پس من الان بخرم از کجا معلوم 3.7 نباشه 3.55 باشه؟ مرسی از شما دوستم جواب میدی
160 گیگ بسه نه؟ از هارد جدا میخونه بازی کار میکنه خوب بازی کند نشه؟
ب تازگی خریدی ژاپنی الان میگن چینه فقط
پس من الان بخرم از کجا معلوم 3.7 نباشه 3.55 باشه؟ مرسی از شما دوستم جواب میدی
160 گیگ بسه نه؟ از هارد جدا میخونه بازی کار میکنه خوب بازی کند نشه؟
ب تازگی خریدی ژاپنی الان میگن چینه فقط
سلام
به نظر من شما یدونه از این هارد های اینترنال SATA یا IDE بگیر + یک تیدیل SATA and IDE to USB 2 ...
امروز بده به مغازه دار فردا برو بگیرش ... (البته دسته دوم باشه بهتره تا زیاد نگران نباشی)
دیگه معطلی هم نداره![]()
به نظرم 160 گيگ بسه بقيه اش رو بريز تو هارد اكسترنال آرشيو كن . ارزونتر تموم ميشه .
نه كند نميشه البته بعضي از بازيها هم بايد حتما بريزي تو هارد اينترنال تا اجرا بشه .
يعدا ميتوني هاردشو ارتقا بدي حتي تا 500 گيگ هم ميتوني ارتقا بدي !!!
دستگاه بايد روشن بشه تا ببيني ورژن فريمورش چنده .
فكر كنم سه ماه پيش خريدم كه ژاپني اصل هست .
دوستان همه رو گفتن فقط برای خرید مانیتور اگه تونستی 3D بخر (مانیتور 3d زیاد نیست من یه قلم می شناسم asus که قیمتش 700 تومن بود) ولی برای خرید به چند نکته توجه کن »
HDMI داشته باشه
LED Backlight ترجیحا داشته باشه
زمان پاسخدهی 2 میلی ثانیه باشه
FullHD باشه
پیشنها » Asus MS228H و LG W2261VP
در مورد خرید از این ساتی هم کاملا مطمئنه شما با فروشنده ی ساتی تماس بگیرید و در مورد فریمور و امکان ه.ک ازش بپرسید مطمئن باشید که جنس بد بهتون نمیده من تا حالا کسی رو ندیدم از ایشون خرید کنه و ناراضی باشه![]()
بسیار بسیار گرون میدن !
160 گیگ : 245 یورو
320 گیگ + موو استارتر : 299 یورو !
میلاد جان فراموش نکن این جا ایران هست.برای همین نمیشه قیمت هاش را با قیمت های خارج از ایران مقایسه کرد.
این قیمت هم توی ایران تقریبا مناسب هست نسبت به قیمت های دیگه.
ممنونم از همه دوستان و شما که اخر گفتید منظورتون همین سایت هس که مطمعنه اخه غیر حضوری میخام بخرم دوست قبلی که پست داد ترسیدم گفت نمشه فهمید دست دو هس یا نو اگه باشی گفتن پلمپ میدیم اکثرا منم از این سایت تعریف دیدم تو نت پس مطمعن هس که نو میده منم کلا حساسم تو خرید شنیدم که ساخت چینن ژاپن نیس اشکال نداره؟ اون دوستمون نمیدونم چطور ژاپن گرفت تو ایران
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
manzoram in site ha xboxworld.ir
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
manzoram in site ha xboxworld.ir
آقا این سایت عالیه.
من دوتا PS3 دو هفته پیش غیر حضوری از اراک گرفتم و کاملا هم راضیم.
سلام
یه چیز ps3 خیلی بده این که بازی هاش رو باید روی هارد بگیری ...
اگه مثل x360 بود خیلی خوب بود بازی ها رو راحت روی یه dvd میگرفتی بدون هیچ معطلی ...
آیا ممکنه این مشکل حل شه ؟؟؟ مثل x360 شه؟؟
میخواستم بدونم چند تا بازی مثل تیرکمون هست که نیاز به 2 تا move داشته باشه؟؟ تازه واسه یک نفر !!...
این بازی هایی که مثل تیر کمون دو تا move نیاز دارن 2 تا هم navigation نیاز دارن؟؟؟
دوستان الان تو یک سایت بصورت PS3 160 کپی خور شده رو میده104 تومان.ولی خوب نمیشه فهمید دستگاه چجوری هست.اصلا مشخص نیست دسته داره یا نه.
می خواستم بدونم الان بازی های PS3 چند هست؟دسته ها چنده ؟چه مشکلاتی توی PS3 هست اگر دقت نکن به قول دوستان میره تو پاچت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)