پيروزى خارج از خانه انگيزه هاى بسيار زيادى دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مطمئن بودم بحران پرسپوليس تمام مى شود
    خليلى: براى بازى كردنعجله ندارم

ايران ورزشى- محسن خليلى پيش بينى كرده بود كه يك پيروزى، پرسپوليس را از بحران عجيبى كه گرفتارش شده، خارج مى كند و حالا كه پيش بينى اش درست از آب درآمده مى گويد: من مطمئن بودم پرسپوليس پس از گذشت يك بحران مجدداً به روزهاى اوج خود نزديك خواهد شد و حالا دوباره شاهد درخشش اين تيم در ليگ برتر هستيم.
    مسابقه سپاهان را ازطريق تلويزيون در آلمان تماشا كردم و در طول مسابقه آرزو مى كردم نتيجه مساوى نشود. خوشبختانه بازيكنان با آمادگى بالاى خود توانستند تيم خوب سپاهان را شكست دهند.
    بازيكنان تيم سپاهان از باخت فصل گذشته كه سبب شد قهرمانى را از دست بدهند بسيار ناراحت بودند و مى خواستند در اين مسابقه جبران كنند اما نتوانستند به هدف خود دست يابند، اميدوارم كه پرسپوليس همچنان به روند روبه رشد خودادامه دهد.
    خليلى درباره خودش ادامه مى دهد: وقتى شرايط پاى مصدومم را براى پزشك آلمانى ام تشريح كردم او بسيار راضى بود و من نيز از اين مسأله خيلى خوشحال شدم بنابراين تلاشم را براى بازگشت به ميادين دو چندان خواهم كرد البته براى بازى كردن عجله اى ندارم چرا كه مى خواهم با بهبودى كامل به ميادين بازگردم.
    مهاجم پرسپوليس با اشاره به ديدار تيمش برابر مقاومت سپاسى هم مى گويد: ما سال گذشته بازى سختى را برابر اين تيم انجام داديم چرا كه شاگردان غلامحسين پيروانى هميشه با ارايه يك بازى جنگنده و دوندگى بسيار براى هر تيمى دردسرساز هستند و پرسپوليس بايد مراقب آنها باشد، من به عنوان يك پرسپوليسى اميدوارم بازيكنان پرسپوليس اينبار نيز با ارايه يك فوتبال قابل قبول نتيجه را به نفع خود تغيير دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شروع تمرينات خليلى در آلمان
    ايران ورزشى - با تشخيص پزشكان متخصص از بهبودى نسبى وضعيت محسن خليلى، اين بازيكن از ديروز تمرينات اختصاصى را براى بازگشت به ميادين در مونيخ آلمان آغاز كرد. سه شنبه شب پزشك آلمانى محسن خليلى پس از معاينه پاى مصدوم او در مونيخ مجوز آغاز تمرينات اختصاصى اين بازيكن را صادر كرد.
    مهاجم آسيب ديده پرسپوليس كه با انجام تست خون، چربى، اسيد لاكتيك و عضله نيز توانست رضايت پزشك متخصص آلمانى اش را جلب كند، پس از اظهارنظر مربى تمرين دهنده و اجازه او، از ديروز تمرينات اختصاصى خود را آغاز كرد تا بتواند پس از رهايى كامل از آسيب ديدگى كه حداقل ۳ماه طول مى كشد، به ميادين بازگردد.
    همچنين ميثاق معمارزاده دروازه بان تيم پرسپوليس به دنبال معالجه و تشخيص پزشك، از ديروز فيزيوتراپى خود را با شدت بيشتر پيگيرى مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تكذيب دوباره اعتصاب
    ايران ورزشى - مرتضى ضرابى مديرروابط عمومى پرسپوليس تحريم و اعتصاب بازيكنان و ستاره هاى اين تيم به دليل عدم دريافت دستمزدهايشان را تكذيب مى كند و در اين باره مى گويد: «هيچ گونه تحريم يا اعتصابى در كار نيست و بازيكنان پرسپوليس تا آنجايى كه در توان باشگاه بود تمام دستمزدهاى خود را دريافت كرده اند. مديران پرسپوليس هيچ وقت اجازه نمى دهند بازيكنان تيم از نظر مالى به شرايط بدى برسند ولى اخبارى در اين خصوص منتشر شده كه به هيچ عنوان صحت ندارد.
    هيچ گونه تحريمى از سوى بازيكنان پرسپوليس در كار نيست و اين اخبار كاملاً كذب است. تيم در بهترين شرايط قرار دارد و بازيكنان مى خواهند در شيراز همچنان به روند صعودى و رو به رشد خود ادامه دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پنجعلى: تاكتيك دفاعى مشكل دارد
    محمد پنجعلى معتقد است كه پرسپوليس با اين شيوه دفاعى در رقابت هاى آسيايى قطعا به مشكل خواهد خورد. او با اشاره به اين مسأله مى گويد: پرسپوليس مقابل سپاهان بهترين بازى خود را در فصل جارى به نمايش گذاشت اما مشكلات خط دفاعى همچنان وجود دارد.
    براى حل مشكلات خط دفاعى، به لحاظ تاكتيكى روى نفرات كار نمى شود. بدون شك با اين روند اگر راهى ليگ قهرمانان آسيا شوند، پرسپوليس لطمه شديدى خواهد خورد.
    با سيستم دفاعى خطى، با چهار بازيكن نبايد بازيكنان به راحتى مغلوب مهاجمان حريف شوند. مدافعان پرسپوليس به لحاظ فردى مشكلى ندارند و مشكل اصلى به مسائل تاكتيكى مربوط مى شود. به صورت تئورى نمى توانيم مشكلات دفاع پرسپوليس را حل كنيم؛ بلكه بايد به صورت عملى روى مدافعان تمرين كرد. علاوه بر دفاع، بايد هافبك دفاعى پرسپوليس نيز مشكلاتش را برطرف كند. در بازى هاى اخير اين مشكلات را به وضوح شاهد بوديم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •