سلام
دقيقاً از امروز اين نويز ايجاد شده، همين الان داشتم با 2020 تماس ميگرفتم، تايم اوت دارم در حدّه
البته اينم عرض کنم که دان استريم 4096 الان کمتر وجود داره، مال خودم قبلاً 4096 بود، ولي چند ماه پيش تغيير دادن
![]()
سلام
دقيقاً از امروز اين نويز ايجاد شده، همين الان داشتم با 2020 تماس ميگرفتم، تايم اوت دارم در حدّه
البته اينم عرض کنم که دان استريم 4096 الان کمتر وجود داره، مال خودم قبلاً 4096 بود، ولي چند ماه پيش تغيير دادن
![]()
خیر
===
آخز مشخص شد شبانه تا 6 هست یا 7؟
یعنی انصافا تو سرویس های نامحدود هیشکی نمی تونه رو دست مخابرات بلند شه
الان 2 مگ نا محدود ماهیانه 78440 هستش تو مخابرات
در حالی که 2 مگ نا محدود ماهیانه 380000 هستش تو های وب
این کجا و اون کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
فاصله اش از زمینه تا کهکشان آندرومدا
اما تو سرویس های محدود کاملا تعرفه هاشون شبیه هم هستش
با این تفاوت که های وب برای سرویس های یه ماهه هم تایم رایگان شبانه داره اما مخابرات فقط برای شیش ماهه و یه ساله
دوستان الان یه ماهه 512 نامحدود ، سرعتش دقیقا رو 64 هستش با نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
64 نیست 45 تا 50 هست
محدود هم قیمتا ش کم تفاوت دارن نه مثل نا محدود
1مگ آسیاتک 4 گیگ هست 22تومن مخابرات 18 تومن
ترافیک مخبرات هم ارزون تره
حالا اونا سرعتای محدود رو بالای 300 میدن فرقی هم نداره که سرویست 128 باشه ولی مخابرات الان قاطی کرده
من سرویس دو مگ محدود دارم و گمونم الان Downstream من رو 2 مگ هست درحالی که به من گفتن باید خیلی بالاتر باشه و برا محدودها معمولا خط رو آزاد میزارن،میشه بگین که Downstream از کجا کنترل میشه و برای تغییرش باید با کجا تماس بگیرم؟
یه نکته دیگه اینکه متوجه شدم Downstream ام اصلا ثابت نیست و همیشه در حال تغییره حتی یه وقتایی Downstreamام رو 7000 بود!
دوستان سرعته سرویسای پایین رو بهم بگین! فردا میخوام تمدید کنم:
128محدود؟...
256محدود؟...
128نامحدود؟...
مشخص بود.
قبلا هم بهت گفتم تا ساعت 7 .
بیا عکس هم گذاشتم تا حرفی توش نباشه:
![]()
خطت که 19 مگ بسته شده نه 2 مگ نیست .2 مگ باید بشه 2000 ولی برای شما 19000 میشه
خوب اون برای تما کسایی که مخابرات دارنن نوسان داره
مخابرات نمیتونه تغییرش بده از قبل برای روتر ها تعریف شده.(البته مخابرات مازندران اینجوریه تا اونجایی که من اطلاع دارم)
Last edited by hossein019940; 16-09-2013 at 23:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)