توی هر دو حالت امتحان کردم. توی فایر فاکس مظمئن شدم که روی نو پرروکسی و بر عکس باشه
توی هر دو حالت امتحان کردم. توی فایر فاکس مظمئن شدم که روی نو پرروکسی و بر عکس باشه
دوستان اگه کسی قند شکنی سراغ داره که روی این مخابرات اصفهان درست کار کنه خبر بده(پ.خ کنه)
اگه قند شکنی هم سراغ دارید که روی ویندوز فون 8.1 کار میکنه ( با همین اینترنت مخابرات) باز هم بگید (فق میدونم پروتکل IKEv2 رو کار مکینه pptp و l2tp رو مطمئن نیستم)
دوستانی که قند شکن داخلی دارن سرعت وب گردی و پینگشون خوب هست؟ من چند تا تست کردم خیلی تفاوت محسوسی نداشت
من فقط کر*یو استفاده میکنم که خوب برام جواب میده سرور انگلیس
بقیه قاطی باقالیان![]()
والا کریو داشتم تو ویدوز که یکم باهاش کار میکردم اون ارور udp رو میداد یکم سرچ کردم و سوال کردم گفتم به خاطر سیستم جدید قیلترینگ هست
بعد کریو تو ویندوز فون هم که کلا جواب نمیده
نهایت اگه یه چیزی باشه که حداقل روی کامیپوتر جواب بده یه کارت وایرلس میخرم اینترنت کریو روی کامپیوتر رو میفرستم روی موبایلم چاره ای جز این ندارم
یه اشتراک اینترنت میخریم کلی اشتراک جانی هم باید پول بدیم بعد خارج طرف یه اشتراک اینترنت میخره کلی هدیه هم بهش میدن
یکی از اشنا ها توی امریکا دو تا خط اینترنت گرفته بهش دو تا ایفون 6 هدیه دادن وقتی اینو گفت هنگ کردم
والا فعلا این ارور رو به من نداده
ممکنه دوباره این ارور پیدا بشه اما فعلا خوبه
خیلی مسخره هست که حتی برای باز کردن سایت بانک های داخل کشور هم مجبورم قندشکن استفاده کنم تا درست باز بشه!!!
کریو ورژن چند استفاده میکنی؟ ورژن جدیدش بدون مشکل هست من استفاده میکنم...سیستم فیلترینگ همه چی را داغون کرده.
هزینه هر STM1 برای مشترکین توی ایران حدود 40میلیون محاسبه میشه در صورتی که ما همین STM 1 را ما به کشور عراق میفروشیم اونا به مشترکین میدند 12میلیون !!! اگر هم با هزینه های اضافی مثل انتقال، خدمات و دستمزد کارمندان هم حساب کنیم بازم زیاده...
.
اگه منظورتون برنامه خود کریو هست فکر کنم اخرین باشه چون خودمم روی این موضوع حساسیت دارم
الان ورژن من این هست:
GUI: 8.4.2.2869
Service: 8.4.2 build 2869
Driver: 7.4.0.4517
حالا بازم میرم سایتش ببینم ورژن اخرش همین هست یا نه
=====
فعلا خدا یه اکانت تست کریو از اسمون برامون فرستاد ببینم چطوری هست!!!!
اگه اوکی باشه یه کارت وایرلس برا PC میخرم اینترنت رو باهاش شیر میکنم رو گوشی تا مشکلات حل بشه انقدر کیفیت داغون شده ابدیت برنامه ها رو نمیتونم توی ویندوز فون بگیریم یه برنامه حدود 6 مگ دیتا داشت 4 برا زدم دانلود اخرش بیخیال شدم
=========
دوستان یه مشکلی که بیشتر با همین انجمن پی سی ورد دارم این هست که وقتی از جواب دادن سریع استفاده میکنم و ارسال رو میزنم انتقالم میده به صفحه ای که برا ارسال یه پست جدید هست در صورتی که پستم هم ارسال شده
حتی الان با این کریو جدید هم این مشکل به وجود اومد
کسی میدونه مشکل از چی هست؟ تا حالا خیلی کم شده با سایت دیگه اینجوری بشه
Last edited by mrmmnb; 31-01-2015 at 23:29.
برای منم باز نمیشه . مینویسه "در حال بارگزاری" اما باز نمیشه. فکر کنم کلا قطع شده.
پنل پلوتو الان آنلاین و فعال است ، اگر کاری دارید عجله کنید چون ممکن است بعد از ظهر باز نشود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)