سلام به همگی اعزام 1 شهریور از رشت به 01 تهران هستم
از بچه ها یی که 01 بودن دو تا سوال داشتم
1 - موبایل میشه برد ؟ ( چه در طول آموزشی چه اون روز اول که ما رو میبرند و برمیگردونند)
2 - روز اول که شما رو بردند و بر گردوندند ،گفتند چند روز بعدش بیایید؟
سلام به همگی اعزام 1 شهریور از رشت به 01 تهران هستم
از بچه ها یی که 01 بودن دو تا سوال داشتم
1 - موبایل میشه برد ؟ ( چه در طول آموزشی چه اون روز اول که ما رو میبرند و برمیگردونند)
2 - روز اول که شما رو بردند و بر گردوندند ،گفتند چند روز بعدش بیایید؟
منم 02 اعزامم همین تاریخ...
1 -موبایل میشه برد ؟ ( چه در طول آموزشی چه اون روز اول که ما رو میبرند و برمیگردونند)>>>>>>>>>.به نقل از دوستم که تو 01 خدمت میکرد.بعله بچه ها یواشکی میبردن ولی بگیرن شر میشه و ازتون میگیرن..
2 -روز اول که شما رو بردند و بر گردوندند ،گفتند چند روز بعدش بیایید؟>>>>>>>>>> شاید مرخصی بدن و بگن لباس هارو سایز کنید و شاید هم ندن ولی به نقل از دوستم اگر وسط هفته برید میگن برید و شنبه بیاید ولی ما که چهارشنبه میشه اولین روزمون احتمالش کمه که بفرستن ولی اگرم بدن میگن شنبه برگردین پادگان
از نظر من بيخيال مبايل و اينجور چيزا باشيد. دوران آموزشي دوران دوري از تمام وسايل ارتباطي هست. حتي امكان اينكه با خانواده در تماس باشي ممكنه خيلي كم باشه.
من آموزشي سيرجان بودم. 3 با تونستم تماس بگيرم. اونم خيلي خوش شانس بودم. دوبار به خونه يه بار به مخاطب خاصمون زنگ زديم كه بخاطر حجم زياد سرباز بيش از 10 دقيقه نميشد صحبت كرد.
-
واسه خودتون دردسر درست نكنيد. توي يگان بعد از آموزشي ميشه يه جورايي برد كه بازم غير قانوني هست ولي توي آموزشي ممكنه خيلي اذيتتون كنن.
با این اوصاف پس همون چهارشنبه باید یه ساک ببندیم و آماده باشیم که دیگه برنگردیم دیگه ، همه حساب کتابمون بهم خورد ،گفتم یه هفته مهلت دارم بعد اولین روز![]()
Last edited by p30wonder; 18-08-2012 at 19:52.
منتظر جوابم رفقا...چیزی تا اعزامم نمونده
برادر 01 افتادی هنوزم ناراجت هستی ؟؟؟
به نظرم احرالزمان داره میشه
نه بابا میدونم از جاهای دیگه بهتره ،منظورم اینه که من فک میکردم بعد روز اول یه هفته بعدش میگن بیاید ،واسش برنامه ریزی کرده بودم ، که حالا میگن چیزی مشخص نیست
اينكه بگن برين بياين واسه كساني كه تو محل زندگيشون هستن يا نزديكن امكانش هست اونم خيلي كم ولي كساني كه جايي افتادن كه مسافتش دوره كسي نميگه برين بيرون.
الان واسه بهونه اي مثل انداز كردن لباس تو همه ي پادگانا خياط خونه هست كه ميدين دست طرف واستون درست ميكنه...
اينكه بريد آموزشي و بخواين زود برگريدن دلتون رو خوش نكنين. تو يه سري شرايط خواص هست كه اين امكان رو به سرباز ميدن...
نمدونم والا پسرخالم که دو سال پیش رفت آموزشیشو اردبیل از همین رشت ، کلیم تو راه بودن فرستادنشون یه هفته بعد گفتند بیاین
سلام من تک پسرم چشمم ضعیفه یعنی مجموعا فعلا 7 دیپلمم دارم بابامم از کار افتاده هست فقط کمر درد و زانو درد داره ولی زیاد نمی تونه راه بره دوره ی بعد اموزشیمو یه جوری تهران افتادم ولی اموزشی اگه معاف میشم بگید
نمی دونم اگه کسی جواب منو داده ولی من هر چی گشتم جوابمو پیدا نکردم راهنماییم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)