امشب دانلود شبانه افتضاحه به طوری که پینگ به 1ثانیه میل میکنه سرعت هم با اپلود باز 100 برا بقیه هم همینطوره؟فقط داخل برا من خوبه خارج سرعتش افتضاحه ولی داخلی مثل قبلا
درست شد ولی اپلودباز هنوز خرابه
امشب دانلود شبانه افتضاحه به طوری که پینگ به 1ثانیه میل میکنه سرعت هم با اپلود باز 100 برا بقیه هم همینطوره؟فقط داخل برا من خوبه خارج سرعتش افتضاحه ولی داخلی مثل قبلا
درست شد ولی اپلودباز هنوز خرابه
Last edited by farshad0123; 18-03-2014 at 04:48.
من نمیدونم چند بوده ولی دیشب از 2 تا 7 ، 3.6 گیگ دانلود کردم اونم از سرور 120 آپلود باز بوده همش
منم 900مگ دانلود کردم ولی از ساعت 4:30 خوب شده بود
ماناماد قیمت 1گیگ رو کرده 5000تومن واقعا خنده داره بقیه شرکتا دارن ارزونتر میکنن اینا برعکسن خدا کنه برا ما گرونش نکنن
اطلاعاتی مفید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad0123; 18-03-2014 at 19:01.
اینا بدرد نمیخوره .. شنیدم IBSNG خیلی امنیتش کمه و راحت میشه ازش Shell گرفت![]()
کی کردتش 5000 ؟ چرا شایعه تولید میکنی ؟ فعلا 4770 هست
عزیزم شنیدم میگن تو هر سایتی که بری با ibs میتونن ببینن اونوقت میگی بدرد نمیخوره!!همونطور هم که میبینید ibs قابلیت بلک لیست در حد حرفه ای و نه معمولی رو داره
ثانیا:shell دیگه چه صیغه ای بید؟تا حالا نشنیده بیدم
فهمیدم shell چیهیعنی اگه حک کردن بلد باشی نونت تو روغنه درسته؟منو به فکر یه کارایی انداختی
باید سریع دست به کار شد
ببخشید اشتباه گفتم 5056 تومن بود کافیه یه سری به سایت پاس ماناماد بزنی اونجا قیمتو زده
علییییییییییییییی ضحی دوست من است به من قیمت خوب میدهد
Last edited by farshad0123; 18-03-2014 at 21:57.
فرشاد فعلا این دوستی رو ولش کن .کسی دوست کسی نیست
الان تکلیف من رو روشن کن یعنی واقعا ماناماد میده 5056 ؟ پس چرا برا من 4770 میزنه ؟ لینکش رو بده ببینم کجا زده 5056 ؟
عه راست میگی ها .برا من با کوروم 4 تومنه با فایرفاکس 5 تومن .بگذریم چرا زیادش کرده ؟ مگه مرض داره ؟
از خودشون باید بپرسی البته طبق تجربه ای که من دارم هیچ جواب درستی ازشون نمیگیری بهتره به بچه های بالا بگی ازشون بپرسن
اگه ویندوزت 64 بیتیه از واتر فاکس استفاده کن خیلی بهتر از بقیس
Last edited by farshad0123; 18-03-2014 at 23:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)