دارم با فیورا بازی میکنم چقدر عالی شده تو این بازی![]()
دارم با فیورا بازی میکنم چقدر عالی شده تو این بازی![]()
الان در این ساعت آدم دیگه ای این دشواری رو داره ؟
nvm سرور دان ا
Last edited by Mohaddi; 26-11-2013 at 16:56.
Hybird میتونم(!) چیه !hybrid نمیتونی چیه؟! معنیشو تو دیکشنری چک کن.کی گفت nasus رو فقط باید تانک بست؟ تانک بستن nasus نظر شخصی شماست و این دلیل نمیشه که nasus فقط تانکی هست( نظر هر کسی واسه خودش محترمه ) تا حالا full ad nasus دیدی؟ باید بگم من دیدم و میدونم چه دیوی در میاد ازش هر چند خودم شدید مخالف full ad بودنش هستم، 100 تا فارم تو 10 min ؟؟؟؟ والا چلنجرش نمیتونه تو 10 دقیقه اینقدر فارم کنه،اگه شما تونستی من خودم 3000 تا RP بهت گیفت میدم البته فکر کنم منظورت این بود که دمیج اضافه شده به Q رو تا دقیقه 10 بتونیم حداقل تا 100 تا ارتقا بدیم.
بحث سر اینکه آیا میشه یا نمیشه اینطوری برای یه هیرو ایتم بست نیست , بحث سر بهترین بیلد واسه اون Champ ـه ...
من میتونم برای مثل Talon Full AP ایتم ببندم , برای تونستن که میتونم اما به درد نمیخوره ...
Nasus هم همه جوره جواب میده ایتم بستن روش اما بهترینش همونه که من گفتم ...
×××
100 تا فارم توی 10 Min هم منظورم Q بود .
البته Mid باشم میتونم 100تا فارم هم توی 10Min کنم , کاره شاخی نیست ؛ اگه هنوزم پایه Rp دادنی تا بریم نشونت بدم![]()
هیچ build ای بهترین نیست
هیچ کس نمی تونه ادعا کنه چه champ ای با چه build ای بهتره
هر شخصی بنا به سبک بازیش یک سری masteris/runes/items/lvl up برای خودش داره ، نمی تونی بگی کدوم champ با کدوم آیتم ها و در کدوم role بهتره
بی شک اگر روزی کسی میومد توی این فروم دم از supporter annie,jungler karma, jungler taric,jungler kathus,ad kennen و ... می زد خیلی ها مسخرش می کردن اما می بینید که jungler karma رو gambit معرفی کرد ، jungler karthus رو clg معرفی کرد و ....
هر کسی بگه build اه من بهترینه و سبک بازی من درسته بی شک از بی سوادیشه نه از داناییش![]()
Last edited by s-arash; 26-11-2013 at 17:58.
سلام , خوبی ؟هیچ build ای بهترین نیست
هیچ کس نمی تونه ادعا کنه چه champ ای با چه build ای بهتره
هر شخصی بنا به سبک بازیش یک سری masteris/runes/items/lvl up برای خودش داره ، نمی تونی بگی کدوم champ با کدوم آیتم ها و در کدوم role بهتره
بی شک اگر روزی کسی میومد توی این فروم دم از supporter annie,jungler karma, jungler taric,jungler kathus,ad kennen و ... می زد خیلی ها مسخرش می کردن اما می بینید که jungler karma رو gambit معرفی کرد ، jungler karthus رو clg معرفی کرد و ....
هر کسی بگه build اه من بهترینه و سبک بازی من درسته بی شک از بی سوادیشه نه از داناییش
![]()
توی همین پنجره که نوشته unavailable تایپ کنالان در این ساعت آدم دیگه ای این دشواری رو داره ؟
nvm سرور دان ا
thereisnourflevel
ما توی تورنمنت جانگل کارتوث رفتیم هه ههمسخرش می کردن اما می بینید که jungler karma رو gambit معرفی کرد ، jungler karthus رو clg معرفی کرد و ....
y hes goodسلام , خوبی ؟![]()
دوستانی که تصور میکنند توی 10 دقیقه نمیشه 100 تا CS داشت، بهتره تجدید نظر بکنند و یک نگاهی به یوتیوب. توی 20 دقیقه 300 تا CS هم داریم.
ایول داش من چند روزه که این مشکل را داشتم و همش سرور آنویلبل میداد اینی که شما گفتی را نوشتم یه دفعه اویلبل شد دمت گرمتوی همین پنجره که نوشته unavailable تایپ کن
thereisnourflevel
خواهند فرق کرددوستانی که تصور میکنند توی 10 دقیقه نمیشه 100 تا CS داشت، بهتره تجدید نظر بکنند و یک نگاهی به یوتیوب. توی 20 دقیقه 300 تا CS هم داریم.
آقا چند تا بازی انجام دادیم خیلی کم دی سی می شدم الان حدود یکساعته هر از 30 ثانیه تو بازی دیسکانکت می شم مشکل از نت من هست یا سرورها مشکل داره کسی همچین مشکلی نداره؟
منم پینگم 180 هست ولی لگ فراوان دارم و دی سی هم میشم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)