از بروبچ مهندس کسی 1.61 رو نصب کرده؟؟!!
منم نصب کنم یا صبر کنم تا 1.7 بیاد
از بروبچ مهندس کسی 1.61 رو نصب کرده؟؟!!
منم نصب کنم یا صبر کنم تا 1.7 بیاد
آپديت جديد دشبورد پاييزه ي 2009 هم رسيد(Fall09_8955). اين هم لينكش:
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
اگه كسي اين آپديت رو نصب كنه مشكلي براي فرم وير دستگاه پيش مي آيد؟
چون تو يكي از سايت ها ديدم كه اين آپديت جديده روي فرم وير تاثير مي گذاره!!!!!!![]()
Last edited by 1987msb; 04-11-2009 at 11:53.
من دیروز همین up رو ریختم
نه چه ربطی به firmware داره ؟
ببین عزیز یکسری Device ها که به صورت مادر کار میکنن و دیگر اجزا به صورت کمکی و به قول خودمون فرمان بوردار اون هستن یه
قابلیت Read&Write دارن که میتونن رو دیگر اجزا دستورات رو به صورت Manual یا Automatic تغییر بدن .
که البته این کار مربوط به Open Source بودن سیستم عامل اون دستگاه هم میشه.
در Xbox 360 به خاطر اینکه قابلیت Write وجود نداره (براش تعریف نشده) شما هر کاری و هر نرم افزاری که روی Xbox 360
نصب کنی امکان نداره که روی دیگر اجزا مثل DVD-Rom تغییرات ایجاد کنه.
به همین خاطر چون یک PC قابلیت Read&Write رو به طور کامل Support میکنه شما به راحتی میتونی با وصل کردن
DVD-Rom به PC اون UP کنی .
Last edited by SamGun; 04-11-2009 at 15:22.
من یک کنسول x360 دارم با برد فالکون تاریخ کنسول 2008/04/08 است. تا حالا هم دست به firmware نزدم و آخرین بازی که کردم dirt2 fifa10 بوده به نظر شما مدل درایو من چیه؟
آیا میتونم teken6 رو بازی کنم؟
تورو خدا یکی جواب منو بده مرسی
سلام پدرام جان،
من الان ايكس باكس دم دستم نيست، به اين آپديت فيس بوك و تويتر اضافه شده؟
17 نوامبر .
براي كساني كه در خواست داده بودن و ثبت نام كرده بودن يه نسخه ي بتا اومده !
يكي از بچه ها از هيچ كدوم نتونسته بود استفاده كنه ! نه فيس بوك نه twiter !
به احتمال خیلی زیاد مدل درایو شما benQ هست .
من فکر میکنم دستگاه رو به شما خیلی خوشگل قالب کردن چون این دستگاه در اون زمان از فریمور 1.4 استفاده میکرده !!!
و فروشنده با فریمور 1.51 یا 1.6 اونو UP کرده !! وگرنه شما نمیتونستی Dirt 2 و FIFA 10 رو بازی کنی !!!
زمانی که iXtreme 1.6 اومد Xbox 360 های تاریخ 2009 با بورد Jasper هم اومده بودن !! چطور شما Falcon 2008 گرفتید !!؟؟؟
شما برای بازی هایی که جدیدا میان نیاز به iXtreme 1.61 دارید که تا بتونید بازی هایی که دارای قفل Wave 4 هستن رو اجرا کنین.
پس باید ببرید برای UP.
یه مغازه x box 360 elite jasper فول پک رو داره میده 375 هزار تومان به نظرتون خوبه یه کمی ازرون نیست.
از کجا بفهمم که xbox رو نمی خوان بهم بندازن اگه میشه یه چند تا راه بگین تا تو مغازه یارو ببینم xbox درست هست یا نه.
Last edited by masoud93; 05-11-2009 at 13:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)