تایید میشه سرعت خیلی افت کرده و دیروز قطعی زیاد داشت پینگ هم بالا با تایم اوت. های وب اگر بتونه یک هفته مثل ادم ثبات داشته باشه خیلی خوبه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
تایید میشه سرعت خیلی افت کرده و دیروز قطعی زیاد داشت پینگ هم بالا با تایم اوت. های وب اگر بتونه یک هفته مثل ادم ثبات داشته باشه خیلی خوبه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
باز یکم ازش تعریف کردیم ...
سرعت هنوز داغونه
من خطم ۸ مگ هستش ولی SNR پایین بود نویز داشت الان رو 6 مگ بستن برام SNR یکم بهتر شده دیگه نمیدم ربط داره یا نه اپراتور گفت خطط نمیکشه ۸ مگ رو!؟؟
اپلود من خیلی پایینه ۶۰-۷۰ بیشتر نیست که خیلی بده نمیشه دو تا ویدیو با وایبر فرستاد! بهشون بگم بالاتر میبندن آپلود رو؟
مال من گاهی سرعت تک کانکشن که برام خیلی مهمه ۵۰ و گاهی 250 نوسان داره
گاهی اوقات سرعت بشددت افت داره در حد ۱۰ - ۱۵ کیلوبایت!!! مثلا دیشب ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ تقریبا قابل استفاده نبود!
دوستان واسه شماهم تایم اوتها خیلی زیاده؟سرعت هم پایینه؟
بله
این جناب آمل نت خیلی فعال بود و از های وب طرفداری میکرد ، الان غیبش زده![]()
[QUOTE=alipoor90;8521063]یکی از مواردی که باعث شده فعلا در های وب بمونم همین ارسال رایگانش هستدرودتوی چه ساعاتی ارسال رایگان هست ؟
Last edited by alijigari; 18-01-2015 at 20:46.
[QUOTE=alijigari;8522043]کلا رایگان هست.
اینقد تایم اوت داره که میخوام زودتر مودم رو خاموش کنم اخه شیر تا چند نفر![]()
سرعت دانلودت شما چقدره؟؟؟
شش مگ باید سرعت 700 الی 800 رو به راحتی بده بهتون
snr خطتون روی چنده؟؟
مشکل من سرعت نیست سرعت دانلودم الان که رو ۶ مگ بستن با دانلود منیجر ۶۰۰ هست مشکل اصلی من پایین بودن کیفیت اتصال هست که با پرش و نوسان snr معلومه گاهی ۱۲ هست یک ساعت بعدش میاد رو ۷ و عملا خط ثابت نیست گاهی سرعت دانلود نیم ساعت که میزنم با دانلود منیجر ۱۰ کیلو بایت هم نمیشه!! سیم کشی و ... کامل برسی شد و مشکلی نداره نمیدونم نمیدونم نویز خطم به های وب مربوطه یا به مخابرات؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)